florad Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 DUMINICA , 28 septembrie,ora 15.00 sunt invitati toti motociclistii care doresc sa fie partasi la spectacol ; vor fi prezenti la emisiune :- fratii Raduta; - reprezentantii Romaniei la Dakar; - parasutistii din lotul national; - pilotul de raliuri pe macadam Alexandru Filip; - Directia 5; vom avea parte de ACROBATIE AVIATICA EXTREMA , MOTOCROSS , ATV , RALIU MACADAM. INTRARE LIBERA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 SUPER OK VENIM . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florad Postat Septembrie 24, 2008 Autor Share Postat Septembrie 24, 2008 din pacate nu vor fi sarmale ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 Poate sa-mi spuna si mie cineva cum se intra la circuit venind dinspre Bucuresti fara sa te risti sa faci cateva accidente pe DN1? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 Poate sa-mi spuna si mie cineva cum se intra la circuit venind dinspre Bucuresti fara sa te risti sa faci cateva accidente pe DN1? Te duci inainte pana la urmatoarea localitate unde ai banda intrerupta, faci stanga-mprejur si te-ntorci. Total 11 km din cate-mi aduc aminte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 O mica specificare: deoarece acum divorteaza, Mihaela Schwartzenberg alias Rădulescu redevine Mihaela Ăiganu, numele de "fata" (daca a fost vreodata asa ceva). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remyx Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 O mica specificare: deoarece acum divorteaza, Mihaela Schwartzenberg alias Rădulescu redevine Mihaela Ăiganu, numele de "fata" (daca a fost vreodata asa ceva). Ai dat cu mucii'n fasole ... Asta e comentariu de OTV sau de baba NF, la colt de bloc. Geniule ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bladebiker Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 desi nu pot lua parte la acest eveniment uratile succes reprezentantilor dakar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 (editat) Ai dat cu mucii'n fasole ... Asta e comentariu de OTV sau de baba NF, la colt de bloc. Geniule ! Sa nu-mi zici ca esti indragostit de ea ca si ea iubeste motociclistii... Si pe Moliceanu il iubesti? Era o corectie, sa stie lumea despre cine se vorbeste. Editat Septembrie 24, 2008 de Adam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu^^^ Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 abiaaa astept.... ne intalnim la ciolpani !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Uuuurrrrraaaaaaaaaaaaaaa!!! Viuuuuuuuuuuuuuu, ca abia m-am lasat de fumat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 din pacate nu vor fi sarmale ! merge si fara!!! multumim de invitatie si in procent de 98% am sa fiu acolo!!! O mica specificare: deoarece acum divorteaza, Mihaela Schwartzenberg alias Rădulescu redevine Mihaela Ăiganu, numele de "fata" (daca a fost vreodata asa ceva). ai fi putut s-a te abtii de la astfel de comentarii!!!!! nu dau bine la un motociclist(daca ai fost vreodata asa ceva)!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florad Postat Septembrie 25, 2008 Autor Share Postat Septembrie 25, 2008 (editat) ((( O mica specificare: deoarece acum divorteaza, Mihaela Schwartzenberg alias Rădulescu redevine Mihaela Ăiganu, numele de "fata" (daca a fost vreodata asa ceva).))) mi-ar fi placut sa discutam de aceasta intalnire care am lansat-o aici sau de alte probleme d'ale noastre ; dar , in orice padure exista si uscaturi ; putem trece peste uscaturi si sa ne continuam drumul dar cu oameni motociclisti si nu cu babe barfitoare Editat Septembrie 25, 2008 de ghostrider_fl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 mai baga ceva amanunte Florine sa stie lumea ce si cum!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Deci Mihaela e țigană, nu? Aveți postere cu ea pe perete? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Deci Mihaela e țigană, nu? Aveți postere cu ea pe perete? bai vi s-a blocat "abtzinaciul"? fara nici o suparare dar madam Radulescu a facut pana acum cat vreo 3 AMR-uri puse la un loc. Sau daca au fost impreuna cu AMR-ul, atunci doamna ar cam insemna vreo 80% din marea asociatie. Va inteleg aprinderile animalice la adresa pitzifelnicelor de dambovita, dar cred ca v-ati ales prost personajul. Just my 2 cents in. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 (editat) da avem loc sa parcam acolo? eu n-am mai fost niciodata si intreb ca nubu... si campul asta unde se tine show-ul...e mai la strada asa sau daca n-am fost niciodata ma ratacesc? Editat Septembrie 26, 2008 de Supapa_Jr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irip Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Tot parasutistii fac spectacol? Multumiri Aeroclubului Romaniei ca au dat drumul la robinet deabia dupa ce s-a terminat vara, si in sfarsit se zboara si se mai face si show aviatic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florad Postat Septembrie 27, 2008 Autor Share Postat Septembrie 27, 2008 da avem loc sa parcam acolo? eu n-am mai fost niciodata si intreb ca nubu...si campul asta unde se tine show-ul...e mai la strada asa sau daca n-am fost niciodata ma ratacesc? mergi din Bucuresti spre Ploiesti pe DN1 si la iesirea din Ciolpani la 100 m e un drum la stanga dar e banda continua ;poti sa faci stanga sau mergi 2 km pan'la urmatoarea localitate unde faci stanga 'nprejur sa revii la drumul respectiv;intri pe el si tot inainte pe langa balastiera si ai sa te prinzi unde e locul de show ;bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ac76 Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 Dar fara Mihaela Radulescu nu va puteti aduna? Ce o fi asa deosebit la persoana asta?! O groaza de baieti au bale in barba din cauza ei.... Sau e vreun forumist care e in staff-ul ei si o ajuta sa faca audienta si sa isi ingroase conturile de oportunista (vezi contractul din campania antifumat - cu dedicatie pt. ea si fostul sot). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AadaA Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 Ce fel de "emisiune in direct" e? Cum se cheama... ce subiect are, cu ce ocazie? Duminica in familie sau ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLK Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 super tare , vor face emisiune pe banii si timpul vostru, hai , in nr cat mai mare sa le creasca audienta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 Uuuurrrrraaaaaaaaaaaaaaa!!! Viuuuuuuuuuuuuuu, ca abia m-am lasat de fumat!!! Sorine, ne vedem acolo, si apoi facem un gratar la bunicul meu, care sta vis-a-vis. Rog baietii sa ne spuna daca ne putem da pe circuit( bagam \pegaso-ul de 125 la inaintare ) Speram sa prindem vreme buna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawa10zxr Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 Poate sa-mi spuna si mie cineva cum se intra la circuit venind dinspre Bucuresti fara sa te risti sa faci cateva accidente pe DN1? Mergi frumusel pe DN1, tii prima banda;cum incepe podul de la intraraea in Otopeni, faci dreapta, pe langa el; treci de bariera si faci dreapta. dupa al doilea Lukoil,faci stanga si intri pe Amkart;ture placute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florad Postat Septembrie 27, 2008 Autor Share Postat Septembrie 27, 2008 super tare , vor face emisiune pe banii si timpul vostru, hai , in nr cat mai mare sa le creasca audienta Esti tare ! nu-ti cere nimeni bani la intrare si nici prezenta ! iar pt noi motociclistii e un prilej de a ne revedea! daca vrei poti fi si tu motociclist! Ce fel de "emisiune in direct" e? Cum se cheama... ce subiect are, cu ce ocazie?Duminica in familie sau ce? "Duminica in familie" si subiectul si ocazia le-am scris la inceput! Dar fara Mihaela Radulescu nu va puteti aduna?Ce o fi asa deosebit la persoana asta?! O groaza de baieti au bale in barba din cauza ei.... Sau e vreun forumist care e in staff-ul ei si o ajuta sa faca audienta si sa isi ingroase conturile de oportunista (vezi contractul din campania antifumat - cu dedicatie pt. ea si fostul sot). noi motociclistii mergem la Ciolpani pt un spectacol in aer liber ; inca o ocazie pt o plimbarica si nu neaparat sa o vedem pe M.R. ; daca esti sau nu motociclist poti sa vii - intrarea libera ; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate