Sari la conținut

Serpentinarii, Hai Sa Ne Adunam

Ra964
 Share

Postări Recomandate

• 1 month later...
  • Răspunsuri 2,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

La anul cand trece de 10 grade sunt la voi :D

Sau daca l vedeti pe unul in chiloti pe Mesteacan ca si ia undersuit ul pe el si se chinuie sa si scoata moto din masina, ala s eu :)))

Hai numai hai,ca se termina inca doua locuri de joaca noi noute in jurul orasului.:)

Asta e doar o curba.

post-35274-0-50746400-1447366026_thumb.jpg

Editat de george05
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pare mai drept decit Adancata. Pacat ca-i drum public.

Nu .Mai larg si mai virajat decit adancata ..da ,drum public.Eh ,asta e, riscurile meseriei .

» Post actualizat in 23 Nov 2015 19:10

da` oricum circuitul e baza .ma bucur ca am prieteni ,amici, sfatuitori care merg pe circuit si care ma sfatuiesc ..ca apoi sa aplic experienta acumulata pe strada :)

altel mergeam inca pe michelin si suspensii stoc ..pff ... :P :P

Link spre comentariu

da` oricum circuitul e baza .ma bucur ca am prieteni ,amici, sfatuitori care merg pe circuit si care ma sfatuiesc ..ca apoi sa aplic experienta acumulata pe strada :)

haha!tare de tot asta!asa ziceam si eu la un moment dat:circuitul e antrenamentul pt strada:)))

arata tare bine curba aia si asfaltul.intrebarea mea este urmatoarea:cati km de zona virajata cu asemenea latime sunt pe tronsonul ala de drum?si cu parapetii metalici cum sta?

Editat de george05
Link spre comentariu

Nu .Mai larg si mai virajat decit adancata ..da ,drum public.Eh ,asta e, riscurile meseriei .

altel mergeam inca pe michelin si suspensii stoc ..pff ... :P :P

Cind am zis "mai drept decit Adancata" ma refeream la denivelarile de pe circuit.

Link spre comentariu

DJ 135,zona Miercurea Niraj - Sarateni.Drum de viteza medie,cateodata condimentata cu pietris in curbe,balegar si animale ce traverseaza.....ideal pentru mentinerea in forma a tehnicii,vigilentei,si reflexelor.De recomandat cunostinte de baza off road,pentru cei care baga mana in gaz,sa nu aiba palpitatii cand se pierde cateodata aderenta.

https://www.youtube.com/watch?v=3G8H6CmG2G8&feature=youtu.be

Link spre comentariu

colegule, din pacate nu merge linkul...

am auzit si eu de portiunea asta proaspat reabilitata....

nu stiam de conditiile extreme, stiam doar ca nu e circulat si proaspat asfaltat....

incercam la primavara!

Merge linkul,trebuie doar sa o deschizi in youtube,nu doar apasand play pe linkul de pe forum.

Link spre comentariu

colegule, din pacate nu merge linkul...

am auzit si eu de portiunea asta proaspat reabilitata....

nu stiam de conditiile extreme, stiam doar ca nu e circulat si proaspat asfaltat....

incercam la primavara!

Nu sunt conditii extreme,e foarte misto,doar ca in curbele stramte pietrisul de pe margine e imprastiat de soferii blegi,care nu-s in stare sa ia curba,si musca din macadam.Din aceasta cauza,trebuie sa mai renunti cateodata la trasa ideala in ultimul moment.Ce nu se vede in filmare,ca traseul e in valuri.Are chiar o zona,ca un mini tirbuson a la Laguna Seca.Acum na,e drum judetean,mai un balegar,mai un animalut cateodata,dar e 80% safe pentru forje (ma rog,cat de safe poate sa fie un drum public)

Link spre comentariu

eu cand ies la distractie, merg prima tura super incet, verific conditiile apoi turele "mai hotarate".

o singura data m am dat mai tare din prima si m am intalnit cu masina de pompieri oprita dupa curba :))))) (erau la un incendiu de padure)

la 40km de tg mures e super accesibil si cel mai important, destul de necirculat :D

apropo cu circuitul de la tg mures se mai stie ceva?

Link spre comentariu