DLA Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 wk viitor e intalnirea de la Cluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 nicolai...vezi ca esti ocupat weekendul asta..de motorit iti arde tie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 baieti...n-aveti pile la Cel De Sus sa opriti vremea asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 Noi am dat o tura scurta duminica, pe Tihuta. Ne-a plouat usor pe doua portiuni. Capricioasa vreme... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 Lssa ca iti da iosif feefdback pe ploaie,cu gume de ploaie nu ai treaba Ps:nu te-ai saturat de strada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 dupa 3 saptamani de pauza din cauza vremii...din nou la riscuri si distractie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 (editat) Ps:nu te-ai saturat de strada? Ba da, dar prefer sa ma dau 5.000 km/sezon cu motocicleta pe strada (cu riscurile aferente), decat 2-3 weekend-uri pe circuit. dupa 3 saptamani de pauza din cauza vremii...din nou la riscuri si distractie Faine pozilii. Da' Catalin nu are poze? Editat Iunie 10, 2013 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 Faine pozilii. Da' Catalin nu are poze? cata nu sta la poze,e prea rapid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_clau2003 Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 (editat) Sunt super pozele. Curajos pasagerul din penultima poza @george05 unde sunt facute pozele? Editat Iunie 12, 2013 de ady_clau2003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free fly Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 sigur un invatacel... da de intalnirea aia Sport touring ...., se mai face? 6 incepuse bine, otto a continuat, dracu nebun a zis ca se baga. intalnire fara pasageri ...una baieteasca. care sa cuprinda cele mai frumose trasee.... se fac grupe de tras, cum a zis otto. ficare pe pielea lui etc. eu zic ca suna f interesant. vin din c ta singur daca se face. plm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 stai sa treaca ploile si ne bagam,nu cred ca vrei sa vii din C-ta si sa te sparga ploaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 duminica o sa fie frumos pe traseul vostru otto,poate ne vedem ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 Eu sunt disponibil sambata pana spre dupa-masa, daca nu ploua. Dup-aia ma duc la o zi de nastere si duminica la o nunta. Daca vrea cineva sa vina, dati de veste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 Iar te-ai apucate de majorate Nicule? "bairame" ?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 (editat) duminica exclus, face fii-mea 1 an sambata rupem lantu' Editat Iunie 12, 2013 de otto.tun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 sa-ti traiasca ! LA MULTI ANI ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 pai haideti sambata la o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free fly Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 sa ti traisaca ! ma gandeam eu ca esti trecut de 37 cred ca sunt eu dus! eu vb de una restul de alta. eu nu am sa vin pana pe tihuta sa ma dau racing cu 6 de ex, sau pe traseul celor din mures sa ma dau 2 zile. eu vreau o smardoiala lunga de 3 sau 4 zile. un fel de turul tarii... plm nimeni nu vrea ca mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 Eu sunt disponibil sambata pana spre dupa-masa, daca nu ploua. Dup-aia ma duc la o zi de nastere si duminica la o nunta. Daca vrea cineva sa vina, dati de veste. bah,da tu numa de nunti te tii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 sambata rupem lantu' La Mures, sau dam o tura rapida pe Tihuta, de dimineata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 bah,da tu numa de nunti te tii? Iar te-ai apucate de majorate Nicule? "bairame" ? ) La mine e deja "sport", am 7-8 nunti pe sezon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 La mine e deja "sport",performanta am 7-8 nunti pe sezon. suna mai bine asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 Sunt super pozele. Curajos pasagerul din penultima poza @george05 unde sunt facute pozele? pozele sunt pe Mesteacan,la 35km de baia mare,drumul spre dej.pasagerul e prietena mea,cel mai bun pasager ever...she got skills Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free fly Postat Iulie 4, 2013 Share Postat Iulie 4, 2013 trece vara... weekend ul 12 - 14 vreau sa fac o plimbare pe 'serpenpixde organizam ceva? Ma mira rau faptul ca vorbesc singur. Sunt multi pe topicul "motoare de viteza", dar putini scriu aici. Astia din sud nu urca sus la deal? Cei de la deal nu au nevoie de forum, il "folosesc" doar ca distractie. Urca spre Tihuta cineva saptamana viitoare? Eu vreau sa fac traseul Bv - Sighisara - Pasul Tihuta - Campulung Moldovenesc, tur - retur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Iulie 4, 2013 Share Postat Iulie 4, 2013 (editat) free fly, eu nu te inteleg. Am schimbat cateva vorbe pe PM, nu am mai primit nici un raspuns de la tine. Am facut o tura de recent care a inclus si Pasul Tihuta, am facut si public aici pe forum, la fel, nu ai dat nici un semn. Daca tu crezi ca cei care o ard pe acest topic is amatori de plimbari cum vrei tu sa faci, te inseli... PS: incearca sa faci in tura asta si traseul Toplita-Gheorheni-Miercurea Ciuc-Brasov, te asigur ca o sa-ti placa f. mult. Editat Iulie 4, 2013 de danutu_m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate