bandi Postat Septembrie 28, 2005 Share Postat Septembrie 28, 2005 seara asta, pe la 8 jumate, in timp ce-mi rodeam unghiile in conserva ca n-ajunsesem la arc, la spitalul de urgenta floreasca parcate fo' 6-7 motoare de diferite tipuri, inclusiv un motopolitzist. any news?... sper ca nu ceva foarte grav (acu' 2 saptamani plimbam sh io ursu' pe culoare, am fost destul de norocos...) ride safe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Septembrie 28, 2005 Share Postat Septembrie 28, 2005 seara asta, pe la 8 jumate, in timp ce-mi rodeam unghiile in conserva ca n-ajunsesem la arc, la spitalul de urgenta floreasca parcate fo' 6-7 motoare de diferite tipuri, inclusiv un motopolitzist. any news?... sper ca nu ceva foarte grav (acu' 2 saptamani plimbam sh io ursu' pe culoare, am fost destul de norocos...) ride safe nu s-a intamplat nimic grav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacman Postat Septembrie 28, 2005 Share Postat Septembrie 28, 2005 nu s-a intamplat nimic grav da, 'nimic grav'....un idiot cu un renault megan i-a taiat fata motociclistului si l-a trimis pe ...jos... noroc ca baiatul se pare ca nu e foarte sifonat (avea costum complet), dar va fi tinut la floreasca in seara asta... dar totusi e CEVA GRAV : un ACIDENT!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 28, 2005 Share Postat Septembrie 28, 2005 motociclistul a cazut si s-a lovit cu spatele de un copac. Nu isi putea misca picioarele si il durea tot corpul. probabil leziuni la coloana. A recunoscut ca avea viteza (70-80)depasind masinile prin dreapta. Nu mai stiu ce s-a intamplat dupa ce a venit Politia, pt ca am plecat. Nu avea rost sa mai stau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 motociclistul a cazut si s-a lovit cu spatele de un copac. Nu isi putea misca picioarele si il durea tot corpul. probabil leziuni la coloana. A recunoscut ca avea viteza (70-80)depasind masinile prin dreapta. Nu mai stiu ce s-a intamplat dupa ce a venit Politia, pt ca am plecat. Nu avea rost sa mai stau mai, terminatzi cu afirmatziile ca vorbitzi aiurea. nu s-a lovit de copac ci doar de bordura. isi putea misca picioarele si il durea doar spatele nu avea viteza aia, asta a fost norocul lui acum se afla la spital si nu are nici o fractura sau leziune interna.cu ceva repaos la pat o sa fie ca nou problema GRAVA a fost ca salvarea a venit dupa aprox. 30 de min. de la apelare.noroc cu ajutorul politistilor de la fatza locului care s-au dus pur si simplu sa "vaneze" o salvare pe traseu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 Eu stiu despre cine e vorba... MULTA SANATATE SI MULTA LA MEGANE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 Sanatate multa, nu mai speria lumea. Cine a mai vazut drac mort? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 Sanatate multa motociclistului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 Sanatate multa, nu mai speria lumea. Cine a mai vazut drac mort? Nu vorbi de draci ca o sa creada lumea ca iar am cazut io PS: fi-ti-ar butonu de la jawa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacman Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 omul se reface. am vorbit azi cu el. se simte mai bine si o sa-si revina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 mai, terminatzi cu afirmatziile ca vorbitzi aiurea. Nu vorbesc aiurea Eu eram ala care il tinea de mana si i-a aprins o tigara ca sa il linisteasca, ca tremura mai ceva ca la 220 si mi-a spus ca s-a lovit de copac dupa ce a cazut. Asta in timp ce prietenii lui isi anuntau iubitele. E posibil sa se fi lovit de bordura, nu stiu, eu am ajuns acolo la 2 minute dupa accident, dar cel care era intins pe jos asa mi-a spus mie si celor care il intrebau unde s-a lovit. Bine ca isi revine, nu mai conteaza acum unde s-a lovit. bafta si sanatate multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 identitatea accidentatului, adevarat secret de stat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 shhht, sa nu se afle cine e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 eu unul nu prea inteleg treaba asta cu secretul asupra celui implicat....O fi Tariceanu !? Insanatosire grabnica ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 eu unul nu prea inteleg treaba asta cu secretul asupra celui implicat....O fi Tariceanu !? Insanatosire grabnica ! Poate nu vrea omul sa stie lumea ca a avut el accident, ce credeti ca toti au scris aic la rubrica asta? Oricum oricine ar fi insanatosire grabnica si sanatate, ca fara de ea nu mai putem calari motoarele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 orie e mai rushinos, ori a fost de vina, ori ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 ori nu se mai vinde motoreta că a apărut la "Accidente"..în rest, însănătoÂşire grabnică! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chelie Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 A auzit cineva de accidentul de la Biserica Armeneasca(Mosilor). Din cate am inteles sa lasat cu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 A auzit cineva de accidentul de la Biserica Armeneasca(Mosilor).Din cate am inteles sa lasat cu 1. Ce cand cum unde? 2.Pentru asta trebui sa fai un topic separat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicbr Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 ori nu se mai vinde motoreta că a apărut la "Accidente"..în rest, însănătoÂşire grabnică! Cred ca ai cam nimerit-o aici. Multa sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 Cred ca ai cam nimerit-o aici. Multa sanatate! Ba va contazic .motoreta e doar putin julita pe partea dreapta. Cat despre identitate, probabil o sa povesteasca cel in cauza peste cateva zile cand o sa iasa din spital. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 Insanatosire rapida Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adolphyno Postat Septembrie 30, 2005 Share Postat Septembrie 30, 2005 "Motociclistul" este sanatos! Nu are nimic rupt , doar : "Contuzie toracica , Contuzie lombo-abdominala , Traumatism vertebral lombar" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 30, 2005 Share Postat Septembrie 30, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mishu_ZX9R Postat Septembrie 30, 2005 Share Postat Septembrie 30, 2005 Insanatorire grabnica la motociclist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate