joee_cretz Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 doua... TZATZEEEEEEEEEEEE 245786[/snapback] una mai mica si una mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Craiu' Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 Daca ma uit bine, la lumina blitzului chiar asa pare...TATZEEEE, TATZEEE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 Se pare ca v-ati distrat super!Felicitari,poate intr-o zi va prind si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 Superb , a iesit foarte frumos. La multi ani inca odata si abia astept urmatoarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 (editat) Superb , a iesit foarte frumos.La multi ani inca odata si abia astept urmatoarea   245803[/snapback] Urmatoarea in Octombrie ("prietenii stie de ce" ) Editat Septembrie 19, 2005 de joee_cretz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 100 de tesle-n OO Ma bucur foarte mult ptr.voi!! Am ratat de data asta... sa ma vedeti voi la urmatoarea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 BAH, LA CINE A RAMAS APARATU MEU DIJITAL, CA NU AM CE POZE SA PUN FARA EL??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 Brava bah bajeti, a fost super...atmosfera superba, mai putin la 4:20 dimineata cand DMW-ul nu mai stia pe cine sa trezeasca in afara de mine(DATA VIITOARE PE BUNE CA TE-NEC!!!) ....haleala pentru toti, bere la geru, vocta, chitari, bongos...voci mai mult pe langa, toate bune si frumoase. Merci Hraciogule ca m-ai tarat pana acolo, Rontz si Zidu ca m-ati lasat sa-mi aduc aminte cum se mai trage cu gun-ul, Joe si Alveola pentru un uichend SUPEEER!!!!La Multi Ani inca o data si sa va bucurati de viata voastra cat mai nebun posibil... Bafta`n Trafic si Asfalt Uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 Va multzumim pentru ca a-ti fost acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 Nu mai stiu a cui e casca pe care am imprumutat-o... Astazi o voi lua eu sau ajunge la aleko, depinde de situatie! La cine trebuie sa ajunga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 A fost tzatza de matza!!! Asa da intrunire. Pacat ca au fost cam lacomi tzaranii aia notorii. Dar... Bah cat'a bereeeee ESCULE: am vazut ca ai prins pestisoru de aur.... ce porunci i-ai dat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 Bravo! Super distractie ati avut. La multi ani sarbatoritilor si la anul sa o faceti si mai lata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 (editat) Am avut ceva emotii dar se pare ca totusi bautura a fost din plin ( bere in cantitatzi industriale ) si a ajuns la toata lumea... Am ingenunchiat cateva persoane Editat Septembrie 19, 2005 de joee_cretz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 Mda, m-am distrat de minune sambata descarcand din camion vreo 5 tone de piatra si n-am mai ajuns la parangheie Las' ca vedeti voi data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 (editat) Nu mai stiu a cui e casca pe care am imprumutat-o... Astazi o voi lua eu sau ajunge la aleko, depinde de situatie! La cine trebuie sa ajunga? 245830[/snapback] de la mine ai imprumutat-o... Editat Septembrie 19, 2005 de harciogu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 Un singur cuvant: SENZATIE! Cea mai reusita iesire de anul asta, categoric! LMA inca o data celor 2 impricinati! Felicitari maxime! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 Nu mai stiu a cui e casca pe care am imprumutat-o... Astazi o voi lua eu sau ajunge la aleko, depinde de situatie! La cine trebuie sa ajunga? 245830[/snapback] A lu` Harciogu...vezi cum io inapoiezi...incearca sa-i pui tu viziera ca el nu stie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 (editat) A lu` Harciogu...vezi cum io inapoiezi...incearca sa-i pui tu viziera ca el nu stie... 245851[/snapback] bai... asha-i modelul mah... de enduro . Editat Septembrie 19, 2005 de harciogu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 BAH, LA CINE A RAMAS APARATU MEU DIJITAL, CA NU AM CE POZE SA PUN FARA EL??? 245820[/snapback] ramane valabila intrebarea!!! kevlare, nu te mai plange!!! te-am trezit la 4 dimineatza pentru ca noua ne era somn shi trebuia sa ne pazeasca cineva de urshi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 A fost tzatza de matza!!! Asa da intrunire. Pacat ca au fost cam lacomi tzaranii aia notorii. Dar... Bah cat'a bereeeee ESCULE: am vazut ca ai prins pestisoru de aur.... ce porunci i-ai dat? 245832[/snapback] Mah n-am apucat sa-i mai dau nici o porunca, finca dupa ce l-am pupat a intrat brusc in coma alcoolica. Dar promit ca data viitoare il pun in borcanu cu apa si dupa ce ma trezesc il pup si-i dau poruncile: 1. Toate conservele sa fie de hartie 2. Motocicletele sa consume 1 litru benzen la mia de km 3. Sa nu se mai strice nici o motocicleta. Mai astept propuneri de porunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 Si totusi am o nelamurire... Alveolo, cand am facut poza aia in care tu tineai pistolul la tampla, ca io nu-mi mai amintesc? Ca je eram rau de tot... (de fapt se vede si pe fata mea) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 SUPER DISTRACTIE!!! LA multi ani sarbatoritilor! M_am simtit extraordinar! ma uitam acum la poze si am dat peste pozele de la baizid! cat sunt de tari! Oare cine sunt persoanele acelea "sexoase" imbracate la...frunza??? Iar wolf...a fost cel mai tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 Duminica... dimineata pe la pranz... wolfu dormea tun pe ponton... ma duc la el si-l trezesc... plecase aproape toata lumea. Deschide juma de ochi si mormaie ceva. In momentul ala se aude un tunet. Fratilor... n-ati vazut in viata voastra asa ceva. Speedy Gonzales era un puturos. A sarit wolf de 10 metri in sus si a inceput sa urle:Bah, plecarea ca vine ploaia... Apoi a realizat ca majoritatea plecasera si era printre ultimii ramasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 Eu ma tot uitam dupa el si am intrebat de el! Dar mi s-a spus ca este in cort si doarme...okay! Chair nu ma steptam sa fie iarasi pe ponton! Cred ca i-a placut cum doarme acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 (editat) Duminica... dimineata pe la pranz... wolfu dormea tun pe ponton... ma duc la el si-l trezesc... plecase aproape toata lumea. Deschide juma de ochi si mormaie ceva. In momentul ala se aude un tunet. Fratilor... n-ati vazut in viata voastra asa ceva. Speedy Gonzales era un puturos. A sarit wolf de 10 metri in sus si a inceput sa urle:Bah, plecarea ca vine ploaia... Apoi a realizat ca majoritatea plecasera si era printre ultimii ramasi.  245931[/snapback] Normal...bei....am stiut eu ce am stiut....daca nu ma trezeam atunci nu mai impingeam la motor 1 ora pe panta aceea dragutza (am botezat'o "mica noroioasa".......ci cred ca impingeam vreo doua ore...pe putin.. Noroc cu Rontz cel voinic..care nu vroia sa renunte la rucsac si impingea de zor la motor...si cu DMW-ul cel aprig care vazand ca treburile se complică, lasa 1 bucată DMW-ita sus la adapost si venii si el sa dea o mana de ajutor...fara el acolo ramaneam.. A..noroc si cu tăranu care a urcat cu o carutza plina de paie...si a donat vreo doua brate sănătoase pe care sa le arunce domnul Ront sub roata spate (am incercat cu izoprenu...si nu atzinut faza).. Concluzia e ca am mai avut inca un episod (cred ca incep sa ma specializez) de enduro cu VACA....e sublim va recomand..am febra si acu'...nu-ti mai trebuie sală Si apropos ....pe ponton nu dormeam....ci momeam "somnu' "..da n'a venit căci a fost speriat bine cu o seara inainte de unii care, au incercat sa-l prinda...la râmă....cred ca ori a fost dezorientat de multimea momelilor ori...nu a fost incantat de calitate (subcutanată) ... era caldă apa dar afară era si mai cald.... P.S. DMW-ule ai gasit aparatu????? P.P.S. Aviz "posnasilor"......Nu-mi place sa rămân dator.... Editat Septembrie 19, 2005 de wolf4mwolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate