bb915 Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Pentru ca mai prind cateva zile de concediu in perioada respectiva voi face o excursie pe la Sibiu si imprejurimi sa ma uit si eu la hard enduristi pusi pe treaba. Poate ne mai intalnim careva de pe forum la o impresie, bere, mic, poza etc. http://www.redbullromaniacs.com/fileadmin/.../spectatori.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 suntem acolo..mergem zilnic in cate un punct de interventie..vezi ca poti imbina utilul cu placutul si poti castiga si un banut..sunt inca posturi libere ptr traseu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreicoroi14 Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 frumos traseu ,mai era un pic si venea si prin zona mea cum adica poti castiga bani?sunt concursuri ptr spectatori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb915 Postat August 27, 2008 Autor Share Postat August 27, 2008 @ atillas : nu ajung din prima zi asa ca nu cred ca are rost sa ma incurc in lucruri oficiale, poate data viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 venim si noi, 2 3 de la pitesti sa cascam gura. luam si jucariile sa ne dam si noi in zona! cred ca o sa fie cam aglomeratie, am putea cauta cazare la un loc, toti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 venim si noi, 2 3 de la pitesti sa cascam gura. luam si jucariile sa ne dam si noi in zona! cred ca o sa fie cam aglomeratie, am putea cauta cazare la un loc, toti. ce zici de o cazare la cabana Nora? mai dam o raita pe traseele de la EMA si poate ii vedem si pe baieti undeva la treaba, decat in oras sarind peste cauciucuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 frumos traseu ,mai era un pic si venea si prin zona meacum adica poti castiga bani?sunt concursuri ptr spectatori? au nevoie de oameni in traseu la munca..puncte de alimentare,puncte de prim ajutor,recuperare etc etc..suni la ei,spui ce stii sa faci si vii la treaba..nu stiu exact ce mai e liber..trebuie vorbit la organizare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 IERI SEARA AM VORBIT CU ANDY, AU FACUT NISTE CHESTI FOARTE FAINE SI SPECTACULOASE, TOT RESPECTUL PENTRU EI! SE MUNCESTE DE ZOR DE DIMINEATA PANA SEARA! CU SIGURANTA VA FI UN SPECTACOL PE CINSTE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Pentru ca mai prind cateva zile de concediu in perioada respectiva voi face o excursie pe la Sibiu si imprejurimi sa ma uit si eu la hard enduristi pusi pe treaba. Poate ne mai intalnim careva de pe forum la o impresie, bere, mic, poza etc. http://www.redbullromaniacs.com/fileadmin/.../spectatori.pdf misto ideea cu harta. in sfarsit niste profesionisti care se gandesc si la spectatori. Ar trebui sa invete de aici si ceilalti organizatori de concursuri. Nu e mare lucru sa pui niste waypointuri cand faci traseul si la sfarsit sa faci o schitza. ca sa fie perfect ar fi fost bine sa puna si niste coordonate GPS in punctele alea. bravo lor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 misto ideea cu harta. in sfarsit niste profesionisti care se gandesc si la spectatori. Ar trebui sa invete de aici si ceilalti organizatori de concursuri. Nu e mare lucru sa pui niste waypointuri cand faci traseul si la sfarsit sa faci o schitza. ca sa fie perfect ar fi fost bine sa puna si niste coordonate GPS in punctele alea. bravo lor! NU E REA IDEEA CU GPS-UL. ORICUM TOATE MOTOCICLETELE DIN CONCURS SUNT DOTATE CU GPS SI ASTFEL MONITORIZEAZA IN PERMANENTA PILOTII! ORICUM EFORTUL DEPUS DE BAIETI PENTRU ORGANIZAREA ACESTUI EVENIMENT A FOST SI ESTE DEMN DE LAUDAT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Aveti idee, mai sunt posturi libere pentru traseu ? Nu de alta, dar daca tot am motocicleta stricata, mai imi clatesc si eu putin urechile cu sunetele EXC-urilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Aveti idee, mai sunt posturi libere pentru traseu ? Nu de alta, dar daca tot am motocicleta stricata, mai imi clatesc si eu putin urechile cu sunetele EXC-urilor da..intra pe redbullromaniacs ..cauta nr de contact si suna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb915 Postat Septembrie 4, 2008 Autor Share Postat Septembrie 4, 2008 @ atillas: da-mi te rog un pm cu nr tau de tel sa te pot contacta sa aflu pe unde sunt "hot spot-uri". Eu ajung doar luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 ptr toti cei care vor sa caste gura..pe sitele www.redbullromaniacs.com este o harta cu puncte fierbinti(si cum se poate ajunge acolo)ptr spectatori..oricum duminica in jur de ora 12 va fi foaaaarte interesant la topoganul peste cibin(podurile alea 2 care basculeaza majoritatea motociclistilor in rau.. ..ne vedem acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 O sa fiu acolo, acreditat ca si fotograf pe toata perioada si, cu putin noroc, cu o mobra imprumutata de la KTM pentru a ajunge in locurile de pozat mai putin accesibile. Desi, dupa ce am vazut traseul (si stiu cam 20% din el), I'm getting chills Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb915 Postat Septembrie 8, 2008 Autor Share Postat Septembrie 8, 2008 Daca face uzunu poze nici nu imi mai iau aparatul de acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 (editat) Mi-e teama ca la mine la ziar n-o sa le publice nici p... spataru'. Nu-i bai, macar aici sa le vada cineva. Editat Septembrie 8, 2008 de uzunu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 O sa fiu acolo, acreditat ca si fotograf pe toata perioada si, cu putin noroc, cu o mobra imprumutata de la KTM pentru a ajunge in locurile de pozat mai putin accesibile. Desi, dupa ce am vazut traseul (si stiu cam 20% din el), I'm getting chills ne poti da si noua cateva repere de pe traseu? o sa fim si noi cu mobrele pe acolo si daca nu e mare secret am vrea sa fim cat mai aproape de punctele fierbinti. ciao! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Deocamdata ce stiti voi stiu si eu, documentarea mea constand doar in ceea ce e postat pe site-ul oficial. Atunci cand voi prinde mai multe informatii si/sau voi avea mapa de presa in mana, promit sa scuip aici tot ce stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADV75 Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Vineri primesc in Sibiu la Red Bull RO, un 530 neinmatriculat. E cineva in zona care ma poate ajuta cu transportul pana la Horezu, Valcea (pick-up, remorca sau Van) ? Bineinteles, nu pe degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 (editat) Vineri primesc in Sibiu la Red Bull RO, un 530 neinmatriculat. E cineva in zona care ma poate ajuta cu transportul pana la Horezu, Valcea (pick-up, remorca sau Van) ? Bineinteles, nu pe degeaba. In principiu te pot ajuta eu - o sa vin cu pick-up-ul cu o singura motoreta si pot sa pun 2. Singura rezerva e ca se mai anuntase un prieten ca ar veni (caz in care se umple camioneta). Imi confirma joi si joi iti confirm si eu tie. Lasa un nr de tel. Eu am 0722 666 802 sau 0745 666 802 @ Rebelu - suntem mai multi in situatia asta. jmekeria e sa strangem sambata informatii, harti, coordonate de la cei care mai au habar si sa facem o sezatoare sambata seara sa facem un plan de bataie Editat Septembrie 9, 2008 de ionut73 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 se pare ca o sa fie o asistenta solida la sibiu. suntem foarte putini romani in concurs. poate o sa avem nevoie in zonele "mai dificele" sper... sa nu ploua prea tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 poate o sa avem nevoie in zonele "mai dificele" pai am fi bucurosi sa ajutam, dar tocmai asta e dilema - cum ajungem in zonele dificile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 (editat) Cu riscul de a ma baga aiurea in seama (pentru ca nu cunosc pe niciunul dintre valceni, nici pe cei care si-au mai anuntat prezenta la cursa), la prolog, daca voi avea mapa de presa cu traseul in mana, acolo unde voi vedea o casca de enduro promit sa ma apropii si sa ma arunc intr-o discutie. Voi avea o geaca Rukka daca ploua, altfel ma puteti recunoaste dupa ghiozdanul rosu cu negru pe care-l voi purta si cizmele de touring. Editat Septembrie 9, 2008 de uzunu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Cu riscul de a ma baga aiurea in seama (pentru ca nu cunosc pe niciunul dintre valceni, nici pe cei care si-au mai anuntat prezenta la cursa), la prolog, daca voi avea mapa de presa cu traseul in mana, acolo unde voi vedea o casca de enduro promit sa ma apropii si sa ma arunc intr-o discutie. Voi avea o geaca Rukka daca ploua, altfel ma puteti recunoaste dupa ghiozdanul rosu cu negru pe care-l voi purta si cizmele de touring. punct de reper:in fata tribunei oficiale..eu o sa primesc desfasurator chiar de la un arbitru/salvamontist implicat direct in traseu..din fericire respectivul se ocupa si cu ture moto cu straini si stie tot ce misca,pe unde se poate intra si cel mai rapid acces in zona..vbim dupa prolog..cine vrea nr de telefon PM.. ps o sa fim imbracati in portocaliu (evident)si ne recunoasteti dupa cutiile de bere din maini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate