Pijama Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 (editat) Moda editiilor speciala a revenit in randul producatorilor de motociclete iar evident modelele Supersport sau Superbike reprezinta cele mai bune "panze" cand vine vorba de o grafica noua sau in onoarea unor echipe care au facut istorie in lumea curselor. Astfel acestea sunt cateva din actualele editii speciale care fac furori in randul pasionatilor. Honda CBR 1000RR Fireblade 2009 - Repsol Replica Honda Fireblade 2008 Repsol Special Edition by Tresoldi Honda CBR 1000RR HRC Honda Fireblade Hannspree Ten Kate Honda CBR 600RR Jir Konica Minolta Yamaha R1 & R6 MotoGP Replica KTM RC8 Red Bull Racing KTM RC8 Red Bull Racing Orca Kawasaki ZX-10R John Hopkins Suzuki GSX-R 1000 MotoGP Replica Suzuki GSX-R 1000 2008 MotoGP Replica by Orca Suzuki GSX-R TT Replica Scuderia Triumph SC Daytona 675 Replica Cine mai poate aduce cateva date cu privire la alte editii speciale, poze, linkuri, ii binevenit. Enjoy Yamaha FZ1 Dunlop Yamaha Jog RR Lorenzo Race Replica & Aerox WSB Race Replica Editat Octombrie 4, 2008 de Pijama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 RC8-ul pe albastru, rupe competita la cum arata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 ca si look, ZX10RR- ul verde le ruleaza pe toate:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 parca tot honda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 600rr minolta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 600rr minolta Clar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Haurar Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Yamaha R1 Santander...care lipseste.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VanHelsing Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 votez KTM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Octombrie 13, 2008 Autor Share Postat Octombrie 13, 2008 (editat) Yamaha R1 Santander...care lipseste.... Yamaha R1 Santander Honda CBR 125 HRC Yamaha YZ 450F Team Replica Editat Octombrie 12, 2008 de Pijama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 ca si look, ZX10RR- ul verde le ruleaza pe toate:) asa te vreau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 ca si look, ZX10RR- ul verde le ruleaza pe toate:) asa te vreau desi, nici KTM-urile nu arata rau deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 RC8-ul pe albastru, rupe competita la cum arata! Ai dreptate arata super tare mie imi place si varianta pe portocaliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 (editat) Este un site cu toate editiile speciale de-a lungul anilor? Editat Octombrie 17, 2008 de kcuf_di Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Octombrie 17, 2008 Autor Share Postat Octombrie 17, 2008 Este un site cu toate editiile speciale de-a lungul anilor? Din pacate nu, asta am cautat si eu (am un fix cu editiile speciale ) Anyway asta am vrut eu sa fac acum cat de cat, un topic cu si despre edtitii speciale. Daca cineva mai stie sau mai are informatii despre vreo editii speciala precum Honda Movistar, Suzuki Corona Alstar, Honda CBR F4 Nastro Azzurro sau altele ii rugat sa posteze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 ca si look, ZX10RR- ul verde le ruleaza pe toate:) asa te vreau si oricum le bate la fiabilitate @Pijama: editiile astea speciale au ceva in plus in afara de schemele de culori? Eu am preferat intotdeauna minunile tehnicii aka motocicletele care erau mult prea avansate pentru vremea lor, gen Honda NR750, care a reprezentat o incordare de muschi "a la Soichiro" , muschiul initial fiind Honda NR500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 @Pijama: editiile astea speciale au ceva in plus in afara de schemele de culori? Adica daca e aceeasi diferenta intre stock & 'special edition' ca intre castile 'solid color' si 'race replica'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Octombrie 19, 2008 Autor Share Postat Octombrie 19, 2008 si oricum le bate la fiabilitate @Pijama: editiile astea speciale au ceva in plus in afara de schemele de culori? Eu am preferat intotdeauna minunile tehnicii aka motocicletele care erau mult prea avansate pentru vremea lor, gen Honda NR750, care a reprezentat o incordare de muschi "a la Soichiro" , muschiul initial fiind Honda NR500 Majoritatea intradevar au beneficiat doar de o grafica noua si poate cateva accesorii estetice dar au existat si editii speciale care din fabrica au plecat cu ceva piese aftermarket de exemplu: Suzuki GSX-R 600/750 20th Anniversary Edition (2005) Iar motocicleta avea in plus fata de un model standart o grafica in culorile suzuki dar putin mai old-school, trimitand la primele modele GSX-R "Anniversary Edition has it's own color scheme, factory blue seats, factory rear eliminator(cowl), factory blue chain, factory black muffler with 20th Anniver. emblem, factory frame sliders, slotted rotors(not your normal cross drilled) and last but not least the carbon fiber front fender." Adica daca e aceeasi diferenta intre stock & 'special edition' ca intre castile 'solid color' si 'race replica'? Dar sa nu uitam ca majoritatea pun look-ul motocicletei pe primul loc, astfel prefera sa fie si mai frumos colorate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 Superba NR750. Imi plac editiile speciale pentru ca li se acorda mai multa atentie cand vine vorba de design, iar eu cum consider motocicletele jucarii, e normal sa imi placa una care arata mai bine. Ca si top personal: 1. GSX-R600 Anstey Replica 2. CBR600RR Movistar Replica 3. ZX10R MotoGP Replica/CBR600F Nastro Azzuro(mai ales pentru joysticku de pe rezervor) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Noiembrie 5, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2008 Ducati 1098 R Bayliss Replica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 ZX10 conduce grupa flacai... cat la design atat si la performante. Uite cum sta acolo langa restu, parca ar fi regele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Haurar Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Mie imi place cel mai mult R1 Haga-Santander......marfa rau motorul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Ducati 1098 R Bayliss Replica pentru mine nu sunt dubii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 (editat) La EICMA am vazut acest Ninja 250R Hopkins Replica dar si un ZX-10 GP replica , ambele destul de reusite cu un plus pentru Ninja 250R care era accesorizat cu un capac monopost foarte dragut si un parbriz negru. Editat Noiembrie 9, 2008 de paul_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 pentru mine nu sunt dubii Nici pentru mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Noiembrie 11, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2008 Daca Honda are HRC si Repsol; Kawasaki are Monster Energy Kawasaki Ninja ZX-6R Monster Energy 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate