knight Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Inca unul aici :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 hi daca am vazut ca vremea inca mai tine cu noi am hotarat sa mai alerg moto ceva mai multi km prin tara pana in maramures merci de invitatie cu siguranta data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Cum voi fi un conservar convins acest we voi aduce si un gratar cu mine. Ora mea de plecare din buc va vi in jur de 14-15 , so .. daca cineva vrea sa mearga cu mine este bine venit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 (editat) Inca unul aici :-) Apropo de poza ta din semnatura...cam la limita angajarii fu, nu? Desi Tanargul suporta multe Editat Octombrie 10, 2008 de classic_vld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gheorghe Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 Salutare, Nu stiu daca e careva la ora asta pe aici, dar eram curios cam cati o sa ne adunam! Eu is gata de drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 Salutare, Nu stiu daca e careva la ora asta pe aici, dar eram curios cam cati o sa ne adunam! Eu is gata de drum drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Octombrie 11, 2008 Autor Share Postat Octombrie 11, 2008 Am gasit cazare exact langa apele termale, hotelul fiind langa mare. Lumea face plaja si baie in mare, nu mai spun de bazinele cu apa termala. Atmosfera liinistita, placuta, ideala pt a-ti petrece un sfarsit de saptamana relaxant. Acum suntem la micul dejun, urmand ca in minutele urmatoare sa invadam plaja de aici, care by the way, e minunata, larga, cu nisip fin , fara scoici. Pretutri mai mult decat acceptabile, pt doritorii de peste si fructe de mare avem chiar langa noi o corabie-restaurant care poate satisface orice fel de gusturi in materie. Cam atat de pe meleaguri bulgaresti, va salut si va astept cu mare drag ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 Distractie placuta, eu nu mai pot sa vin, m-a lovit o gripa naspa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 Dau la toata lumea...fara numar, odata in viata faci....19 ani. Baaa.... nu fi obraznic. Daca eu nu beau de fel, nu inseamna ca voi nu va puteti face praf, trebuie sa va pazeasca cineva nu? Da , sambata la 10 dimineata in Petromul din apropierea vamii Giurgiu, nu ai cum sa-l ratezi sau sa nu-l gasesti. Fara bomboane ca sunt la regim... Drum Bun Rock... God Speed... Si la Multi Ani... Ne auzim peste vreo 4 zile ca apar si eu prin tara... momentan tot pe mare... pe la Le Havre... Salutari Fetelor... PS: - mercy Ardei ptr invitatie,... Vedeti ce faceti acolo Ale Bune... G. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 La o numaratoare scurta au fost 18 motoare? . Imi pare rau ca nu am putut sta si astazi Asteptam poze de la apele termale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 Drum Bun Rock... God Speed... Si la Multi Ani... Ne auzim peste vreo 4 zile ca apar si eu prin tara... momentan tot pe mare... pe la Le Havre... Salutari Fetelor... PS: - mercy Ardei ptr invitatie,... Vedeti ce faceti acolo Ale Bune... G. Multumesc mult, Capitane...te asteptam acasa, poate mai prindem o tura impreuna....pe uscat! Drum bun si ape linistite! Acum ne-am intors, a fost dupa cum ma si asteptam, o tura frumoasa intr-o companie placuta. Poze in curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 Am gasit cazare exact langa apele termale, hotelul fiind langa mare. Lumea face plaja si baie in mare, nu mai spun de bazinele cu apa termala. Atmosfera liinistita, placuta, ideala pt a-ti petrece un sfarsit de saptamana relaxant. Acum suntem la micul dejun, urmand ca in minutele urmatoare sa invadam plaja de aici, care by the way, e minunata, larga, cu nisip fin , fara scoici. Pretutri mai mult decat acceptabile, pt doritorii de peste si fructe de mare avem chiar langa noi o corabie-restaurant care poate satisface orice fel de gusturi in materie. Cam atat de pe meleaguri bulgaresti, va salut si va astept cu mare drag ! Rugaminte: spuneti-mi la ce hotel ati gasit cazare, vrem si noi sa repetam figura asta cat de curand. Si poze! O groaza de poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 (editat) O plimbare frumoasa cu aventuri si bai termale pe masura. Compania placuta si meleagurile superbe au facut din aceasta escapada bulgareasca un sfarsit de saptamana revigorant si deosebit de placut. Va multumesc mult, dragi companioni!!! Editat Octombrie 12, 2008 de phantom21042003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 Distractie placuta, eu nu mai pot sa vin, m-a lovit o gripa naspa. Si noi te-am asteptat A fost un we super. Pacat ca s-a terminat asa repede Eu mi-am pierdut prosopul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Octombrie 12, 2008 Autor Share Postat Octombrie 12, 2008 (editat) Rugaminte: spuneti-mi la ce hotel ati gasit cazare, vrem si noi sa repetam figura asta cat de curand. Si poze! O groaza de poze Ti-am dat PM, pt alte intrebari , tot pe privat pls. Copii, lucram din greu la poze, cu putin noroc, deschidem topic cu cateva din amintirile acestui weekend. Vorba lui Carmen, zilele au trecut prea repede parca!!! Super oameni, super vreme, super zile, super bai, totul de nota 10 !! Am scapat de tanti de la receptie, voia sa ma tina prizoniera, si zambea intr-un anume fel la mine de m-a luat cu fiori Sa vedem data viitoare cum scap Oameni buni , mi-a placut cum s-a mers in grup , va multumesc pt prezenta, carisma, felul vostru de a fi, m-am simtit foarte bine in prezenta voastra. Si mai vreau , da? Editat Octombrie 12, 2008 de bubucaty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knight Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 A fost suuuuper! Multumim pentru invitatie, asteptam si altele si neaparat poze :-D .... ei vezi, d'asta ma dau eu cu motorul :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gheorghe Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 Marfa excursia!!! Si mai marfa oamenii cu care am fost! Sper sa repetam cat mai repede experienta. Poze o sa pun si eu, dar cred ca maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 Au ajuns si brasovenii cu bine.Sper ca si Vlad de care ne-am despartit la Valeni. Tuturor,toate cele bune! Florin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 Au ajuns si brasovenii cu bine.Sper ca si Vlad de care ne-am despartit la Valeni.Tuturor,toate cele bune! Florin Si noi am ajuns ok. Ma apuc de descarcat pozili acu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Octombrie 12, 2008 Autor Share Postat Octombrie 12, 2008 Pozele se vor pune aici : /index.php?showtopic=277947 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 La o numaratoare scurta au fost 18 motoare? . Imi pare rau ca nu am putut sta si astazi Asteptam poze de la apele termale Ieri dimineata erau 22 dupa numaratoarea mea, probabil le-ai numarat pe seara si devreme, ca eu am mai intarziat prin Varna si dupa ce s-a lasat noaptea au mai aparut si cei 3 brasoveni. Oricum in valtoarea evenimentelor am uitat sa spun "Robert, la multi ani!" si sa multumesc de distractie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Pozele se vor pune aici : /index.php?showtopic=277947 Bravo, felicitari !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ceapa, The Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 (editat) Doreste cineva sa faca sau sa repete acest traseu pe 24-26 octombrie? in afara de mine? Editat Octombrie 16, 2008 de Ceapa, The Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Doreste cineva sa faca sau sa repete acest traseu pe 24-26 octombrie?in afara de mine? Bai sincer la cum a fost eu m`as baga cu ceea mai mare placere ....dar sa vedem cum stam cu cascavalul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Andrei, tu pregateste-te de alta plimbare in week-end. Poate facem un Buc-Campina-Lacul Paltinul-Valea Doftanei-Secaria-Comarnic-Sinaia si dupa aia mai vedem pe unde ne intoarcem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate