Sari la conținut

trante


libero
 Share

ati cazut de pe motocicleta???  

106 membri au votat

Nu ai permisiunea să votezi în acest sondaj, sau să vezi rezultate sondaj. Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Postări Recomandate

... cateva .. pe loc ... cred ca 3 la numar ... una pe munte ... si una nasoala cu neacordare de prioritate de catre titiu , motor estetic facut terci , inca in stare de reconstructie :rusinica:

... noi sa fim sanatosi ! si la punga grosi ( nu de alta , dar trebe sa reparam si fiarele )

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1. piatra cubica uscata + frana spate :crack:

2. pietris + bracat si alunecat fata :drink:

3. luat curba dreapta pe banda 3 + idiot care a virat dreapta trecind de pe banda 2 pe 3 si m-a dat pe jos :rusinica: nici nu a oprit :unsure: :bounce: :bounce: sa uitat la mine (claxonam) continuind sa vorbeasca la telefon............

 

 

 

Nucu

 

 

 

:baldy:

Editat de Nucu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Trei pana acum: una in Bucuresti pe sinele de tramvai, una in padure intr-o balta am franat (am primit si un shut in fund ca nu am taiat aprinderea) si cu voia mea intr-o carutza ca daca nu ma lua un Mercedes din spate. Toate destul de usoare, fara rani, operatii si alte nenorociri. Si toate la inceput :rusinica:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

O data duminica asta pe circuit la Tunari. Motivul, destul de comun probabil: prostie + ingamfare (daca o pot numi asa);

 

Prostie: am crezut ca un GS 500 poate tine piept unui CBR 600RR in conditii de siguranta

Ingamfare: am zis ca dupa 1000 de Km parcursi si 20 de ture de circuit am devenit un Valentino Rossi nedescoperit

 

Rezultate: am revenit cu picioarele pe pamant - nu o sa fiu niciodata un Rossi, cazaturile dor, cazaturile sunt al draqu de scumpe.

 

Razvan

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dupa o luna jumatate am 1.000 de KM :unsure: de un scuter :bounce: ... sunt bun :bounce:) ...

O singura prostie am facut,a treia zi dupa ce mi`am luat scuterul ... m-am ridicat intr`o roata si s`a blocat acceleratzia.....zgariat putzi carena stanga si spart semnalizatoru ... a fost invatzatura...multzumesk lui Dumnezeu ... si inca 1.000.000 km pe motor tot asa ... :crack:)

:rusinica:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1) incepator, noapte, drum cu macadam in panta mare, aveam pasager, am decis sa nu pornesc motoru, deci nici faru, l-am lasat sa se duca la vale si prostia cea mai mare , ca sa incetinesc am pus frana fata => cazatura usoara, noi n-am avut nimic, motoru cu faru si un semnal spart.

2) oras, trafic aglomerat, coloana, am plecat de la stop in spatele unui cielo, si cand sa-i dau a 3-a, cielo a pus frana brusca (franasera si aia din fata lui) , stiam ca nu pot sa opresc la timp, am decis sa ocolesc prin stanga, am ocolit cu roata dar am agatat cu ghidonul portbagajul masinii si am venit peste el; eu n-am avut decat o zgarietura pe sub geaca de piele , probabil de la maneta frana fata, motoru doar semanalele fata sparte, cielo insa era busit mult mai rau, probabil din cauza ca am lovit cu scaritele, umarul si genunchiul( desi eu n-am simtit nimic nici atunci nici dupa accident); politaiu se intreba cum dracu a ajuns cielo in halu ala , iar motoru n-are nimic; mi-a mai zis ca motoru meu e cel mai vechi vehicul pe care l-a controlat el :rusinica:

 

PS Am mai cazut de cateva ori pe zapada, dar era o strada fara trafic si am incercat niste mici cascadorii, astea consider ca nu se pun la socoteala

Editat de binox
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

si eu am cazut de 3 ori astfel

-in 15 august 2000 cu o moto de 125 in franta atunci o fost nasol am avut contuzii la genunchi ,torace,brate etc a durat un pic pana ce m-am vindecat ;cauza lipsa de experienta+viteza+drum neadecvat

-2 si 3 in ACEASII ZI la doua saptamani de la data achizitonari motocicletei o suzuki gsx r 750,prima sa intamplat cu moto oprit dezechilibru +greutatea motocicletei=cazut mot jos la pamant =>nici o dauna iar ultima am incercat sa trec printr-o balta :rusinica: si am alunecat cazut jos intr-o parte moto un pic julit nu se observa iar eu nu am patit nica numai ca m-am udat

:unsure: :bounce:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Io din 86 de cand cu mobrele nici nu mai stiu de cate ori am cazut si nici nu ma intereseaza important e sa mergi mai deprte si sa te simti bine pe moto. Asta este se cade cu moto si ce ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

O data pe moto.

Pe bicicleta am cazut de nu mai tin minte cite ori, la viteze zdravene.

Culmea, cu moto am cazut la circa 20-30km/h si nu la viteze mari. Motocicleta era cam la jumate de metru de mine, perfect intreaga, s-a ales doar cu niste zgirieturi pe carena. Poate din cauza ca la viteze mai mari sint mai atent.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Io sunt mai norocos din fel si... am ratat un pod de pe transfagarasan (Piscu Negru pt cei care stiu podul cate coboara in oraselul "minune") eu nu am reusit sa fac curba (90 grade in coborare) si sa mai gasesc si podul :bounce: asa ca am mers cum stiu mai bine... drept :crack: asa ca m am ridicat am scos noroiu de sub buza de sus si am injurat 45 de minute pana am terminat prima bere... .

 

Ps. noroc cu cele doar 105 kg ale caprei mele

 

:rusinica: :unsure: :bounce:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

de 2 (?) ori in 13 ani:

- o data acum un an, cand a intrat o masina in mine (se pune?!?);

- o data acum 1 luna, cand am luat nisip cu roata in benzinarie, in panta, la fabuloasa viteza de 5 km/h :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...