Kowalski Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 pana se face pista aia voi veti avea par alb se vor crapa gumele alea ce le tot luati voi acolo, mai repede strangeti bani de nunti, scutece si alte cele, defapt la otto nu se mai pune problema de nunta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 pana se face pista aia voi veti avea par alb se vor crapa gumele alea ce le tot luati voi acolo, mai repede strangeti bani de nunti, scutece si alte cele, defapt la otto nu se mai pune problema de nunta macar eu stiu ce am de facut(adica bebelusi), da' tu stii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 macar eu stiu ce am de facut(adica bebelusi), da' tu stii? da,sa-mi iau un simson din 60 stii vreunu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dlori Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 da,sa-mi iau un simson din 60 stii vreunu? Domnu' Blaga.Lasa Simsoanele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Domnu' Blaga.Lasa Simsoanele... sa vezi ce demaraj are la ai lui 14 cai,sta pe viraje de lasa urme in asfalt cu scaritele lui din otel forjat, si poate ii iau si un atas si ma inscriu la curse..mwahahaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 totdeauna ai fost un simpatic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 (editat) totdeauna ai fost un simpatic... daca nu-ti place de mine imi cer scuze ca exist si promit sa nu mai intru in vorba cu tine Editat Octombrie 24, 2008 de redslayer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Divad Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 Ma .......da Biaggi pe unde e ????/ ca nu ma e interesant Topicul fara el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dlori Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 Ma .......da Biaggi pe unde e ????/ ca nu ma e interesant Topicul fara el. David unde ai fost? Credeam ca te-ai lasat de forumologie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Divad Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 David unde ai fost? Credeam ca te-ai lasat de forumologie. Da...am facut loc la alti mai destepti si mai interesanti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Da...am facut loc la alti mai destepti si mai interesanti bine ai facut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
staso_ms Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 Buna baieti, eu am lucrat la elaborarea documentatiei care a fost trimisa in vederea obtinerii unei finantari. Daca totul merge bine, se va realiza investitia, poate chiar cum a fost estimat, adica iulie 2012. sa stiti ca terenul nu ne prea ajuta (multe denivelari). Am incercat sa contactam cativa motociclisti pentru a ne ajuta la reproiectarea pistei, dar .... , proiectantul nu este de acord cu propunerile facute. Daca cineva are ceva cunostinte in domeniu, ar fi foarte bine. La sfarsitul anului este programata licitatia pentru realizarea Proiectului tehnic, si ar fi bine ca propunerile sa le facem inainte de licitatie, pentru a putea fi cuprinse in Tema de proiectare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 hai bah, care stiti desena? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 Eu am citit intr-o revista de specialitate(nu vreau sa fac reclama) ca pista va fi gata in 2010.Pai daca se zice 2011 sau 2012 atunci va fi gata cand vor termina astia autostrada Bucuresti-Oradea.....adica in 3569 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
staso_ms Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 (editat) Eu am citit intr-o revista de specialitate(nu vreau sa fac reclama) ca pista va fi gata in 2010.Pai daca se zice 2011 sau 2012 atunci va fi gata cand vor termina astia autostrada Bucuresti-Oradea.....adica in 3569 Nu crede tot ce scriu astia in reviste... Documentatia este la verificat la Alba Iulia. Daca proiectul va fi aprobat o sa treaca ceva timp pana se va incepe lucrarea. Estimat este anul 2012, daca totul decurge conform planificarii. Editat Noiembrie 19, 2008 de staso_ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 Nu crede tot ce scriu astia in reviste... Documentatia este la verificat la Alba Iulia. Daca proiectul va fi aprobat o sa treaca ceva timp pana se va incepe lucrarea. Estimat este anul 2012, daca totul decurge conform planificarii. pai am putea sa ne intalnim sa vedem daca putem sa va ajutam cu ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dlori Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 Nu crede tot ce scriu astia in reviste... Documentatia este la verificat la Alba Iulia. Daca proiectul va fi aprobat o sa treaca ceva timp pana se va incepe lucrarea. Estimat este anul 2012, daca totul decurge conform planificarii. Oiooooi. Dureaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
staso_ms Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 pai am putea sa ne intalnim sa vedem daca putem sa va ajutam cu ceva. Consiliul Județean MureÂş, cam. 121, in general de la 08-16. 0265 263 211 / 1273 - Sorin Stan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 ar fi pacat ca pista sa ramana in configuratia actuala este foarte plictisitoare si destul de inutila. pista asta are nevoie de cateva curbe frumoase ca aibe succes si ca sa merite sa batem atata drum sa ajungem acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARZAN Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 Oiooooi. Dureaza. Ungurii fac circuit omologat moto gp,cu toata infrastructura necesara in 10 luni (in septembrie 2009 cu prima cursa moto gp pe ea),iar noua ne ia 4 ani "daca lucrurile decurg conform planificarii",construirea unei chestii,ce seamana cu un circuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yayo_crunk Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 Ungurii fac circuit omologat moto gp,cu toata infrastructura necesara in 10 luni (in septembrie 2009 cu prima cursa moto gp pe ea),iar noua ne ia 4 ani "daca lucrurile decurg conform planificarii",construirea unei chestii,ce seamana cu un circuit. Asta ai zis bine .Nu stiu aici la noi in tara totu mere ca pe caruta lu domnu "piscis" din satu ceauasu de campie adica foarte lent si naspa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 ce se mai aude de circuit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viespea_a... Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 ce se mai aude de circuit? inca nimic ca nu e gata bugetu la primarie.........dar o lalaie mult functionari........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 e deja construit sau tot in stadiu de proiect? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 e deja construit sau tot in stadiu de proiect? deja are gropi. trebuie covor asfaltic nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate