EIILC Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 Ma gandisem sa fac din teava de inox (am inteles ca se gaseste la Praktiker), pe care sa mi-o indoaie si sa mi-o sudeze un mecanic. Salut. Sunt firme care executa balustrada de la intrarea in vila , din inox sau teava cromata , cu diferite forme si curburi.Cred ca daca-ti faci un sablon si mergi la o astfel de firma , iti poate spune si la ce pret ajunge lucrarea.Si au si dispozitive de indoit , sudat , etc.Doar sa vezi daca se merita din punct de vedere a pretului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 Salut! Ieri am montat noul crashbar facut din inox Poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS 99 BIG Postat August 29, 2009 Share Postat August 29, 2009 -Salutare prieteni , sper sa nu deranjez ochiul nimanui cu pozele pe care le voi posta -Nu stiu daca a mai incercat cineva , dar eu acum aproape 10 ani montam pe IJ primele mele (cum se zice in americaneste ) genti pentru motocicleta confectionate manual . Mi-a fisait mintea in timp ce faceam curatenie la o fabricuta unde lucram pe atunci si aveam da aruncat citeva zeci de bidoane goale. Acum dupa aproape 10 ani mi-am zis : daca am pus pe rusoaica , de ce nu si pe jafoneza ! -Nu luati in seama detaliile...ideea conteaza ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 -Salutare prieteni , sper sa nu deranjez ochiul nimanui cu pozele pe care le voi posta -Nu stiu daca a mai incercat cineva , dar eu acum aproape 10 ani montam pe IJ primele mele (cum se zice in americaneste ) genti pentru motocicleta confectionate manual . Mi-a fisait mintea in timp ce faceam curatenie la o fabricuta unde lucram pe atunci si aveam da aruncat citeva zeci de bidoane goale. Acum dupa aproape 10 ani mi-am zis : daca am pus pe rusoaica , de ce nu si pe jafoneza ! -Nu luati in seama detaliile...ideea conteaza ! Faina idee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzmanelu Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 (editat) -Salutare prieteni , sper sa nu deranjez ochiul nimanui cu pozele pe care le voi posta -Nu stiu daca a mai incercat cineva , dar eu acum aproape 10 ani montam pe IJ primele mele (cum se zice in americaneste ) genti pentru motocicleta confectionate manual . Mi-a fisait mintea in timp ce faceam curatenie la o fabricuta unde lucram pe atunci si aveam da aruncat citeva zeci de bidoane goale. Acum dupa aproape 10 ani mi-am zis : daca am pus pe rusoaica , de ce nu si pe jafoneza ! -Nu luati in seama detaliile...ideea conteaza ! Ideea e faina, Si mai bine e ca le poti face singur, cum vrei si cum iti place, pe diferite marimi si forme. Mesaj completat Salut! Ieri am montat noul crashbar facut din inox Frumos. Chiar f frumos. Grosime bara? Pret? Editat August 30, 2009 de guzmanelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_cj Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 uite ce puteti face dupa ce schimbati discurile: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 uite ce puteti face dupa ce schimbati discurile: Fuarte tare! Custom Tomahawk! Se descurca la taiat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_cj Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 se descurca, am probat-o pe niste crengi de nuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Octombrie 6, 2009 Autor Share Postat Octombrie 6, 2009 uite ce puteti face dupa ce schimbati discurile: E super tare, vreau si eu. Cred ca am un disc pe undeva in garaj. Iar cu o bucata de teava de aluminiu si niste piele artificiala: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS 99 BIG Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 E super tare, vreau si eu. Cred ca am un disc pe undeva in garaj. Iar cu o bucata de teava de aluminiu si niste piele artificiala: - teava de aluminiu nu o poti suda cu discul de otel ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 - teava de aluminiu nu o poti suda cu discul de otel ! erau 2 chestii diferite ce zicea omu acolo.....discu e de topor si de teava de aluminiu sa folosit la spatarul din poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS 99 BIG Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 erau 2 chestii diferite ce zicea omu acolo.....discu e de topor si de teava de aluminiu sa folosit la spatarul din poza -aha , acum am inteles !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cretzu_Dej Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 (editat) Vreau sa pun un ape hanger pe mobra mea (Kawasaki EN 500 A), nu stiti unde gasesc unul de cumparat? Am si unde sa imi fac unul, din teava de inox, dar nu stiu cum ar trebui sa iasa...(stiu ca suna stupid ). Macar o schema daca as avea.... Poate sa ma ajute cineva? Numai bine. Editat Octombrie 12, 2009 de Cretzu_Dej Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 Vreau sa pun un ape hanger pe mobra mea (Kawasaki EN 500 A), nu stiti unde gasesc unul de cumparat? Am si unde sa imi fac unul, din teava de inox, dar nu stiu cum ar trebui sa iasa...(stiu ca suna stupid ). Macar o schema daca as avea.... Poate sa ma ajute cineva? Numai bine. Salut! Cauta codul asta 10021602 pe LOUIS Are acolo si un fel de schema cu dimensiuni. Sau il cumperi si gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cretzu_Dej Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 Din cate stiu grosimea ghidonului la EN e de 22 mm deci de cumparat nu prea cred ca merita. Dar totusi mi-am facut o idee despre cum ar trebui facut. Ms de ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 mansoane-manere din lemn din pacate cel de la acceleratie a crapat, reintarit cu un inel, probabil ca-l voi schimba, daca nu deranjeaza la mana va ramane (am infundat crapatura cu o pasta din lac si rumegus de lemn). Mesaj completat sa pasager, va fi mai grosuta pentru ture lungi, incercam varinat lui Darian cu silicon. baza e tabla de 3 din aluminiu striata, piele de 2mm, snur tait manual, gaurile cu preducea de 2.5 din cm in cm cusatura manuala. urmeaza umplerea cu silicon, voi vedea ca va iesi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 mansoane-manere din lemn din pacate cel de la acceleratie a crapat, reintarit cu un inel, probabil ca-l voi schimba, daca nu deranjeaza la mana va ramane (am infundat crapatura cu o pasta din lac si rumegus de lemn).Mesaj completat sa pasager, va fi mai grosuta pentru ture lungi, incercam varinat lui Darian cu silicon. baza e tabla de 3 din aluminiu striata, piele de 2mm, snur tait manual, gaurile cu preducea de 2.5 din cm in cm cusatura manuala. urmeaza umplerea cu silicon, voi vedea ca va iesi. superb, ar arata bine o esenta de lemn mai inchisa gen nuc sau mahon sau un bait mai inchis si inele de alama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 (editat) superb, ar arata bine o esenta de lemn mai inchisa gen nuc sau mahon sau un bait mai inchis si inele de alama Bach prietene inele de alama, de unde? de unde atita bucurie!? voi cauta poate voi gasi in cel mai fericit caz le fac la strungar daca o avea alama. in imagine e mai deschisa culoare, cu toate ca ar merge un bait mai inchis, bine abordat. Mesaj completat Editat Ianuarie 7, 2010 de mas oyama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 mas barbate e prima data cand aud de manere din lemn la moto (!!!) ,seaua arata tare....bravos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 (editat) mas barbate e prima data cand aud de manere din lemn la moto (!!!) ,seaua arata tare....bravos ! revin pe saptamana viitoare cu alte manere de lemn! sai fac pe plac la Bach se fac altele, vedem poate mai sunt doritori de "lemn! Editat Ianuarie 15, 2010 de mas oyama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 (editat) mas barbate e prima data cand aud de manere din lemn la moto (!!!) ,seaua arata tare....bravos ! Basty avea de vanzare acum vreo 2 ani... manere probabil pretul lor de atunci l-a determinat pe mas sa faca lucru manual Editat Ianuarie 15, 2010 de Philip_HD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Ianuarie 16, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2010 Eu tot nu inteleg de ce va place sa faceti partea ingusta a sei (lateralul) din mai multe bucati. La "Choppers life" arata de parca era facut din resturi de piele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 Basty avea de vanzare acum vreo 2 ani...manere probabil pretul lor de atunci l-a determinat pe mas sa faca lucru manual manerele sunt si acum, 5 perechi cu insertii de alama sau nu si sunt undeva la 50 euro perechea (chiar negociabil).daca e cineva interesat sa imi dea un PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 Basty avea de vanzare acum vreo 2 ani...manere probabil pretul lor de atunci l-a determinat pe mas sa faca lucru manual cu bani aceea fac pentru intreaga comunitate eu mi-am facut inelele de capat din metal poate te le voi face din Inox, poate!,o gaura cu filet de 6 un surub care sa treaca prin inel si lemn si sa se opreasca in ghidon, pentru a se putea fixa bine si da jos usor la nevoie. Mesaj completat Eu tot nu inteleg de ce va place sa faceti partea ingusta a sei (lateralul) din mai multe bucati. La "Choppers life" arata de parca era facut din resturi de piele. data viitoare! cind se va zgiria pielea, si o voi schimba sau cind va voi satura de culoare...... am facut sablon, am masurat de 3 ori, da pielea nui hartie!, asa am vrut sa iasa dintr-o bucata, da na mers, cum spuneam data viitoare! Mesaj completat sunt nefinisate, urmeaza sa le dau cu bait amestec cu lac pentru protectie si o culoare mai inchisa, inelul e din metal, momentan la mine gaura interioara la unul e de 26 care vine la acceleratie si celalt e de 25. se pot face si alte modele, daca sunt doritori dati PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 (editat) cum si din ce fac o aripa spate ca asta? poate chiar mai bombata un pic, sa imbrace mai bine cauciucul. nu e obligatoriu sa fie din metal ca nu ma intereseaza sa tina greutate. Editat Ianuarie 24, 2010 de XorX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate