Admin Smokey Postat Septembrie 1, 2005 Autor Admin Share Postat Septembrie 1, 2005 Mah da' incercatzi sa faceti scriptu ala sa verifice daca userul pt. care se face ecusonul e autentificat ca asa sa vezi cate clone de Smokey, Axa si altzi user 'mai celebrii' o sa apara! 235489[/snapback] sa-si faca, si asa am cativa care ma cauta cu bata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 Daca e bazat pe IE ... "pe undeva p-acolo tre' sa fie" nu stiu sa-ti spun, n-am folosit niciodata asa ceva. Browsere care merg ok: Firefox http://www.mozilla.org Opera http://www.opera.com ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 Mah da' incercatzi sa faceti scriptu ala sa verifice daca userul pt. care se face ecusonul e autentificat Ecusonul e valabil doar la prezentarea odata cu motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lonerider Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 Pai mozilla si opera merg si pe windows? Ca imprimanta ce o am nu mere pe linux si nici nu-l am instalat acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coffe Man Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 Shi ca sa fiu carcotash, cred ca se putea face mult mai misto legitimatia, ca asa cum e arata cam aiurea.Daca nu mi se face somn in urmatoarele 10 min, incerc sa fac ceva in photoshop sa vad ce iese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 Pai mozilla si opera merg si pe windows? Ca imprimanta ce o am nu mere pe linux si nici nu-l am instalat acum? 235496[/snapback] Ambele sunt disponibile in versiuni pentru Win/Linux/Mac si alte platforme. Shi ca sa fiu carcotash, cred ca se putea face mult mai misto legitimatia, ca asa cum e arata cam aiurea.Daca nu mi se face somn in urmatoarele 10 min, incerc sa fac ceva in photoshop sa vad ce iese. 235497[/snapback] La design evident se poate lucra, problema este ca scripturile sunt generate si nu desenate manual, asadar posibilitatile de exprimare artistica sunt relativ limitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lonerider Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 Am pus Mozilla si nu gasesc comanda aia de print bakground, si nici nu o pot salva. Nu mi-o poti trimite pe mail, UncleFester? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 eu ma las pagubas ca n-am reusit cu ce am aici la dispozitie.mai incerc maine de acasa, poate pana atunci apare o solutie... nu uitati treaba cu locatia, ca nu se completeaza automat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 La Firefox nu ai (nevoie de) optiunea cu "print background, "aia e doar pt. IExplorer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lonerider Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 Gata, e okay. A functionat cu Opera. Multumiri UncleFester Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coffe Man Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 Mi-am facut legitimatie!Nu e cum vroiam da' mi-e somn, mi-e lene sa stau sa fac ceva mai complex si n-am instalate nici fonturile. Poate maine intr-o pauza de foutut buha... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 Mi-am facut legitimatie!Nu e cum vroiam da' mi-e somn, mi-e lene sa stau sa fac ceva mai complex si n-am instalate nici fonturile. Poate maine intr-o pauza de foutut buha... 235546[/snapback] Coffe Man, TRAIESTE???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 Eu mi-am facut demult acasa Uite legitimatie pt Skywalker. Daca nu reusesti nici cu asta, vorbim pe messenger si ti-o scot eu la imprimanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Septembrie 2, 2005 Autor Admin Share Postat Septembrie 2, 2005 Mi-am facut legitimatie!Nu e cum vroiam da' mi-e somn, mi-e lene sa stau sa fac ceva mai complex si n-am instalate nici fonturile. Poate maine intr-o pauza de foutut buha... 235546[/snapback] te rog sa pui in loc de "coffe man" un alt nick, de exemplu .... "dead_man_walking" nu dati cu parul, a fost o chestie facuta repede-repede inainte de smaeb, care sa permita o generare automata pentru toti userii - unii au nume lung, altii mai scurt, etc. daca nu va placa varianta standard - sunteti liberi sa va faceti una custom, ideea e sa va recunoasca lumea, eventual sa va salute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coffe Man Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 1. Motoare custom - legitimatii custom.Merge. 2. Pt. DMW tre' facuta o chestie speciala ca ....aaa m-am prins, te refereai ca e numele prea lung. Se rezolva shi asta. Da' auzi mai Smokey, nici voi nu v-ati gandit bine sa includeti nr. de posturi in legitimatie. Cu d-astia ca DMW oricat de lunga faci legitimatia tot nu incape numarul. BTW cred ca va trebui sa declarati nr. de posturi ca double, ca la anu pe vremea asta, DMW-ul o sa aiba 3765452656243896549328 de posturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 intrebare, ca-s tare nelamurit... ce mama drk cauta pe legitimatie nr de posturi? sau te saluta oamenii cu mai mult respect daca e o cifra mai mare? mi se pare cea mai mare tampenie...no offense. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coffe Man Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 intrebare, ca-s tare nelamurit... ce mama drk cauta pe legitimatie nr de posturi? sau te saluta oamenii cu mai mult respect daca e o cifra mai mare? mi se pare cea mai mare tampenie...no offense. 236255[/snapback] Corect, mai ales ca nr. se modifica tot timpu. Daia pe legitimatia mea n-am pus asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki mic Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 (editat) in 3-4 zile pun versiunea online, sa-si printeze fiecare 232591[/snapback] nu reushesc sa fac nimic...nici s-o salvez , nici s-o modific... folosesc opera , am incercat shi cu IE... ajutor Editat Septembrie 2, 2005 de suzuki mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 There you go. Nu stiu de ce n-a aparut avatarul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 3, 2005 Share Postat Septembrie 3, 2005 Am Linux, Mozilla etc, nu pot sa descarc, sa printez, nu apare avatarul Nu critic, intreb ce e de facut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Septembrie 3, 2005 Share Postat Septembrie 3, 2005 there you go. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toply Postat Septembrie 5, 2005 Share Postat Septembrie 5, 2005 Salut, nici eu nu reusesc sa o printez...ma puteti ajuta cu una facuta direct ca poza? Multumesc anticipat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 5, 2005 Share Postat Septembrie 5, 2005 2. Pt. DMW tre' facuta o chestie speciala ca ....aaa m-am prins, te refereai ca e numele prea lung. Se rezolva shi asta. Da' auzi mai Smokey, nici voi nu v-ati gandit bine sa includeti nr. de posturi in legitimatie. Cu d-astia ca DMW oricat de lunga faci legitimatia tot nu incape numarul. BTW cred ca va trebui sa declarati nr. de posturi ca double, ca la anu pe vremea asta, DMW-ul o sa aiba 3765452656243896549328 de posturi 235697[/snapback] de d-ashtia ca tine care stau sa-mi numere posturile, m-am cam saturat!!! nu shtiam ca exista vre-un concurs sau ceva de genul asta in legatura cu postarea!!! shi nici nu se da vre-un premiu daca ai cel mai mare numar de posturi!!! postez din placere, nu ca sa aiba cine sa-mi numere posturile!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Septembrie 5, 2005 Share Postat Septembrie 5, 2005 Vreau shi eu pliz pus aici, daca se poate shi cu avatarul, ca eu nu pot salva decat background-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 5, 2005 Share Postat Septembrie 5, 2005 Multumesc Unchiule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate