Sari la conținut

kawasakimann
 Share

Postări Recomandate

• 2 weeks later...
  • Răspunsuri 694
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Vând Aprilia Classic 50 - înmatriculată, actele la zi, stare f buna, cauciuc nou spate, kit lant+pinion noi...etc===> mai multe detalii AICI

Pret: 3000RON

De asemenea vând si Malaguti F10- acte la zi, cauciuc spate nou+ frana tambur spate idem. Detalii aici

Pret: 1700Ron

Asfalt uscat si hai vară!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

caut bec cu 2 faze pentru aerox modelul asta: http://www.piese-scutere.ro/piese/CAMERA%20FOTO%20195.jpg

in special albastru xenon look care face lumina alba

sau normal.

As vrea sa fie si mai puternic decat originalul care are 35w/35w

Link spre comentariu

Vand piese de piaggio bravo =>

Motor cu set de 50 refacut (segmenti, cilindu , rulmenti , platina simering garnituri noi noute ) pret 150lei

Roti fata spate model cu patru spite , saboti folositi cca 500-600km , in stare buna 150lei (fara anvelope )

Alte piese ... 10-50lei depinde ce vreti si ce am ...

Preturile sunt absolut discutabile , negocieri numai pe PM .

Accept si schimburi cu alte piese => roti fata/spate cu spite (mobra /carpati etc ) , motor mobra , etc .

Link spre comentariu

Anunt!

Pentru membrii forumului motociclism.ro, revista SCOOTER FUN le ofera ocazia sa-si expuna ofertele de vanzare (cu fotografie) pentru scuterele SH in paginile revistei pe o perioada de 2 luni GRATUIT. Nu trebuie decat sa trimiteti o fotografie cu scuterul de vanzare, o descriere a acestuia si pretul solicitat, datele de contact la info@scooterfun.ro. Fotografia trebuie sa aiba o rezolutie buna pentru a fi vizibila pe print.

Succes!

Editat de scooter fun
Link spre comentariu

Vand un contra arc galben Malossi pentru motoare minarelli. Este sigilat in cutia lui cum l-am luat, dar nu l-am mai montat pentru ca am vazut ca deja aveam montat unul alb. Pret 55 Ron + transport prin posta.

Mesaj completat

scuze dar nu pot sa dau edit asa ca scriu alt post

Mai adaug la vanzare o toba stock pentru minarelli orizontal pe apa, arata foarte bine fara zgarieturi nu e indoita, are cam 1000km. Pret 120 ron putin negociabil.

Link spre comentariu

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

vand ptr peugeot speedfight aripa fata+suport, capacul de deasupra farului si maneta de frana fata...sunt noi, aripa-30e, suportul-15, maneta-10 si capacul-10e..neg daca careva le i-a pe toate...tel 0766476347

post-46044-1270570089_thumb.jpg

Link spre comentariu

PIAGGIO Liberty

an fabr. 2003

km 20600 Km

putere 15 CP

capacitatea 150 cmc in 4T

argintiu

stare buna

inmatriculata

alarma cu telecomanda, topcase GIVI, anvelopa fata 80%, anvelopa spate 90%, litrometru, oglinzile sunt comandate noi RMS

pret 750 euro neg.

0744340862

mess:contact.allegro

mail: contact.allegro@gmail.com

poze la cerere pe mail sau mai tarziu cand le voi putea incarca

Link spre comentariu

vand ptr peugeot speedfight aripa fata+suport, capacul de deasupra farului si maneta de frana fata...sunt noi, aripa-30e, suportul-15, maneta-10 si capacul-10e..neg daca careva le i-a pe toate...tel 0766476347

sau le dau pe toate cu 40 de euro.... :)

Link spre comentariu

vand kit de scuter 50cc(cilindru+piston+segmenti) in 4 timpi ,pentru scuter chinezesc, rulat doar 500 km l-am scos de pe un scuter si am montat unul de 80 ...pretul e de 150 ron relatii la telefon 0724999520 sau adresa de mess/mail klaus_gas@yahoo.com (iasi),trimit si prin posta

Link spre comentariu

• 3 weeks later...