smile Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 ah am uitat...dezamagirea a fost aprilia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 sunt la munca acum.... ti-am zis ma ca numai gura e de tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucasone Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 2008 Yamaha WR250X updated pics Place? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Martie 5, 2009 Autor Share Postat Martie 5, 2009 mortala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 imi place, dar cum sta cu calutii? trage cat de cat sau mai usor asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 2008 Yamaha WR250X updated pics Place? E culoarea originala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucasone Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 (editat) imi place, dar cum sta cu calutii? trage cat de cat sau mai usor asa? Pentru mine e ok. Pe sait scrie: Putere maximă 22.6 kW (30.7 PS) @ 10,000 rpm, dar am constatat ca se duce in ture mai multe pana limiteaza: 11890 Are toba LeoVince, am scos ExUP-ul, am pus PowerProgrammer, am dat jos de pe ea cca. 5 Kg., etc. Nope. Am vopsit-o eu. Original era plastic chior (nevopsit) E culoarea originala? Editat Martie 5, 2009 de lucasone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 Nope. Am vopsit-o eu. Original era plastic chior (nevopsit) Spune-mi si mie cum/cu ce ai vopsit-o, eventual pe privat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 Frumoasa motocicleta, la fel si vopseaua asta care duce spre negru mat! Ai grija de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Pentru mine e ok. Pe sait scrie: Putere maximă 22.6 kW (30.7 PS) @ 10,000 rpm, dar am constatat ca se duce in ture mai multe pana limiteaza: 11890 Are toba LeoVince, am scos ExUP-ul, am pus PowerProgrammer, am dat jos de pe ea cca. 5 Kg., etc. Nope. Am vopsit-o eu. Original era plastic chior (nevopsit) frumoasa foc ! pacat de cilindrea mica ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 2008 Yamaha WR250X da, frumusica foc, am vazut-o in seara asta. uite si drz-ul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 2008 Yamaha WR250X updated pics Place? frumoasa i-ai facut modul blue wire? ala ii scoate limitarea turatiilor in neutra pe langa faza cu scanteia mai puternica la bujie eu o sa il fac saptamana asta cred la a mea ii scot si senzoru TPS si cred ca ii fac si moduc grey wire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucasone Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 frumoasa foc ! pacat de cilindrea mica ! Ba deloc! E ok, mai ales din pdv al consumului (3-4%) da, frumusica foc, am vazut-o in seara asta. uite si drz-ul meu Fain! Merci pt apreciere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 lucas,faptul ca scoate puterea maxima la o anumita turatie nu inseamna ca aia e si turatia maxima,de regula mai poate urca cateva mii de ture Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucasone Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 frumoasa i-ai facut modul blue wire? ala ii scoate limitarea turatiilor in neutra pe langa faza cu scanteia mai puternica la bujie eu o sa il fac saptamana asta cred la a mea ii scot si senzoru TPS si cred ca ii fac si moduc grey wire Da-mi detalii pls ref mod blue wire, ca n-am auzit nimic. La TPS nu pot decat sa/l rotesc putin sa/mi dea voltaj mai mare la ECU, nicidecum sa/l scot. Mod grey wire nu se aplica la mine, doar la WRF pe carburator lucas,faptul ca scoate puterea maxima la o anumita turatie nu inseamna ca aia e si turatia maxima,de regula mai poate urca cateva mii de ture Dap, urca RPM si scade puterea. Din testele Dyno pe care le/au facut americanii (SMJ & TT - superforumuri, parerea mea), rezulta totusi altceva decat specificatiile producatorului, adica ai putere max la 9000 RPM, apoi scade. Nu stiu ce sa zic, la mine cred ca puterea a crescut odata cu turatia, pana aprox. pe la 11000 RPM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 frumoasa capra a mea e de vanzare, poate sti pe cineva bafta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
extremusski Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 si inca 2 cu " saltarici" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 si inca 2 cu " saltarici" Uh, frumoasa rau! Vad ca se descurca bine si in afara asfaltului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 frumoasa capra a mea e de vanzare, poate sti pe cineva bafta.. daca aud pe cineva pe aici..te anunt cu placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 hai sa mai pun si eu ceva poze cu ce ma mai laud:schimbator sun line si handgurads Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 (editat) hai sa mai pun si eu ceva poze cu ce ma mai laud:schimbator sun line si handgurads Ale tale sunt IMS-urile alea parcate pe deal la Vitan ? Super pozele! Cand o sa o termin si eu pe aia mica o sa vin si eu cu ea la coclau. Editat Martie 22, 2009 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 Ale tale sunt IMS-urile alea parcate pe deal la Vitan ? Super pozele! Cand o sa o termin si eu pe aia mica o sa vin si eu cu ea la coclau. nup ...al meu sta in garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 si inca 2 cu " saltarici" va omorati mobrele:D are 170 kg bestiuta nu va e mila de ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 De azi, cu ingaduinta dumneavoastra, as putea semna si eu condica la rubrica "Tineri supermotarzi", cu mobra mea de buget redus vs. distractie mare: KLR 600 din 91, batranica dar ridica, in curand cu poze roata spate (inca nu e gata, doar maine : P ). Bafta si gaz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate