utzelu Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Salutare, Cei de la Yamaha au lansat zilele astea un nou cruiser mediu: Yamaha XVS 950 (V-Star 950 in USA). Nu arata rau, dupa mine. Doar aripa spate e cam aiurea si probabil ca va fi o customizare populara printre viitorii posesori (printre care sper sa ma numar si eu, cand o sa cresc mare...) Mai multe detalii la Yamaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 (editat) Salutare, Cei de la Yamaha au lansat zilele astea un nou cruiser mediu: Yamaha XVS 950 (V-Star 950 in USA). Nu arata rau, dupa mine. Doar aripa spate e cam aiurea si probabil ca va fi o customizare populara printre viitorii posesori (printre care sper sa ma numar si eu, cand o sa cresc mare...) Mai multe detalii la Yamaha Interesant model, mie personal nu prea imi place desi sunt fan xvs in special drag star classic!Mi-ar place un raider dar n-am cum, oricum se vede ca e inspirat de la raider!!! Editat Septembrie 10, 2008 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 (editat) e dragut,mai degraba e inspirat de midnightstar....e din aceesi gama cred.e noul trend,aplicat si de ceilalti prod jap. oricum,era si timpul sa faca si un midle-cruiser ca ramasesera in urma fata de ceilalti,intre 750cc si 1100cc ,ei nu aveau nimic. TFB. Editat Septembrie 10, 2008 de TheFatBob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 (editat) L-am vazut azi in trafic, pe Bd. Unirii. Cat am reusit sa zaresc la semafor a fost de-ajuns cat sa-mi dau seama ca nu-mi place. e prea futurist, finisat...nu stiu, prea "lucrat" pt gusturile mele, si prea colturos. PS: are demaraj bun Editat Septembrie 11, 2008 de ..IcemaN.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 si nu are spite clasice ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
utzelu Postat Septembrie 13, 2008 Autor Share Postat Septembrie 13, 2008 L-am vazut azi in trafic, pe Bd. Unirii. Cat am reusit sa zaresc la semafor a fost de-ajuns cat sa-mi dau seama ca nu-mi place. e prea futurist, finisat...nu stiu, prea "lucrat" pt gusturile mele, si prea colturos. PS: are demaraj bun huh? adica ai vazut pe strada noul xvs 950? ca de abia l-au lansat acu' cateva zile... altfel, intr-adevar, Yamaha ataca VN900 cu acest model. probabil ca se va vinde mai bine decat Kawasaki, pt. ca are motorul racit pe aer. Altfel VN900 arata mai bine, dar si XVS950 cu niste aripi corespunzatoare poate arata super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cus Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 (editat) ..IcemaN.. nu aveai cum sa vezi asa ceva pe strada la noi pentru ca are doar citeva zile de la lansare.Confunzi cu Yamaha Raider care exista unu rosu in Bucuresti adus din state.Si utzelu am o intrebare:de ce se va vinde mai bine decit kawa vn900 din cauza racirii cu aer? Editat Septembrie 13, 2008 de cus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 si nu are spite clasice ... corect! ..IcemaN.. nu aveai cum sa vezi asa ceva pe strada la noi pentru ca are doar citeva zile de la lansare.Confunzi cu Yamaha Raider care exista unu rosu in Bucuresti adus din state.Si utzelu am o intrebare:de ce se va vinde mai bine decit kawa vn900 din cauza racirii cu aer? e posibil...acum m-am uitat la ambele si chiar seamana...ce sa zic, vazusem topicu de dimineata si cand am zarit chestia aia am zis ca asta e. acu' mi-a picat fisa. nu prea puteam sa ma tin dupa el...oricum, mi-am dat seama ca nu-mi place nici raider ...si ala e diform. ce s-a intamplat nene cu-n motor in V, aripi curbate cum trebe, furca simpla si roti spitate? a? o dau in trendy japanezii astia? creca de la prea mult ousisi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 probabil pt ca arata mai bine cadrul fara radiator. De gustibus! Si eu am aceeasi intrebare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Nu aflam nicari ce putere/cuplu are. Le-o fi rusine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cus Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 (editat) probabil pt ca arata mai bine cadrul fara radiator. De gustibus! E prea putin vizibila la prima vedere zona ca sa fie doar atit.Si chiar frige mult mai tare la picioare in oras un motor cu racire pe aer deci chiar nu vad de ce sa se vanda mai mult decit unul racit cu lichid Editat Septembrie 19, 2008 de cus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metalu Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 pare destul de reusit modelul la prima vedere.. is curios la cat ajunge pretu la noi daca la americani se invarte pe la 8000$ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 Cand am vazut Warrior-ul in poze am zis ca asta va fi viitoarea mea motocicleta. Cand l-am vazut in realitate nu prea mi-a mai placut. Dupa ce am mai vazut cateva chiar nu mai imi place deloc. Si asta arata bine in poze dar sa vedem cum arata si in realitate. Asta cica e noua tendinta "sport-clasic" asa ca pe linia asta cred ca o sa mearga toti constructorii. Asa arata ceasul de bord: Daca am inteles eu bine blocul motor e din compozit ceramic cu pistoane de aluminiu, in schimb i-au pus aripi de otel in loc de plastic asa ca per total greutatea e cam cat la VStar 1100. Nu aflam nicari ce putere/cuplu are. Le-o fi rusine? Maximum Torque 7.8 kg-m (56.7 ft-lb) @ 3,000rpm - informatia e de pe site-ul Yamaha din Canada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Defender Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 http://www.motociclete.com.ro/modele.php?i...mp;id_vehicul=1 Aici sunt mai multe date tehnice despre model, inclusiv pretul, care variaza in jur de 8500 E! Si intradevar este din gama "Midnight Star"! Se poate achizitiona si in RO! http://www.unitedmotors.ro/ In comparatie: Kawasaki Vulcan 900 Custom! Date tehnice aproape identice...si pretul! Se poate achizitiona si in RO! Restul este chestie de gust! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atash Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 (editat) e intr-un mare fel. dar parca prea te loveste in retina. si unde e bascula spate triunghiulara ce dadea impresia de rigid frame, si unde sunt aripile fata care pareau a fi la locul lor nu ca asta ce pare agatata intr-un popic de parcare, si mai ales spitele clasice? ca sa nu mai amintesc de esapamentul dublu... xvs my ass. orice altceva, doar xvs nu. uite asa mai moare un clasic si se transforma intr-o chestie trendy. zicea cineva mai sus ca poate fi customizata. poate...schimband-o cu un dragstar mai vechi dar e criza nene, si banii vorbeste. asta e in tendinte, asta construim. prin comparatie cu chestia din imagini, vulcanul 900 custom e monument de design... Editat Februarie 20, 2009 de atash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Defender Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 Imi permit sa "supralicitez" pe acest subiect cu alte doua linkuri pentru a usura comparatia! http://www.starmotorcycles.com/star/produc.../0/gallery.aspx - pentru yamaha xvs 950! http://www.kawasaki.com/Products/product-s...id=7&id=365 - pentru kawasaki vulcan 900 custom! Pe mai departe opiniile va apartin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanescu Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 Salutare ! As avea si eu o rugaminte pentru cei care vizioneaza acest forum. Caut sa achizitionez acest model si in ciuda faptului ca toti dealerii Yamaha il vand, niciunul nu il are in showroom. Daca este cineva care poseda unul, as dori si eu niste pareri legate de el, eventual sa ma si sui pe el sa vad cum mi se potriveste. Stiu cam tot ce este de stiut despre el, dar nu l-am vazut in realitate si mi se pare un pic cam peste mana sa dau o gramada de bani pe ceva care nu stiu daca mi se va potrivi. Multam fain! Mesaj completat Stiu ca tot eu am si penultimul post, cu circa o luna in urma, dar ...... MI-AM LUAT-O ! ! ! ! UUUU-HUUUU! Fiind primul meu choparas/cruzeras nu am termen de comparatie, dar mie unu mi se pare cool rau. Ne vedem pe sosele. Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 (editat) Salutare !As avea si eu o rugaminte pentru cei care vizioneaza acest forum. Caut sa achizitionez acest model si in ciuda faptului ca toti dealerii Yamaha il vand, niciunul nu il are in showroom. Daca este cineva care poseda unul, as dori si eu niste pareri legate de el, eventual sa ma si sui pe el sa vad cum mi se potriveste. Stiu cam tot ce este de stiut despre el, dar nu l-am vazut in realitate si mi se pare un pic cam peste mana sa dau o gramada de bani pe ceva care nu stiu daca mi se va potrivi. Multam fain! Mesaj completat Stiu ca tot eu am si penultimul post, cu circa o luna in urma, dar ...... MI-AM LUAT-O ! ! ! ! UUUU-HUUUU! Fiind primul meu choparas/cruzeras nu am termen de comparatie, dar mie unu mi se pare cool rau. Ne vedem pe sosele. Asfalt uscat. Apoi omu' te rugam baga niste poze si un film ceva ca eu personal sunt foarte curios ! Editat Iulie 22, 2009 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanescu Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 (editat) Scuze de intarziere. Acum le uploadez. Sunt facute cu telefonul, deci calitatea nu e tocmai la inaltime. Filmulete inca n-am, dar probabil la sfarsitul weekendului sper sa aduc. Editat Iulie 24, 2009 de razvanescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rvltng_bstrd Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 (editat) post eronat Editat Aprilie 28, 2011 de rvltng_bstrd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate