Crazy-devil Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Se asfalteaza Mesteacanul, nu Mestecanisul. Mesteacanul e de la Dej la Baia Mare. Reghin - M-Ciuc are niste portiuni extraordinare, pe o parte ai Muresul, pe o parte padurea. Diferenta dintre acesta si Tihuta e ca nu ai drumul asa de lat. eh e oarecum departe de mine ca sa ma bag pana acolo. si nici nu cine nu am ca sa vin, ca nu prea mai gasesc motociclisti. trebuie sa plec pe alte meleaguri ca sa vad un motociclist am sa ma limitez la Tihuta cand vin acasa. e intrunire la Gura Humorului pe 29-1 iulie, si atunci sunt acasa, asa ca o sa dam o plimbare daca esti disponibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 am sa ma limitez la Tihuta cand vin acasa. e intrunire la Gura Humorului pe 29-1 iulie, si atunci sunt acasa, asa ca o sa dam o plimbare daca esti disponibil. Sunt prin zona. Tine-ma la curent si ne dam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 inceput de sezon,pe motor nou...meses lejereanu si ca zicea stau-de-6 de acustica padurii...o filmare slabuta,dar care pe sfarsit surprdinde exact ce spunea el. asteptam sa vina caldura,si sa ma inteleg cu noul motor si vor veni si poze mai interesante.si da MESTEACANUL,40km de baia mare,va fi gata cat de curand vara asta si va fi ceva gen Meses.deci am loc de joaca nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 (editat) Tare bine suna si toba aia... Editat Mai 17, 2012 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 suna bine, doar ca ii trebuie alta guma pe spate. uc Pilot Power nu faci asa multe pe curbe. nu is idealele pt curbe, daca vrei sa te dai mai neortodox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 suna bine, doar ca ii trebuie alta guma pe spate. uc Pilot Power nu faci asa multe pe curbe. nu is idealele pt curbe, daca vrei sa te dai mai neortodox stiu cate ceva despre gume si am pus setul asta din motive foarte bine intemeiate,nu-ti face griji si nu spatele ar fi marea problema,ci fata daca e sa ma leg si eu de gumele mele din momentul actual(e set PP nou).stiu prea bine ce gume trebuie,dar nu pun pana nu imi fac putin mana si ma obisnuiesc cu motorul.ca sa vezi ce faceam inainte cu SC pro,metzler raceteck baga un ochi cu 1-2 pagini in urma.numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 am inteles. pai nu cred ca o guma mai tare(PP) te va avantaja la a invata motorul. adica e chestia aia de siguranta. stiu ce faceai cu cateva pagini in urma. doar ca era o parere si nu ma plang ca nu poti. hai ca la sfarsitul lui iunie in ultimul weekend sunt in tara si daca e poate facem un weekend pe Tihuta. este intrunire la Gura Humorului, si de acolo doar cat arunci un bat. poate poate iesim mai multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidutzy Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 Super pozele voastre ... anul asta dupa Meses/ Topa cred ca va fac o vizita si celor din Bistrita sa incerc pasul Tihuta ( daca ma primiti intr-o plimbare pe o zi cu soare ) Dupa care urmeaza Transfagarasanul si Transalpina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 Primim, desigur! Doar tine-ne la curent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidutzy Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 Primim, desigur! Doar tine-ne la curent. s-a facut..ne vedem la o bere fara alcool:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gsxaddict Postat Iunie 28, 2012 Share Postat Iunie 28, 2012 Duminica, pe Meses vine cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 28, 2012 Share Postat Iunie 28, 2012 pe tihuta m-as baga in weekend e intrunirea de la Gura Humorului si cu ocazia asta ma dau si pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 Duminica, pe Meses vine cineva? Ai inebunit...aline.....35 de grade se zice.....dute la baie cu berea in mana...las ca mergem cand e timp mai racoros Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 asa de rau se simte caldura si acolo ? noi ultimele iesiri cu motocicleta erau in orase 32-33 si pe la cheia erau 27 -28 ceva de genu,putin mai "racoare" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 Iesim si noi duminica pe Tihuta, asta daca-mi mai incape capul in casca pt ca sambata merg la o nunta. Alin & Crazy-devil, daca veniti in zona, dati de veste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidutzy Postat Iunie 30, 2012 Share Postat Iunie 30, 2012 Iesim si noi duminica pe Tihuta, asta daca-mi mai incape capul in casca pt ca sambata merg la o nunta. Alin & Crazy-devil, daca veniti in zona, dati de veste. salut in ultimul moment ne-am hotarat si am fost azi sa va incercam Tihuta ... foarte fain , vremea a fost superba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iulie 1, 2012 Share Postat Iulie 1, 2012 Ma bucur ca v-a placut la noi pe deal. Plecam si noi, pe la un 12:00 suntem sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 1, 2012 Share Postat Iulie 1, 2012 Iesim si noi duminica pe Tihuta, asta daca-mi mai incape capul in casca pt ca sambata merg la o nunta. Alin & Crazy-devil, daca veniti in zona, dati de veste. salut. nu am ajuns pe tihuta. sambata spre seara am dat o tura, dar numai pana pe mestecanis, ca eram in criza de timp, obosit, si eu nu simt motoru cum trebuie. nu ma impac deloc cu Motul dupa 2000Km de mers mai sportiv, iar motoreta nu sa comportat asteptarilor. sper in august sa prind un weekend unde sa ne adunam mai multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iulie 2, 2012 Share Postat Iulie 2, 2012 Am vazut ca nu dati niciun semn, asa ca ne-am imbracat la pantaloni scurti, am trecut Tihuta si am mancat un bors de peste la Poiana Izvoarelor, dupa care ne-am racorit cu o baie pe la Colibita. La ce temperaturi sunt, ti-e mai mare dragul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gsxaddict Postat Iulie 2, 2012 Share Postat Iulie 2, 2012 (editat) Salutare. Ieri pe Meses a fost super. Ce m-a surprins foarte putine motoare, desi am stat aproape 3 ore. In schimb asfaltul ardea, s-au incalzit gumele incredibil. Placut surprins de cum s-a comportat BT016-le odata incalzit calumea. Editat Iulie 2, 2012 de gsxaddict Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 2, 2012 Share Postat Iulie 2, 2012 salut, cauciucul spate al nakedului alb e pus bine? adica pare invers, de la distanta asta:) smecher peisajul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iulie 2, 2012 Share Postat Iulie 2, 2012 Salutare. Ieri pe Meses a fost super. Ce m-a surprins foarte putine motoare, desi am stat aproape 3 ore. In schimb asfaltul ardea, s-au incalzit gumele incredibil. Placut surprins de cum s-a comportat BT016-le odata incalzit calumea. Pana la urma ai laes BT016? Si eu m-am inteles de minune cu gumele alea. cauciucul spate al nakedului alb e pus bine? adica pare invers, de la distanta asta:) Da, e pus invers. Fiind un cauciuc cu care s-a dat si pe circuit, s-a uzat mai mult pe-o parte. La fel e si cauciucul meu, doar ca nu se vede in poze. Eu oricum uzez mai mult cauciucul spate pe partea dreapta (merg mai tare pe virajele de dreapta) si vreau sa ma simt mai in siguranta. Stiu piloti din RoSBK ce intorc cauciucurile. La cum ne dam noi, si mai ales strada, n-are nici pe dracu'. smecher peisajul! Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 2, 2012 Share Postat Iulie 2, 2012 (editat) Da, e pus invers. Fiind un cauciuc cu care s-a dat si pe circuit, s-a uzat mai mult pe-o parte. La fel e si cauciucul meu, doar ca nu se vede in poze. Eu oricum uzez mai mult cauciucul spate pe partea dreapta (merg mai tare pe virajele de dreapta) si vreau sa ma simt mai in siguranta. Stiu piloti din RoSBK ce intorc cauciucurile. La cum ne dam noi, si mai ales strada, n-are nici pe dracu'. Merci! interesant, chiar nu stiam ca se mai pune si invers stii ce? trebuie sa facem schimb de experienta, eu ma las mai mult pe stanga Editat Iulie 2, 2012 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iulie 2, 2012 Share Postat Iulie 2, 2012 bre fain pe acolo!! numa' bun de enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free fly Postat Iulie 4, 2012 Share Postat Iulie 4, 2012 salut. nu am ajuns pe tihuta. sambata spre seara am dat o tura, dar numai pana pe mestecanis, ca eram in criza de timp, obosit, si eu nu simt motoru cum trebuie. nu ma impac deloc cu Motul dupa 2000Km de mers mai sportiv, iar motoreta nu sa comportat asteptarilor. sper in august sa prind un weekend unde sa ne adunam mai multi. care e punctul tau de plecare?; ca vad ca esti din danemarca (da, cred ca esti bucurestean) da un id de yahoo, poate vin si eu.. al meu: bogdan_freeflygmb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate