1CFOR Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 (editat) sigur s-a mai pus intrebarea asta dar nu prea am timp sa caut .... un pic de ajutor ... am cateva pete de rugina pe jante ... cum si cu ce le pot indeparta ... am eu niste idei dar intreb ca sa nu fac mai mult rau decat bine ... multumensc anticipat ... multe din petele astea de pe jante ies pur si simplu daca freci bine cu carpa, cel putin la mine a mers, depinde cat de recente/adanci sunt. o alta metoda de care tocmai am aflat de la cineva experimentat ar fi praf de creta vizavi de tot ce inseamna inox. o sa incerc zilele astea sa vad daca da rezultate si vin cu update Editat Septembrie 7, 2010 de 1CFOR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xvs650 Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 NOUTATI...pt mine cel putin... http://www.cromari.ro/_cromari_moto_orname...zi-cromate.html Ok...hai sa dau detalii...am fost la ei cu piesa din foto...a durat aprox. o saptamana daca nu punem in calcul ca prima oara i-am grabit si nu a iesit uniform culoarea...este o diferenta vizibila intre crom si acesta procedura prin vopsire iar pretul este destul de mare...in concluzie...daca te multumesti cu faptul ca este lucios si nu mai arata asa cum arata al meu inainte atunci este ok... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 multe din petele astea de pe jante ies pur si simplu daca freci bine cu carpa, cel putin la mine a mers, depinde cat de recente/adanci sunt. o alta metoda de care tocmai am aflat de la cineva experimentat ar fi praf de creta vizavi de tot ce inseamna inox. o sa incerc zilele astea sa vad daca da rezultate si vin cu update ...te rog... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogmad Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 (editat) Am vazut niste tobe ale unui amic cromate undeva in comuna Pantelimon la un anume domn Bratu. Telefonul dansului - 0745.686.256 Lucrarea arata perfect. Vedeti si verificati. Eu aman operatiunea pt. la iarna. RUGAMINTE!!! Nu va mai folositi doar de informatiile de aici si atat. Incercati, precum XVS650 sa ne povestiti si noua, celorlalti, cum a iesit, ce s-a intamplat, daca mai exista sau nu atelierele respective, etc. Sunt convins ca unii doar iau numerele de prin forum, isi fac treaba si...cam atat. Frumos e sa te si implici, nu doar sa te folosesti.... Multumesc! Editat Septembrie 8, 2010 de Bogmad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 (editat) in afara de cromare eu va pot propune si altceva , si anume lustruire polisare aluminiu - iata ce se poate face cu smirghel ,pisla ,tigari si multa munca, Editat Noiembrie 4, 2010 de rados Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 Faina treaba @rados mai ales la furca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 multumesc dar trebuie sa spun ca inca nu e definitivata, mai am sa trag putin la lucrarea asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barboge Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 Rados, cat costa toata treaba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 pretul este diferit de la lucrare la lucrare, conteaza piesa si starea in care se afla materialului care urmeaza sa fie lustruit , nu pot exprima pretul decit dupa ce vizionez produsul .pe forum prezint lucrarile ce se executa la noi in atelier .detaliile comerciale asupra preturilor se face prin email , mess pentru cei din tara iar cei din bucuresti pot veni direct la atelier , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 multumesc dar trebuie sa spun ca inca nu e definitivata, mai am sa trag putin la lucrarea asta Oricum ma gandesc ca o sa le lacuiesti ca altfel oxidarea are loc mult mai rapid! Spor la treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 m-am gindit la lacuire dar, daca lacuiesti sunt toate sansele la starea "excelenta" a drumurilor din romania sa sara pietricele si astfel sa se duca din loc in loc lacul de pe piesele lustruite , asa ca nu dau cu lac intretinerea pieselor lustruite este foarte usoara se da din cind in cind cu putin polish si se sterge cu cirpa dar daca clientii vor bineinteles ca pot sa dau cu lac dar nu este recomandat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 m-am gindit la lacuire dar, daca lacuiesti sunt toate sansele la starea "excelenta" a drumurilor din romania sa sara pietricele si astfel sa se duca din loc in loc lacul de pe piesele lustruite , asa ca nu dau cu lac intretinerea pieselor lustruite este foarte usoara se da din cind in cind cu putin polish si se sterge cu cirpa dar daca clientii vor bineinteles ca pot sa dau cu lac dar nu este recomandat La mai multe randuri de lac (2-3) ar trebui sa reziste la pietriciele ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 decat sa frec pe ele de ma lasa mainile prefer rat-ul inzecit! voua celor ce visati la crom va doresc spor la frecat rados arata frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barboge Postat Noiembrie 6, 2010 Share Postat Noiembrie 6, 2010 Rados, este vorba de Virago 535, dar am uitat sa specific. Este modelul care are motorul din aluminiu necromat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Noiembrie 6, 2010 Share Postat Noiembrie 6, 2010 te astept cu motorul la noi la atelier , trebuie sa il vad fizic si sa imi spui excat ce vrei sa faci la el , daca sunt mai multe piese de lustruit automat este si o reducere , nu pot sa avansez un pret fara sa il vad pentru ca se poate intimpla cum am mai avut cazuri si implicarea sudurii adica umplerea cu material a unor goluri sau zgarieturi mai mari aparute in urma unor accidentari, este bine sa dai un telefon inainte ca sa nu fiu plecat dupa materiale . cu stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Noiembrie 8, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2010 Aceasi operatiune am facut-o si eu in ultimele 2 sezoane . Prima oara m-am muncit degeaba pt ca de frica oxidarii am dat cu lac si s-a ales praful de toata munca . Da...protejeaza de oxidare dar matuieste aluminiul . Acum..in primavara am reluat operatiunea...iar acum la sf sezonului arata la fel de bine ca in primavara . Doar am intretinut aluminiul cu o vata speciala de la Louis ce este imbibata cu o solutie ( cam 1 data pe luna cand spal motorul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 o sa dau cu lac pe meneta de ambreiaj a unui amic care are cromata cea de frina si asa o sa aiba cit de cit uniforme amindoua manetele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Noiembrie 9, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2010 Nu-ti recomand! Uita-te la Manetele la Vulcanul meu ce este la voi in garaj . Le-am dat cu lac si in zona de contact cu manusa s-a tocit lacul in timp ( cateva luni) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 "cu vointa si cu vrere faci din agurida miere " cu ajutorul unor cirpe si nitica pasta am "reconditionat" si o pereche de amortizoare ,am tras nitel cu ele ,nu sunt ca din fabrica dar si-au mai revenit la capitolul imagine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
whiteman Postat Noiembrie 14, 2010 Share Postat Noiembrie 14, 2010 fain. bv rados baga mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 Mesaj completat un etrier Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 Am un prieten care nu mai gaseste cilindrii de frana originali pt o masina. Cei care sunt pe piata nu rezista, ruginesc imediat si incep sa curga. Asa ca s-a gandit sa cumpere unii noi si sa ii cromeze. Ar merge asa ceva? Stiti vreo adresa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 cu vointa si cu vrere faci............ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barboge Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 Rados, esti criminal! Faci minuni, frate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 Rados, esti criminal! Faci minuni, frate! multumesc pentru aprecieri , minunile se fac in timp si sa zicem cu mici sacrificii , azi de exemplu nu prea am mai putut slefui am buricele degetelor varza de la smirghel oricum mai am de lucrat la capacul ala inca nu am ajuns la final Mesaj completat lustruire capac chiulasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate