cmd Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 cu miarul sigur nu,daca vrei poti sa-i dai sa invarte ceva acolo chiar si cu a 6a ,mergi cu 750`ul cu a 2a bine de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 ok...mersi,atunci mai bine ma dau pe strada.ciao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 ok...mersi,atunci mai bine ma dau pe strada.ciao ce surpriza ) da-i cat poti tu de tare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 Ia auzi si la asta micu....de unde esti,ca tot uit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 A dat caldura si ati fugit ca sarpele la soara si asfalt incins ... Nu am fost atent sa vad pe unde a mai ramas cupa, dar i-ar vo fura altii. De data asta un roman de-al nostru ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 il asteptam la mures sa vedem ce a invatat in TT,sigur ii vom trage o lectie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 Cand inchid astia Padurea Bogatii pt curse?sa-mi dai de stire sa vin si eu ca spectator >< Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 E racheta Petre. Bravo lui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 ok.cmd,te sun....e racheta 6,dar nici noi nu ne lasam,ii dorim succes. » Post actualizat in 26 Jun 2014 15:11ok.cmd,te sun....e racheta 6,dar nici noi nu ne lasam,ii dorim succes.ce a facut anu asta in TT??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 d » Post actualizat in 26 Jun 2014 15:57Care mergeti la Brno in iulie (in afara de 6) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 (editat) Clar Petrica va veni la Mures sa se bata in padure cu o fosta "glorie" locala iesita la pensie ) Ramai acolo in lumea ta la gratare, mici si bere...E pacat sa-ti strici pensia pe jucarii pentru oameni tineri. Editat Iunie 26, 2014 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 Tu vb.mai.afon in moto,esti tradatorul motociclismului si pe desupra si tepar. Mai bine ai tacea Ca iti sta mai bine Sa nu cumva sa iti scriu eu biografia pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 Bunicule la a cata clona esti? Nu vrei matale sa iei o pauza pe perioada nedeterminata? Chiar te rog sa enumeri tepele date de mine.Da' te rog sa te grabesti pana nu se stinge lumina. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 il asteptam la mures sa vedem ce a invatat in TT,sigur ii vom trage o lectie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 il asteptam la mures sa vedem ce a invatat in TT,sigur ii vom trage o lectie... Am vorbit cu Petrica , el neavind net, mi-a zis sa va spun ca va asteapta el la TT sa-l invatati una alta, poate mai scade si el timpul pe tur. Orice sfat e binevenit. Sau, daca aveti chef sa participati impreuna cu el la TT.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 Am vorbit cu Petrica , el neavind net, mi-a zis sa va spun ca va asteapta el la TT sa-l invatati una alta, poate mai scade si el timpul pe tur. Orice sfat e binevenit. Sau, daca aveti chef sa participati impreuna cu el la TT.... hai sa punem mana de la mana sa ii luam net lui Petrisor mai baieti! » Post actualizat in 27 Jun 2014 11:53 Bunicule la a cata clona esti? Nu vrei matale sa iei o pauza pe perioada nedeterminata? Chiar te rog sa enumeri tepele date de mine.Da' te rog sa te grabesti pana nu se stinge lumina. ) Cristi glumeste si voi puneti botu'.Trebuie sa aveti multa minte oameni buni...si daca esti smecher, raspunde, nu trece la amenintari,domnishoru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 FREE VIESPEA !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Iunie 29, 2014 Share Postat Iunie 29, 2014 il asteptam la mures sa vedem ce a invatat in TT,sigur ii vom trage o lectie... zi-i sa il cheme si pe John, si arata-le la toti cum se da blana pe strada Fraierii nu stiu ca tu ai nickname cu Racing poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 hai sa punem mana de la mana sa ii luam net lui Petrisor mai baieti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 Iar l-au manevrat astia pe viespea??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 Eu cer public eliberarea lui, fara el e o "liniste asurzitoare" aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 Eu cer public eliberarea lui, fara el e o "liniste asurzitoare" aici. am incredere in el ca va reveni. sub un alt nume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 am incredere in el ca va reveni. sub un alt nume. Sincer, mi se pare mega-ultra-hiper cocalar sa folosesti un astfel de username. Olimpiu-Racing , Adelin-TurboPower . etc etc Da' poate omu a epuizat toate variantele daca ziceti ca a mai fost surghiunit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 Cristi Racing nu e Viespea? Sau e si Racing cu litera X pe el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 Cristi Racing nu e Viespea? era. Sincer, mi se pare mega-ultra-hiper cocalar sa folosesti un astfel de username. e dreptul lui de a avea ce username vrea/ daca el se simte bine cu id ala.... asta e. pe mine nu ma deranjeaza niciun id. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate