allyn Postat Octombrie 10, 2015 Share Postat Octombrie 10, 2015 La anul cand trece de 10 grade sunt la voi Sau daca l vedeti pe unul in chiloti pe Mesteacan ca si ia undersuit ul pe el si se chinuie sa si scoata moto din masina, ala s eu )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 12, 2015 Share Postat Noiembrie 12, 2015 (editat) La anul cand trece de 10 grade sunt la voi Sau daca l vedeti pe unul in chiloti pe Mesteacan ca si ia undersuit ul pe el si se chinuie sa si scoata moto din masina, ala s eu )) Hai numai hai,ca se termina inca doua locuri de joaca noi noute in jurul orasului. Asta e doar o curba. Editat Noiembrie 12, 2015 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 13, 2015 Share Postat Noiembrie 13, 2015 hai primavara hai, hai caldura hai! atatea planuri am pentru sezonul urmator..... tare curios sunt cate voi reusi sa realizez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicbr Postat Noiembrie 17, 2015 Share Postat Noiembrie 17, 2015 He he, prima iesire cu R1 pe curbe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 17, 2015 Share Postat Noiembrie 17, 2015 (editat) He he, prima iesire cu R1 pe curbe si Rares si Cipri erau mucosi dupa iesire.la fel si tu? Editat Noiembrie 17, 2015 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicbr Postat Noiembrie 19, 2015 Share Postat Noiembrie 19, 2015 si Rares si Cipri erau mucosi dupa iesire.la fel si tu? Nu prea,dar sa stii George ca a fost cam rece Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 20, 2015 Share Postat Noiembrie 20, 2015 Nu prea,dar sa stii George ca a fost cam rece Numa' ti s-a parut colegule Rece e i Siberia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RRS Postat Noiembrie 20, 2015 Share Postat Noiembrie 20, 2015 Eu nu am fost mucos. de la tigari am ragusit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex28 Postat Noiembrie 20, 2015 Share Postat Noiembrie 20, 2015 Serpentine frumoase si asfalt bun sunt si in Tulcea la Atmagea. Am doar o poza unde era plin de pietris din pacate.In general este asfaltul curat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Noiembrie 22, 2015 Share Postat Noiembrie 22, 2015 asa arata tg sec-focsani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Noiembrie 22, 2015 Share Postat Noiembrie 22, 2015 Pare mai drept decit Adancata. Pacat ca-i drum public. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 22, 2015 Share Postat Noiembrie 22, 2015 Pare mai drept decit Adancata. Pacat ca-i drum public. ...si ca mai bine de juma' de an e prea frig pentru mobre in zona respectiva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Noiembrie 23, 2015 Share Postat Noiembrie 23, 2015 Pare mai drept decit Adancata. Pacat ca-i drum public. Nu .Mai larg si mai virajat decit adancata ..da ,drum public.Eh ,asta e, riscurile meseriei . » Post actualizat in 23 Nov 2015 19:10 da` oricum circuitul e baza .ma bucur ca am prieteni ,amici, sfatuitori care merg pe circuit si care ma sfatuiesc ..ca apoi sa aplic experienta acumulata pe strada altel mergeam inca pe michelin si suspensii stoc ..pff ... :P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 24, 2015 Share Postat Noiembrie 24, 2015 (editat) » Post actualizat in 23 Nov 2015 19:10 da` oricum circuitul e baza .ma bucur ca am prieteni ,amici, sfatuitori care merg pe circuit si care ma sfatuiesc ..ca apoi sa aplic experienta acumulata pe strada haha!tare de tot asta!asa ziceam si eu la un moment dat:circuitul e antrenamentul pt strada:))) arata tare bine curba aia si asfaltul.intrebarea mea este urmatoarea:cati km de zona virajata cu asemenea latime sunt pe tronsonul ala de drum?si cu parapetii metalici cum sta? Editat Noiembrie 24, 2015 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Noiembrie 24, 2015 Share Postat Noiembrie 24, 2015 Nu .Mai larg si mai virajat decit adancata ..da ,drum public.Eh ,asta e, riscurile meseriei . » Post actualizat in 23 Nov 2015 19:10 da` oricum circuitul e baza .ma bucur ca am prieteni ,amici, sfatuitori care merg pe circuit si care ma sfatuiesc ..ca apoi sa aplic experienta acumulata pe strada altel mergeam inca pe michelin si suspensii stoc ..pff ... :P Cind am zis "mai drept decit Adancata" ma refeream la denivelarile de pe circuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Noiembrie 24, 2015 Share Postat Noiembrie 24, 2015 Aha ,asta asa e ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 25, 2015 Share Postat Noiembrie 25, 2015 Aha ,asta asa e ) Ai o intrebare de la mine mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARZAN Postat Noiembrie 26, 2015 Share Postat Noiembrie 26, 2015 DJ 135,zona Miercurea Niraj - Sarateni.Drum de viteza medie,cateodata condimentata cu pietris in curbe,balegar si animale ce traverseaza.....ideal pentru mentinerea in forma a tehnicii,vigilentei,si reflexelor.De recomandat cunostinte de baza off road,pentru cei care baga mana in gaz,sa nu aiba palpitatii cand se pierde cateodata aderenta. https://www.youtube.com/watch?v=3G8H6CmG2G8&feature=youtu.be Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 26, 2015 Share Postat Noiembrie 26, 2015 colegule, din pacate nu merge linkul... am auzit si eu de portiunea asta proaspat reabilitata.... nu stiam de conditiile extreme, stiam doar ca nu e circulat si proaspat asfaltat.... incercam la primavara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Noiembrie 26, 2015 Share Postat Noiembrie 26, 2015 colegule, din pacate nu merge linkul... am auzit si eu de portiunea asta proaspat reabilitata.... nu stiam de conditiile extreme, stiam doar ca nu e circulat si proaspat asfaltat.... incercam la primavara! Merge linkul,trebuie doar sa o deschizi in youtube,nu doar apasand play pe linkul de pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 26, 2015 Share Postat Noiembrie 26, 2015 da, mersi! misto traseul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARZAN Postat Noiembrie 27, 2015 Share Postat Noiembrie 27, 2015 colegule, din pacate nu merge linkul... am auzit si eu de portiunea asta proaspat reabilitata.... nu stiam de conditiile extreme, stiam doar ca nu e circulat si proaspat asfaltat.... incercam la primavara! Nu sunt conditii extreme,e foarte misto,doar ca in curbele stramte pietrisul de pe margine e imprastiat de soferii blegi,care nu-s in stare sa ia curba,si musca din macadam.Din aceasta cauza,trebuie sa mai renunti cateodata la trasa ideala in ultimul moment.Ce nu se vede in filmare,ca traseul e in valuri.Are chiar o zona,ca un mini tirbuson a la Laguna Seca.Acum na,e drum judetean,mai un balegar,mai un animalut cateodata,dar e 80% safe pentru forje (ma rog,cat de safe poate sa fie un drum public) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allyn Postat Noiembrie 27, 2015 Share Postat Noiembrie 27, 2015 eu cand ies la distractie, merg prima tura super incet, verific conditiile apoi turele "mai hotarate". o singura data m am dat mai tare din prima si m am intalnit cu masina de pompieri oprita dupa curba )))) (erau la un incendiu de padure) la 40km de tg mures e super accesibil si cel mai important, destul de necirculat apropo cu circuitul de la tg mures se mai stie ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RRS Postat Noiembrie 27, 2015 Share Postat Noiembrie 27, 2015 targu mures a ramas fara finantare din ce am gasit eu pe net. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Noiembrie 27, 2015 Share Postat Noiembrie 27, 2015 Daca UDMR-ul nu mai e la guvernare, ciuciu bani pt circuitul de la Tg Mures. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate