Mihai L Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 sambata la ora 7 dimineata plec din floresti. ne vedem acolo Ma tu ti-ai facut mobra ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 Ma tu ti-ai facut mobra ? nunu:P ma duc cu conserva si mai iau si niste prieteni cu mine:D vom fi in caldura:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matyi_h Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 Deci maine se aduna lumea sub pod la 11??? As veni si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai L Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 Deci maine se aduna lumea sub pod la 11??? As veni si eu da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakalu Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 (editat) Pozasul de servici Editat Octombrie 8, 2010 de jakalu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai L Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 uuuu de abea astept sa "sparg o flore' " printre tarabe Mesaj completat Saturday Times of sun and clouds RealFeel®: 15°C High Temperature: 14°C Low Temperature: 4°C ...de pe accuweather.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 uuuu de abea astept sa "sparg o flore' " printre tarabe Mesaj completat Saturday Times of sun and clouds RealFeel®: 15°C High Temperature: 14°C Low Temperature: 4°C ...de pe accuweather.com Deci ?? si prin urmare la ce ora este adunarea ??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Octombrie 9, 2010 Share Postat Octombrie 9, 2010 Deci la 11 sub pod. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Octombrie 9, 2010 Share Postat Octombrie 9, 2010 (editat) Deci la 11 sub pod. Cine mai doreste sa vina la ora 13,00 --- 13,25 sub podul trefla in manastur Editat Octombrie 9, 2010 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matyi_h Postat Octombrie 9, 2010 Share Postat Octombrie 9, 2010 Cine mai doreste sa vina la ora 13,00 --- 13,25 sub podul trefla in manastur Vin eu ca am adormit de la prima tura de la 11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj93skyxt660r Postat Octombrie 9, 2010 Share Postat Octombrie 9, 2010 vin si eu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai L Postat Octombrie 9, 2010 Share Postat Octombrie 9, 2010 Pozasul de servici Cum dracu'si-o tras aia din poza 11 blugii pe ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Octombrie 9, 2010 Share Postat Octombrie 9, 2010 de toate si nimik util. singurul lucru ce mi-a placut in targ au fost antichitatile si muzica ce o cantau indienii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Octombrie 9, 2010 Share Postat Octombrie 9, 2010 Cum dracu'si-o tras aia din poza 11 blugii pe ea? RASPUNS:s-a bagat in masina de spalat si a intrat la apa,apoi fuga fuguta la blugi,s-a aruncat in ei si tanaaaaa,DONE!!!no amu hai sa imprsionam baietii,da de pica ceva(numa sa nu pice,crape blugii) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Octombrie 10, 2010 Share Postat Octombrie 10, 2010 Fosta-m si eu pina la urma, la strinsul catrafuselor, duminica. Nu a mai ramas cine stie ce, s-au nici nu au fost anul asta cine stie ce chestii. Tot m-am ales cu mai mult decit nimic, ceva cizme textile pentru iarna si inca citeva maruntisuri. Parca mai putina veselie decit anul trecut, poate si pentru ca se epuizase si aia Dar noah, am pontat cumva si anul asta, nu cred ca am scapat Negreniul de vre-o 10 ani. Nevasta-mea s-a luat insa cu miinile de cap, cred ca are nevoie acum de algocalmin, desi s-a ales cu un polar si cu un cintar de bucatarie chiar mishto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 ce m-am putut enerva pe lebedele alea cum se invarteau ele pe manelele lui peste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogDanel Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 ce m-am putut enerva pe lebedele alea cum se invarteau ele pe manelele lui peste. se invarteau cu talent?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Octombrie 12, 2010 Share Postat Octombrie 12, 2010 (editat) se invarteau cu talent?) ceva de genul "iubito, vad tot "tirgul" in ochii tai" Editat Octombrie 12, 2010 de Galen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Octombrie 12, 2010 Share Postat Octombrie 12, 2010 RASPUNS:s-a bagat in masina de spalat si a intrat la apa,apoi fuga fuguta la blugi,s-a aruncat in ei si tanaaaaa,DONE!!!no amu hai sa imprsionam baietii,da de pica ceva(numa sa nu pice,crape blugii) Gresit.Ii are pe ea de vreo trei ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogDanel Postat Octombrie 12, 2010 Share Postat Octombrie 12, 2010 ceva de genul "iubito, vad tot "tirgul" in ochii tai" )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Octombrie 12, 2010 Share Postat Octombrie 12, 2010 multa tiganie , cersetori mutanti , chestii stricate , nu stiu cine draq le cumpara , chinezarii peste tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Octombrie 12, 2010 Share Postat Octombrie 12, 2010 multa tiganie , cersetori mutanti , chestii stricate , nu stiu cine draq le cumpara , chinezarii peste tot. Anul trecut am luat pene pentru chitara, ca sa nu ma intorc acasa cu palma-n poponeata... Anul asta mi-am luat ciocolata de casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Octombrie 12, 2010 Share Postat Octombrie 12, 2010 Sunt linistit ca atata timp cat este tiganie este si putoare deci sunt muste si aveau pasarelele ce manca . deci Negreniul e sanatos dpdv al naturii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Octombrie 12, 2010 Share Postat Octombrie 12, 2010 deci Negreniul e sanatos dpdv al naturii. Ma indoiesc de asta. Sincer. N-are nimeni niste poze de duminica seara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Octombrie 3, 2011 Share Postat Octombrie 3, 2011 salutare.cine stie cand este anul asta targul de la NEGRENI? ASFALT USCAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate