Ralucone Postat Octombrie 31, 2008 Autor Share Postat Octombrie 31, 2008 Bai, nu stiu despre voi, da' mie-mi tremura deshtele pe ac. Acul de cusut. Sa fie de la emotii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lyia Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Bai, nu stiu despre voi, da' mie-mi tremura deshtele pe ac. Acul de cusut. Sa fie de la emotii? Lasa mama, k o sa fie bine ....noi ieri am mesterit o parte din ele, azi e turul 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Octombrie 31, 2008 Autor Share Postat Octombrie 31, 2008 Lasa mama, k o sa fie bine ....noi ieri am mesterit o parte din ele, azi e turul 2 bai deci iese meserie tutu asta, am un noroc e relativ usor de incropit, doar ca se lupta motanul cu materialul si tare mi-e ca-mi trag un tutu cu blana daca nu-si scoate ghearele din tulul meu bleu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lyia Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 bai deci iese meserie tutu asta, am un noroc e relativ usor de incropit, doar ca se lupta motanul cu materialul si tare mi-e ca-mi trag un tutu cu blana daca nu-si scoate ghearele din tulul meu bleu Daca vrei iti dau si matzul meu, sa fie si cu un pic de negru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 am si eo o intrebare. drac in rochie a mai vazut careva?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 (editat) am si eo o intrebare.drac in rochie a mai vazut careva?? Doar de la Prada si vrajitoarea mea iese din ce in ce mai bine eu nustiu ce va chinuiti atita, mie mi-a iesit din prima costumul. Editat Octombrie 31, 2008 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aluar Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 si vrajitoarea mea iese din ce in ce mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lyia Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 si vrajitoarea mea iese din ce in ce mai bine Cunoastem, cunoastem.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Octombrie 31, 2008 Autor Share Postat Octombrie 31, 2008 O sa iasa un tutu neconventional la mine in doua ore cred ca primiti replica: fuck, I fucked up my tutu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 io cred ca o sa trebuiasca sa stau cu ochii pe nuka precum pe butelie la ce costum si-a anuntzat....:-(( ce nu face o nevasta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 amr 9 ore...hai mai repidii cu costumele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Octombrie 31, 2008 Autor Share Postat Octombrie 31, 2008 amr 9 ore...hai mai repidii cu costumele nu ma brusca, si-asa era sa fac acupunctura mai am nitel si termin cu tutu. fuck, credeam ca o sa fie mai mult de furca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 nu ma brusca, si-asa era sa fac acupunctura mai am nitel si termin cu tutu. fuck, credeam ca o sa fie mai mult de furca... funk me side-ways, am perdut cheia de la dulap, si ma doare capu...cum vin eu imbracat in dulap deseara? sau ma imbrac in ninja sau in SPIR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Eu nu mai am rabdare - si am fost iar in BamBoo si am mai luat una alta. Ma gandeam la un moment dat ca dupa 12 noaptea imi pot schimba costumatia Asta asa ca sa va induc in eroare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Octombrie 31, 2008 Autor Share Postat Octombrie 31, 2008 funk me side-ways, am perdut cheia de la dulap, si ma doare capu...cum vin eu imbracat in dulap deseara? sau ma imbrac in ninja sau in SPIR deci am cel mai jmecher tutu. Zici ca sunt Heidi, camerista "obraznica", cu aripioare si bagheta... Â Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 deci am cel mai jmecher tutu. Zici ca sunt Heidi, camerista "obraznica", cu aripioare si bagheta... Â la naiba, fataa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Octombrie 31, 2008 Autor Share Postat Octombrie 31, 2008 Deci avem, mai nou, Zanul Maseluta, sor-sa Zana Maseluta, adica je, si Ingerasul Zanului, care o sa il asiste pe Zan diseara. Nu stiu cine e Ingerasul inca, porcul de frate-miu n-a vrut sa-mi spuna, dar sper doar sa nu fie si ingerasul responsabil cu norisorii puturosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 tocmai am vazut acum la stiri ca prin Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr: 666/31.10.2008, pentru a nu se speria lumea de mine, pot sa sarbatoresc Halloweenul in fiecare zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 La ce ora e...adunarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maimutzica Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 La ce ora e...adunarea? ora 9 breh. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 (editat) Fetelor pregatiti-va de un consult a la domnu' doctor Gixx nu simtiti deja dureri acute? o sa fie una dintre cele mai reusite petreceri! again Editat Octombrie 31, 2008 de dya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Fetelor pregatiti-va de un consult a la domnu' doctor Gixx nu simtiti deja dureri acute? o sa fie una dintre cele mai reusite petreceri! again Trebuie programare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 cred ca daca-i ghicesti in glob viitorul, iti face loc iar pt "baietii rai" exista un antidot aparte din partea unor domnisoare! nu vreau a divulg prea multe, ramane sa veniti si sa vedeti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 'bout to take a bath, change, then go for the make-up session.. Voi avea aparatul la mine, pen'ca pariex ca o sa am ce poxa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 cred ca daca-i ghicesti in glob viitorul, iti face loc iar pt "baietii rai" exista un antidot aparte din partea unor domnisoare! nu vreau a divulg prea multe, ramane sa veniti si sa vedeti I'm a bad boy...I'm a bad boy ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate