IceLord Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 some "home made" de la mine Nice!A fost dificila producerea?Apropo de ce nu ai facut sa le prinzi de crashbar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 caut si eu piele pt a imbraca seaua la mobra.daca ar putea cineva sa ma ajute in rahatul asta de oras nu gasesc nimic(galati).am facut seaua din vinilin dar sa uzat in mai putin de 1 an.sau daca se baga cineva la imbracat o sea in piele(ceva frumos,nu tiganeala)ma are client. daca vrei doar imbracata,vorbeste cu Darian aici pe forum,poate te rezolva el. daca vrei sha din piele,lucrata custom 3D,fac eu,din septembrie incolo... vreau si eu o idee ...o modalitate de coburi pt o honda magna 88...aia de are tevile in sus..eu tot mi-am framantat minte si nu gasesc o solutie.. ca vaz ca sunteti tare inventivi!! superbe lucrarile vazute pe acilea!! daca vrei sa-ti faci tu,treb sa gasesti piele groasa mai intai(3-4mm). daca vrei rapid,sunt o multime de modele in Louis,Polo etc... sau fac eu pe comanda,din septembrie incolo,dar dureaza,ca mai am ceva lucrari inainte.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 daca vrei doar imbracata,vorbeste cu Darian aici pe forum,poate te rezolva el.daca vrei sha din piele,lucrata custom 3D,fac eu,din septembrie incolo... intrebare...saua mea e distrusa pe dedesupt...fiind din plastic s-a rupt, bucatile nu le mai am toate ca sa le pot lipi si acum nu am cum sa o mai prind de motor din cauza asta...crezi ca ai putea sa-mi refaci partea de sub complet, cu tot cu prinderi? chiar nu as vrea sa o schimb cu totul fiind cutom eventual fac niste poze sa vezi despre ce e vorba mai exact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 intrebare...saua mea e distrusa pe dedesupt...fiind din plastic s-a rupt, bucatile nu le mai am toate ca sa le pot lipi si acum nu am cum sa o mai prind de motor din cauza asta...crezi ca ai putea sa-mi refaci partea de sub complet, cu tot cu prinderi? chiar nu as vrea sa o schimb cu totul fiind custom eventual fac niste poze sa vezi despre ce e vorba mai exact hmm,daca e spart suportul,treb sa vorbesti cu cineva care lucreaza cu fibra de sticla,sa incerce s-o repare... sau se poate face alt suport,turnat din fibra sau facut din metal... eu ma ocup doar de partea superioara,adica pielea,intr-o anumita masura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zsak Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Nice!A fost dificila producerea?Apropo de ce nu ai facut sa le prinzi de crashbar? Nu a fost dificil . Mi sa parut mai simplu asa decat sa pun pe sissy bar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 hmm,daca e spart suportul,treb sa vorbesti cu cineva care lucreaza cu fibra de sticla,sa incerce s-o repare...sau se poate face alt suport,turnat din fibra sau facut din metal... eu ma ocup doar de partea superioara,adica pielea,intr-o anumita masura... pei da...dar nu prea stiu cine ar face asta...am tot intrebat in stanga si in dreapta si nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Nu a fost dificil .Mi sa parut mai simplu asa decat sa pun pe sissy bar Fiecare cum stie ! Mie personal mi-ar placea pe crashbar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat August 1, 2008 Autor Share Postat August 1, 2008 some "home made" de la mine E destul de rigid? btw. ii beton elefantelul, nu-i prea cald cateodata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zsak Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 E destul de rigid? btw. ii beton elefantelul, nu-i prea cald cateodata? s-ar putea sa fie mai rigid , grosimea e numai 5 mm ..... era mai usor de indoit. Elefantul ( Karcsi) e african , e obisnuit cu caldura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SickBoy Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Salut! Vreau sa-mi fac pentru al meu DragStar de 650, un porbagaj in locul la saua pentru pasager. Atasez si o poza, si daca se simte cineva in stare sa faca, sa ma contacteze pe YM: dragos.mormocea sau la tel: 0742295948, sau sa bage pe forum un pret si detalii legate de materiale. Thx! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vstar1bike Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Salut! Vreau sa-mi fac pentru al meu DragStar de 650, un porbagaj in locul la saua pentru pasager. Atasez si o poza, si daca se simte cineva in stare sa faca, sa ma contacteze pe YM: dragos.mormocea sau la tel: 0742295948, sau sa bage pe forum un pret si detalii legate de materiale. Thx! http://www.cruisercustomizing.com/detail.c...6%20solo%20rack Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SickBoy Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 http://www.cruisercustomizing.com/detail.c...6%20solo%20rack Oh da, stiu de site, de acolo am luat si poza. Ma interesa daca poate cineva sa-l faca. Dar cred ca voi apela la site-ul respectiv. Thx! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 Oh da, stiu de site, de acolo am luat si poza. Ma interesa daca poate cineva sa-l faca. Dar cred ca voi apela la site-ul respectiv. Thx! de facut se poate face ca doar nui mare filosofie insa cromatul e dificil in sensul ca nu se mai cromeaza pe la noi, doar in cantitati mari, vopsit nu sta astai sigur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 stie cineva unde se pot face comenzi avansate si crashbaruri? nu de alta dar inca nu ma dau banii afara din casa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csaky Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 cine-mi indreapta asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan george Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 stie cineva unde se pot face comenzi avansate si crashbaruri?nu de alta dar inca nu ma dau banii afara din casa... si pe mine ma intereseaza crash bar deasemenea si nu imi vine sa dau o caruta de bani pe un fier indoit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 csaky&razvan george....completati-va locatia in profil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 (editat) pei da...dar nu prea stiu cine ar face asta...am tot intrebat in stanga si in dreapta si nimic intreba la astea care fac, modifica masinile le "tuningheaza" ei lucreaza cu fibra din sticla, carbon, daca nu cauti un badogos sau mai usor, insa nu stiu exact cum e rupta o imagine ar fi binevenita... daca e rupta doar o bucata o poti prinde prin intremediul unei table subtiri care sa vina peste ambele bucati o curbezi aliniezi daca e subtire chiar si cu mina, dai doua gauri de oparte doua de cealata parte si le prinzi cu pocnituri sau capse. asa arata shau montata pe VN....restul pozelor sunt la topicul despre vulcan. tovarase Blak, respect inca odata! ai cumva linkul de la vulcanisti sa ma scutesti de cautari! mersi Editat Octombrie 5, 2008 de mas oyama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 oyama aici in linkul asta ai 4 poze cu vnul sa vezi cum arata seaua pe motor... /index.php?...=150967&hl= salut si numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nixes76 Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 oyama aici in linkul asta ai 4 poze cu vnul sa vezi cum arata seaua pe motor.../index.php?...=150967&hl= salut si numa bine Salut,fffffff mult a-mi place motorul tau (VN 800) as avea o antrebare cum ai modificat roata din spate sa fie asa lata?(daca nu e secret).Si eu am un VN 800 clasic si vreau sa modific dar nu stiu cum sa fac cu roata din spate.Merci si bafta la vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Intr-o vreme in care imaginatia bikerilor debordeaza cu solutii pentru ascunderea numerelor, eu am luat-o in sens invers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 (editat) Salut,fffffff mult a-mi place motorul tau (VN 800) as avea o antrebare cum ai modificat roata din spate sa fie asa lata?(daca nu e secret).Si eu am un VN 800 clasic si vreau sa modific dar nu stiu cum sa fac cu roata din spate.Merci si bafta la vanzare. nu este motorul meu, e a unui prieten bun din TM ..contacteazama pe messenger ...si vorbim ok ....ID: robychopper ....chiar daca nu ma vezi conectat sunt pe invizibil mai tot timpul, da un buzz si te caut eu ok salut si numa bine Intr-o vreme in care imaginatia bikerilor debordeaza cu solutii pentru ascunderea numerelor, eu am luat-o in sens invers. stii de ce sau scos din circulatie acele numere de inmatriculare....in caz de acident poti taia persoana acidentata in doua sai tai un picior o mina oricum e naspa pt pietonii ce circula aiurea pe strada printre masini una alta....credema nu e de jucat cu acel numar de inmatriculare....nu degeaba sa scos din legislatie..... salut Editat Octombrie 7, 2008 de robychopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 stii de ce sau scos din circulatie acele numere de inmatriculare....in caz de acident poti taia persoana acidentata in doua sai tai un picior o mina oricum e naspa pt pietonii ce circula aiurea pe strada printre masini una alta....credema nu e de jucat cu acel numar de inmatriculare....nu degeaba sa scos din legislatie..... salut N-am stiut amanuntul asta. Oricum, cele vechi erau din aluminiu turnat de vreo 4-5 mm, al meu e din tabla de aluminiu de 1,5mm, pe care am pus autocolant. E departe de topoarele de altadata. Nu-i bai, imi mai scade un colt de stea Euro NCAP la protectia pietonilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 oyama aici in linkul asta ai 4 poze cu vnul sa vezi cum arata seaua pe motor.../index.php?...=150967&hl= salut si numa bine thanks man! mi-am montat si eu pe Lepra sa de ij, si eram curios sa mai vad VN cu saua lui Bob Fat. oricum nu stiu cum a scos partea de prindere in care plia arcul, ca defapt a ramas doar cauciucul si tijele laterale, asa a reusit sa aduca cit de jos vroia, la mine insa am lasat tot sistemul compact si lucreaza arcul seii, insa! dezavanatul e ca mi s-a ridicat sus, si s-a pierdut oristecum din linie, pe de alta parte insa picioarel pozitia in sa e mai buna ca niciodata, mie atit de comoda ca nu am cuvinte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate