->Bullet<- Postat Decembrie 18, 2012 Share Postat Decembrie 18, 2012 frumos !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Decembrie 18, 2012 Share Postat Decembrie 18, 2012 Azi am mai dat o "mina" si a iesit si mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Decembrie 20, 2012 Share Postat Decembrie 20, 2012 (editat) Editat Decembrie 20, 2012 de rados Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 (editat) FatBobule, am indoit inox de l-au luat dracii si nu a crapat. La Vulcan mi-am facut sissybar din bara de 10 (indoit la 180 grade), suport de proiectoare indoit in mod asemanator cu ghidonul, schimbator la calcai (platbanda indoita la 90 grade si torsionata), fara sa le incalzesc in prealabil. Crede-ma, e foarte maleabil. Ai insa dreptate in privinta prelucrarii, e mai dificil decat otelul obisnuit. inoxul nu l-as folosi la un Zbar, exceptie ar fi daca s-ar monta gusee,fabricarea prin roluire nu are absolut nica, o regula!unde se intervine cu sudura obligatoriu intarituri, mod special inox Editat Mai 8, 2013 de mas oyama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 inoxul nu l-as folosi la un Zbar, exceptie ar fi daca s-ar monta gusee,fabricarea prin roluire nu are absolut nica, o regula!unde se intervine cu sudura obligatoriu intarituri, mod special inox Ahoi! Am avut eu din inox un sisybar si mi s-a rupt de mai multe ori. L-am avut din teava de inox si in interiorul tevi am bagat o bara de fier ca sa mai amortizeze din vibratii si asa nu s-a mai rupt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pavel Marian Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 Salut rados, cat ma costa curatarea a doua cercuri (jante) de ural? Jantele sunt cromate si as vrea sa le vopsesc negre. Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 sableaza-le direct bre... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pavel Marian Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 As vrea sa stiu un pret pt sablat doua cercuri de ural.multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 (editat) Salut rados, cat ma costa curatarea a doua cercuri (jante) de ural? Jantele sunt cromate si as vrea sa le vopsesc negre. Mersi Salut , cum a zis si Bullet sablate si apoi vopsire electrostatica . Eu fac polishari piese (accesorii) cromate si polishare, lustruire aluminiu Editat Iunie 16, 2013 de rados Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcano Postat Iunie 1, 2014 Share Postat Iunie 1, 2014 Salut, Vad ca de ceva vreme nu am mai pus nimeni informatii despre cromari. Eu am cromat recent la Galvan Alco in Oradea(http://galvanalco.ro/). Ca si referinta de pret, pentru cilindrii de la furca fata de Simson m-a luat 80 Ron/perechea de cilindrii. La cilindrii a iesit treaba buna, insa am trimis si rotiile demontate si acolo nu a iesit treaba la fel de buna. Se poate sa fie din cauza ca erau cam ruginite sau nu au fost pregatite corespunzator. Din ce am vazut pe acest topic lumea recomanda pe "nea Bratu(0745.686.256)" sau pe "nea Preda(0722.267.055)". Daca ati gasit intre timp alte ateliere as aprecia daca ati da un reply to all. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 Salut, Vad ca de ceva vreme nu am mai pus nimeni informatii despre cromari. Eu am cromat recent la Galvan Alco in Oradea(http://galvanalco.ro/). Ca si referinta de pret, pentru cilindrii de la furca fata de Simson m-a luat 80 Ron/perechea de cilindrii. La cilindrii a iesit treaba buna, insa am trimis si rotiile demontate si acolo nu a iesit treaba la fel de buna. Se poate sa fie din cauza ca erau cam ruginite sau nu au fost pregatite corespunzator. Din ce am vazut pe acest topic lumea recomanda pe "nea Bratu(0745.686.256)" sau pe "nea Preda(0722.267.055)". Daca ati gasit intre timp alte ateliere as aprecia daca ati da un reply to all. chiar sub nasul meu si nu stiam de ei.ai ce bine. unde mai exact au atelierul pe Clujului? nu cred ca e cazul sa cauti in alta parte, cum ai spus, cauza a fost pregatirea necorespnzatoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcano Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 Eu am trimis piesele la Galvan Alco prin curier, nu stiu exact unde este firma in Oradea(nu am mai fost in Oradea de vreo 10 ani, deci nu te pot ajuta prea mult cu localizarea firmei). Daca esti din Oradea iti recomand sa mergi personal acolo, eu am vorbit doar prin telefon si a fost o neintelegere legata de ce suprafete le vreau cromate. Vreau sa incerc si la Tomina(din cate citeam pe forum acolo e domnul Preda) sa vad cum imi iasa jantele si butucii. Spor cu cromarile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat August 5, 2014 Share Postat August 5, 2014 http://www.chrome-solutions.de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat August 5, 2014 Share Postat August 5, 2014 http://www.chrome-solutions.de 1. de unde se poate cumpara? 2. cum se comporta ca si rezistenta in timp la factorii corozivi (ploaie, vant, pietricele, etc) ...Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcano Postat August 5, 2014 Share Postat August 5, 2014 1. de unde se poate cumpara? 2. cum se comporta ca si rezistenta in timp la factorii corozivi (ploaie, vant, pietricele, etc) ...Toate bune! Similar au cei de la NewFantaChrome: http://www.newfantachrome.com/, am gasit pe un forum ca ar avea filiala si in Iasi. Daca te intereseaza o oferta de pret am una de la ei de vreo 2 luni, dar nu am vopsit la ei, deci nu stiu cum iasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat August 5, 2014 Share Postat August 5, 2014 Similar au cei de la NewFantaChrome: http://www.newfantachrome.com/, am gasit pe un forum ca ar avea filiala si in Iasi. Daca te intereseaza o oferta de pret am una de la ei de vreo 2 luni, dar nu am vopsit la ei, deci nu stiu cum iasa. nu merge link-ul...lasa-mi un nr de-al tau pe pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AMP Postat August 5, 2014 Share Postat August 5, 2014 http://www.newfantachrome.com/ incearca acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat August 11, 2014 Share Postat August 11, 2014 http://www.newfantachrome.com/index.php?id=22 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Olaru Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 Pt doritorii de "luciu oglinda" cheia este Adrian Sabareanu, de gasit in incinta fostului IOR 2 de pe Theodor Pallady sect 3. SAL COMPANY denumirea firmei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopper_awo Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 Si ce preturi practica? Ultima data cand am discutat cu cei de la sal company, mi-au facut o impresie destul de ciudata, dat fiind faptul ca, i-am intrebat de pret..si mi-au spus " asta nu stim...trimite piesa si vedem noi" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 (editat) eu am cromat la eco plating (ii gasiti si pe facebook si pe google); am fost foarte multumit de calitate si de pret (daca va asteptati careva sa fiti foarte multumiti de calitate si pretul sa fie mic, zic sa mai cautati ) termenul de executie a fost destul de lung, dar a meritat asteptarea am cromat cca 80 de spite, o oglinda de far, o protectie de claxon si o rama de far care a fost julita si mi-au si reparat-o, si am platit daca imi amintesc bine 300 de lei Editat Aprilie 30, 2015 de raduprint01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Mai 1, 2015 Share Postat Mai 1, 2015 pai nu o fost scump Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mos bear Postat Iunie 5, 2015 Share Postat Iunie 5, 2015 (editat) Solutia consta in inox alimentar . Nu oxideaza , este relativ usor , rezistenta mare mecanica , se lustruieste oglinda . Editat Iunie 5, 2015 de mos bear Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beica Razvan Postat Februarie 25, 2017 Share Postat Februarie 25, 2017 Buna, lucrez la un cx 500 sports iar tuburile de pe furci au urme de rugina. Stie careva unde as putea sa le reconditionez? Cromare dura? Ms fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Februarie 26, 2017 Share Postat Februarie 26, 2017 (editat) Salut. Inainte de a da o gramada de bani pe cromare incearca sa le cureti cu folie de aluminiu. Iei in mana folia de aluminiu, o strangi putin cat sa o poti tine in mana, NU o faci o bila tare, inmoi in apa si freci peste petele de rugina. Inmoi des in apa. De la frecare pe langa faptul ca se duce rugina, aluminiul se incalzeste si se depune o pelicula de peste piesa. Sursa: American Restoration de pe History Channel Testat pana acum de mine si prietenii mei cu rezultate foarte bune pe Honda Shadow si Kawaasaki KZ400J. Editat Februarie 26, 2017 de Doctoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate