Stau-De-6 Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 Eu ies musai sambata pt ca urmatoarele weekend-uri sunt la doua nunti si la pesti. @cmd: Ma duc la concursul de la Doripesco. Te sun sa-ti mai cer cateva sfaturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 Hehee, timp nu prea am, profit insa din plin de bretelele de intare, iesire si legatura intre autostrazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 astept sa ma suni Nicule >< ,fir intins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Septembrie 13, 2013 Share Postat Septembrie 13, 2013 (editat) Nimic special ... am iesit si eu la o tura in poiana acu cateva saptamani si... mi-am luat-o in freaza de la un k8 1000 si un 530 d asa e cand te dai din an in pasti ..........hm....:/ la anu` va fi mai bine...calcatura mai scurta ,anvelope mai aderente,cx imbunatatit,Y de-cat mai performant... Editat Septembrie 13, 2013 de Fatal Fury Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Levi toate "sagetile" care-ti vin de SUS sunt pentru SUZUKI! ti-ai dat si tu seama dar nu vrei sa o recunosti public =)) hahah lasand gluma ,mi se pare din filmare ca parca nu trage R1`le,asa e ?dc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Trage motorul si inca foarte bine...veriga slaba a fost riderul .Adica eu Am mers incet, aproape preventiv in curbe si n-am inclinat-o asa cum ar trebuii(era deja tarziu asfalt rece aveam morcovu in poponeata)...dar sa stii ca BMW mergea cu 140 + in curbe (aluneca cu toate cele patru roti inspre exteriorul virajul.anvelopele scoteau fum.) Chinezaria asta de camera nu prea reda senzatia de viteza ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 asa e morcovul in partea dorsala este tot timpul mai mare si mai adanc infipt cand esti pe 2 roti... pe patru roti e mult mai usor..., plus ca, in caz de shit happens, ai airbaguri in jurul tau... pe 2 roti esti on your own.... RIDE SAFE! eu cel putin prefer morcovul cand sunt pe 2 roti decat hospitalul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 a trecut vara si tot nu ne-am intalnit...slaba miscare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 (editat) Las' ca vine iarna si avem timp sa ne dam iar pe forum. Editat Septembrie 27, 2013 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 daca e vremea ca azi, maine bagam o Poiana Brasov, plecarea de la OMV Corunca 12.00 asta in caz ca mai e cineva interesat drumuri bune tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 Serpentine pe V.Dornei-Tihuta-Muresenii Bargaului. Pune-ti-le pe lista pt viitor. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 daca e vremea ca azi, maine bagam o Poiana Brasov, plecarea de la OMV Corunca 12.00 asta in caz ca mai e cineva interesat drumuri bune tuturor! Prezent si eu in poiana.respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 mai prin Brasov nu sunt bikeri deloc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 E de vis zona Brasovului. Am fost pe 4-8 septembrie.Mai ales drumul spre Sinaia,dar nu din BV, ci din Rasnov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 apoi colegii, ....cam gata sezonul..... cel putin pt mine, deoarece in urmatoarele 2 weekenduri sunt ocupat.... dupa aceea nu mai stiu cand va mai fi vreme pt un meses, tihuta sau mesteacan.... cred ca numai la anul numai bine tuturor, be carefull, ride safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 Motocicleta mea e curata, lantul uns, bateria scoasa si se odihneste in garaj, sub prelata, inca de saptamana trecuta. Asa ca acum urmeaza sa ne dam race doar pe forum. Mie mi-e dor de viespea. Poate vede un moderator si-i scoate banul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 Ceva forja stradala WE asta ?Brasov sau imprejurimi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Octombrie 12, 2013 Share Postat Octombrie 12, 2013 Motocicleta mea e curata, lantul uns, bateria scoasa si se odihneste in garaj, sub prelata, inca de saptamana trecuta. Asa ca acum urmeaza sa ne dam race doar pe forum. Mie mi-e dor de viespea. Poate vede un moderator si-i scoate banul. Gata si pt mine sezonul.saptamana trecuta duminica am facut naked motoreta(things to do before the spring comes:P),saptamana asta urmeaza de spalat lantul si de uns...pe stander e deja...deci,vb lui @stau-de-6:sa vina forja forumistica...presint o iarna luuuuunga de tot:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Octombrie 12, 2013 Share Postat Octombrie 12, 2013 Gata si pt mine sezonul.saptamana trecuta duminica am facut naked motoreta(things to do before the spring comes:P),saptamana asta urmeaza de spalat lantul si de uns...pe stander e deja...deci,vb lui @stau-de-6:sa vina forja forumistica...presint o iarna luuuuunga de tot cica chiar ar fi o iarna lunga si grea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Octombrie 13, 2013 Share Postat Octombrie 13, 2013 Atentie serpentinari intre valenii de munte si babarunca.E plin de ulei eu am scapat cu un voblaj de toata frumusetea dar altii n-au fost atat de norocosi ...uleiul se intinde pe zeci de km !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 Eterna si fascinanta Romanie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 Atentie serpentinari intre valenii de munte si babarunca.E plin de ulei eu am scapat cu un voblaj de toata frumusetea dar altii n-au fost atat de norocosi ...uleiul se intinde pe zeci de km !!!! Multumim, acum eu am inchis sezonul, dar sunt bune astfel de informatii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 stie cineva cum e drumul din Targu Secuiesc pana la Focsani? mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 ai grija intre bv - targu secuiesc ca sunt numai denivelari pe asfalt ,damburi mici mici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 stie cineva cum e drumul din Targu Secuiesc pana la Focsani? mersi! Nu e bun man ,asfaltul lipseste cu desavarsire in unele locuri ..deh...Drum National ....eterna si fascinanta Romanie ,cum spunea cineva mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate