kcuf_di Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 (editat) Ba chinuie-te mai mult ca nu mere link-ul. Si doar stii ca is curios de unde se inspira astia de la honda. Mea culpa. Pe alb se vede mai bine asemanarea. Editat Septembrie 26, 2008 de kcuf_di Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 care-i asemanarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 Fruntea lui Base cu partea de sub parbriz a cbr-ului pana la faruri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 27, 2008 Autor Share Postat Septembrie 27, 2008 jesus what is happening here?.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kata San Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 daca iei fruntea de la cbr si ochii de la zx-10 2008 iti iese de un presedinte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 29, 2008 Autor Share Postat Septembrie 29, 2008 Honda a pregatit inca o editie speciala, Fireblade Hannspree Ten Kate. Mai multe detalii si fotografii aici. uite aici si testul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi.p Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 uite aici si testul schumi + honda = de vis ce bine se da neamtu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 29, 2008 Autor Share Postat Septembrie 29, 2008 ce misto ar fi sa il vedem pe schumi in sbk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the-doctor_46 Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Deci cu sistemul asta ABS..600-le si Fireblade-ul si-au castigat multi cumparatori..unii care vor ca motorul sa arate bine..dar sa fie si foarte fiabil si sigur...mie care imi placea R6-ele si nici nu vroiam sa aud de altceva ma pus serios pe ganduri miscarea asta.Bravo Honda !!Sunt curios cu ce miscare va raspunde Yamaha... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 11, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Din ce am observat eu, in filmuletul ala se incurajeaza circulatia pe drumurile publice cu motociclete neinmatriculate si conducerea lor iresponsabila. In afara de asta, dupa revenirea Hondei printre motociletele serioase, cineva a zis pe la firma aia ca nu mai poate fi condusa de femei si trebuie abs. Sper sa fie optional, desi nu ma intereseaza modelul, ca poate le vin idei si altora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 15, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2008 Din ce am observat eu, in filmuletul ala se incurajeaza circulatia pe drumurile publice cu motociclete neinmatriculate si conducerea lor iresponsabila. In afara de asta, dupa revenirea Hondei printre motociletele serioase, cineva a zis pe la firma aia ca nu mai poate fi condusa de femei si trebuie abs. Sper sa fie optional, desi nu ma intereseaza modelul, ca poate le vin idei si altora Eu zic ca reclama e reusita...cine isi cumpara motociclete sport, calareste in stil sport.Nu doar pe circuit, ci si pe drumurile publice.Clipul arata clar ca te poti bucura de motocicleta si pe strazi si nu doar pe circuit.Eu cred ca asta doresc cei de la Honda sa arate in acest clip. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 13, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2009 iata si testele concludente. pe apa ... dar mai ales pe nisip. super tare si eu vreau una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 imi cer scuze ca postez dupa 10ani dar am niste intrebare... 1.Daca pun frana spate se pune si pe fata si invers? 2.Daca pun frana (indiferent care) pana la capat nu se blocheaza nimic banuiesc nu? asta zica pentru ca la masini din cate stiu se blocheaza putin si atunci intervine abs care da drumu rotii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 daca te uiti la videoclipul cela vei observa ca ala baga mana in frana nesimtit de tare pe nisip si nu cade, asadar, sistemul este mai mult decat eficient. si nu te astepta vreodata sa franezi cu piciorul ca sa opresti motorul in caz de urgenta su ceva mai brusc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 imi cer scuze ca postez dupa 10ani dar am niste intrebare...1.Daca pun frana spate se pune si pe fata si invers? 2.Daca pun frana (indiferent care) pana la capat nu se blocheaza nimic banuiesc nu? asta zica pentru ca la masini din cate stiu se blocheaza putin si atunci intervine abs care da drumu rotii Ba da, e fix ca la masina. Atunci cand se blocheaza roata ii da drumul. E destul de amuzant sa te joci pe piatra cubica umeda cu ABSu' pentru ca simti ca mergi pe gheata, dar iti da un mare sentiment de siguranta cand te gandesti ca atunci cand ai simtit pulsarea sistemului tu erai pe jos. Pe de alta parte, pe nisip ABSu' e mult mai putin eficient decat daca blochezi spatele si tii fata aproape de limita, dar macar stii ca orice ar fi nu pici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 (editat) Am vazut ca te costa o mie de dolari abs-u`...dar parerea mea este ca merita... Editat Aprilie 20, 2009 de mihai_mihaitza63 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 costa o mie ptr cine intreaba .. ptr cine cumpara e mai putin si ca sa ma laud detin de 2 luni o honda cbr 600 rr cu abs e cumparata din germania cu 11300 epuroi. si are doar 450 km :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 costa o mie ptr cine intreaba .. ptr cine cumpara e mai putin si ca sa ma laud detin de 2 luni o honda cbr 600 rr cu abs e cumparata din germania cu 11300 epuroi. si are doar 450 km :| sa o stapanesti santos si fara incidente... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Salutari! Unde gasesc o oglinda stanga neagra pentru CBR1100XX preferabil una second in stare buna? Multumesc Anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TriluLiluL Postat Aprilie 26, 2009 Share Postat Aprilie 26, 2009 se poate monta oare abs si pe modele mai vechi? care nu sunt dotate din fabrica cu asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Aprilie 26, 2009 Share Postat Aprilie 26, 2009 Nu, si din acelasi motiv pentru care nu poti face lucrul asta nici la o masina. Parametri de functionare sunt altii, chiar daca difera la nivel de sute de grame sau secunde de grad. In plus, cum pui farfuria de ABS pe roata la o mobra care n-are prinderile din fabrica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TriluLiluL Postat Aprilie 26, 2009 Share Postat Aprilie 26, 2009 ma gandeam ca se pot face si unele modificari la roti si la parametri de functionare. oricum cred ca mai ieftin ar iesi sa cumperi direct una cu abs din fabrica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate