kata Postat Iunie 17, 2007 Share Postat Iunie 17, 2007 (editat) iaca cu ce mi-am mai ocupat ziua in ultima vreme (si am timp destul ca mi-am rupt degetele de la piciorul drept). o teaca pt un magnum 357 pt un amic de-al meu (cel din poze este doar o replica). am niste saddlebags pt motorul meu la care ma pregatesc sa lucrez cit de curand, am sa va tin la curent cu poze. Editat Iunie 17, 2007 de kata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 am niste saddlebags pt motorul meu la care ma pregatesc sa lucrez cit de curand, am sa va tin la curent cu poze. asa sa faci! faina lucrata teaca, fain si cei in ea!dar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 nu ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 faina lucratura,se vede ca ai sculele potrivite.... cred ca mas oyama vrea sa spuna ca nu e de acord cu armele... eu, AZI mi-as lua un 45... B. ps:kata,am vazut poza din avatar...da tare te-ai schimbat de cand te-am vazut ultima data....hahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 nu ca as avea ceva cu armele, deloc! sunt doar periculoase si tre avut grija cu ele.cind esti depasit ca "numar"sunt ferm convins ca e un prieten de "nadejde" la nevoie. Kata cum merge treaba cu saddelbag-urile?arunca cite o poza una cite una din procedeul de executie, sau modificare ce vrei sa faci tu pe acolo. spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 iaca cum merge treba cu bags-urile alea, prima data am facut un tipar din carton mai grosut, dupa care l-am trasat pe piele si de curand am terminat jumate din una, iaca neste poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata 2 Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 super kata,ce grosime la piele ai folosit?cu ce nuanta ai dat pe ea? ups,vad ca ai facut impletitura faina....cum? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 da kata! faina ! e o vorba din Bihor: "mesieria nui nop sam!" Tot respectul! abia astept sa le vad terminate. cusatura cred ca ti-a luat citeva ore bune! CE CApacitate au? dimensiuni!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Iulie 10, 2007 Share Postat Iulie 10, 2007 iaca cu ce mi-am mai ocupat timpul in ultima vreme. mi-a spus black sa ii iau ceva stante cu litere de la tandy si am profitat de ocazie si le-am incercat, merg bine blackule, hehe. am pus si niste poze cu catarama ce mi-a luat-o nevasta-mea! tapana nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 super misto paftaua, s-o folosesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 (editat) * moaaaaama! ce rabdare puteti sa aveti, kata si Black...! Stantzarea a iesit foarte fain, zici ca e de "fabrica", desi tot hand made-ul e mai traininc Catarama aia cu V-ul e tare de tot, as putea zice ca-i crema cremelor printre accesorii, asa ceva nu orice nevasta stie sa cumpere Cand termini coburii aia, kata, sa ne pui poze, ca ne inspira... Eu am cumparat de-a gata, dar tot i-as modifica putin. Sa-i personalizez macar. Editat Iulie 11, 2007 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 Black, tot respectul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 nu mai am degete, ma termina insiretatul asta, prima si ultima incercare. oricum asta e pana acum, urmeaza curelele si cataramele. cria_p: multam fain, eu sunt un old-schooler care a inceput sa motocicleze cind inca nu se gaseau piese si accesorii nicaieri, chiar daca aveai banii (asta in cazul in care aveai bani) si trebuia sa le faci sau modifici cam tot ce pui pe motor. eh vremuri... bazil88: catarama aia-i e cam de colectie si este prea grea sa o car la brau ca imi trage nadragii jos, da ii frumoasa de pus pe raft si admirata. cine n-are nevasta ca si a mea sa isi cumpere! hehe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 faine! ce iti spuneam si eu,iti manci degetele cu implatitura aceea. oricum s-a meritat ca au iesit faine. cum prinzi catatramele cu capse sau tot cu cusatura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vidoqc Postat August 2, 2007 Share Postat August 2, 2007 Kata, bestiale gentile! Sa calareasca multa vreme. De unde ai luat pielea, cine sau cu ce ai dat gaurile alea perfecte pentru snur si de unde ai gasit snur asa de lung si perfect taiat. Eu m-am apucat de 6 zile de niste cob-uri, am terminat unul dar am folosit piele de 2mm cu intaritoare PVC pe interior. Voi posta si o imagine, intai sa vad de unde cade lumina mai bine.. Bafta in continuare, frumos lucrat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat August 4, 2007 Share Postat August 4, 2007 (editat) ''dupa lupte seculare care au durat aproape 30 de ani'', mi-am gatat desagiile iaca ce-o iesit, ma gandeam sa le pun pe e-bay sa vaz ce bani as lua pe ele vidoqc, cauta la http://www.tandyleatherfactory.com Editat August 4, 2007 de kata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat August 4, 2007 Share Postat August 4, 2007 sunt super neica Kata. arata intr-un mare fel. jos palaria! ''dupa lupte seculare care au durat aproape 30 de ani'', mi-am gatat desagiile iaca ce-o iesit, ma gandeam sa le pun pe e-bay sa vaz ce bani as lua pe ele vidoqc, cauta la http://www.tandyleatherfactory.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 (editat) ia si cum arata montate pe scuter, a trebuit sa la tai in 2 si sa adaog un segment pt ca nu am luat in considerare cind le-am proiectat si distanta dintre suporturi, eh mai fac si eu din astea. Editat August 8, 2007 de kata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 f fain Kata.... la sha,mergeau puse niste arcuri cromate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 @Blackrider & @Kata: Fratilor, la ce pielariti voi p-acilea, sunteti cam off-topic. Faceti topic separat cu Professional Home Made si pe asta lasati-ni-l noua, ageamiilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 asta mah ce idei are! io ma gandeam sa deschidem un complet alt forum... black: motorul meu are suspensie pe spate= nu imi trebuie arcuri; arcurile =overkill.(in + extrem de instabila) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 black: motorul meu are suspensie pe spate= nu imi trebuie arcuri; arcurile =overkill.(in + extrem de instabila) Ai mers asa, vreo 2-300 de km cu shaua aia non stop? Noada (cocisul pour les connaisseurs) ce spune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 am mers cam 1250 mile in 2 zile, am mai spus-o undeva pana nu te pui pe el nu crezi, cel mai cofortabil ''incorfortabil'' scaun dintre toate, am facut si ceva ergonomie prin scoli (asa intre mici si bere) hai sa treiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate