Ovy_d Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 ovy_d, ce faci mama acolo? ) postezi de 2 ori? si inteleg ca ma citezi, dar n-am inteles de ce . cred ca trebuia sa mai adaugi ceva . dap nu am reusit k am probleme cu netu dar cum sariti voi fetele repede cand vedeti un om la greu... ovy_d, era o idee ms mult m-am uitat si pe link-urile alea...interesant si pe acolo,dar cred ca cel mai probabil daca nu gasesc ceva sa-mi placa ma deghizez in petrecaret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 (editat) ms mult m-am uitat si pe link-urile alea...interesant si pe acolo,dar cred ca cel mai probabil daca nu gasesc ceva sa-mi placa ma deghizez in petrecaret macar acolo cat de cat ceva in ton cu tematica petrecerii: niste dinti de bampir, un bandaj pe ochi, o chelie, something . Editat Octombrie 22, 2008 de Merenptah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Octombrie 22, 2008 Autor Share Postat Octombrie 22, 2008 Ovy, iti fac eu machiaj special daca vrei. Ori cu pumnii ori cu farduri speciale. Depinde cum te porti pana vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 macar acolo cat de cat ceva in ton cu tematica petrecerii: niste dinti de bampir, un bandaj pe ochi, o chelie, something . mai las k vad eu de ce fac rost,daca nu reusescnimic pan la urma...o sa apelez la tigaia Ralucai ...dar fara cearceaf sa sti ca nu vin!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Ovy, iti fac eu machiaj special daca vrei. Ori cu pumnii ori cu farduri speciale. Depinde cum te porti pana vineri poate ii faci si sclavului meu, pardon, al tau . mai las k vad eu de ce fac rost,daca nu reusescnimic pan la urma...o sa apelez la tigaia Ralucai ...dar fara cearceaf sa sti ca nu vin!!! uumm..pardon, tigaia mea, da? ca e la ralu, asta e alta poveste . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Ovy, iti fac eu machiaj special daca vrei. Ori cu pumnii ori cu farduri speciale. Depinde cum te porti pana vineri cum mama se poate sti ca sunt baiat cuminte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 poate ii faci si sclavului meu, pardon, al tau . sa vezi ce va tine sclavul pe balcon sa va mai racoriti putin ca prea s-au incins ideile in voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 sa vezi ce va tine sclavul pe balcon sa va mai racoriti putin ca prea s-au incins ideile in voi uuuu, trecem la chestii kinky, beibi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Octombrie 22, 2008 Autor Share Postat Octombrie 22, 2008 cum mama se poate sti ca sunt baiat cuminte... Tie ti-e frica de Furia Blonda, nu? sa vezi ce va tine sclavul pe balcon sa va mai racoriti putin ca prea s-au incins ideile in voi Tu nu ma provoca, nici eu n-am limite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Pun pariu ca ati uitat ideea initiala a topicului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Pun pariu ca ati uitat ideea initiala a topicului! Dans in costume de moto undeva la iarna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Dans in costume de moto undeva la iarna? vezi ca este topic special pentru asta. see my signature. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Octombrie 22, 2008 Autor Share Postat Octombrie 22, 2008 Mno, cam asta ar fi ideea principala a topicului (nu omorati artistul - in absenta fotoshopului de pe compu' de birou, pana imi trag cs-ul mai dureaza un pic) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 (editat) Mno, cam asta ar fi ideea principala a topicului (nu omorati artistul - in absenta fotoshopului de pe compu' de birou, pana imi trag cs-ul mai dureaza un pic) eu zic ca e super . nu uita de ce ti-am zis . pana una-alta, saptamana viitoare o sa dau cu pisi meu o fuga pana la bruno, sa vedem daca avem ce sa alegem pentru costumatii de acolo. daca mai sunt doritori, poate mergem impreuna . Editat Octombrie 22, 2008 de Merenptah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 /index.php?...st&p=572703 /index.php?...t=0#entry925681 citeva idei mai de pe la noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 iar va fi plina carciuma si nu vor mai da voie badigarjii sa intrii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Octombrie 22, 2008 Autor Share Postat Octombrie 22, 2008 iar va fi plina carciuma si nu vor mai da voie badigarjii sa intrii... Sa nu cobim sau dea Domnu' ... cum e indicat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 la cat de mic is eu...sigur n-am loc oricum avand in vedere ca n-am nevoie de masca, poate se sperie badigarjii si fuje... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Octombrie 22, 2008 Autor Share Postat Octombrie 22, 2008 la cat de mic is eu...sigur n-am loc oricum avand in vedere ca n-am nevoie de masca, poate se sperie badigarjii si fuje... ce vorbesti? iti faci loc prin definitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 ce vorbesti? iti faci loc prin definitie pai daca mai intra si Definitie acolo, sigur nu o sa mai fie loc. Mai bine niste spuma in loc de Definitie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 up . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Octombrie 23, 2008 Autor Share Postat Octombrie 23, 2008 Nici un up. Repet, costumele cele mai tari sunt premiate in bere Repet si show-ul de stand up comedy cu Tiberiu Popovici, am primit un sample din show-ul lui, e prea tare Si repet si motivul pentru care ne adunam in Iron City: hai sa mai ajutam un om sa revina in sha, sa-i facem o surpriza de proportii, pentru ca merita, e un luptator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 daca halloween-ul era mai repede ma costumam in mecanic moto, pentru ca am ramas cu mobra in drum si cat m-am chinuit sa o repar eram plin de vasilina si ulei... prin urmare e la doftor mobra si eu nu ma pot costuma in mecanic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 daca halloween-ul era mai repede ma costumam in mecanic moto, pentru ca am ramas cu mobra in drum si cat m-am chinuit sa o repar eram plin de vasilina si ulei... prin urmare e la doftor mobra si eu nu ma pot costuma in mecanic ai putea sa incerci, totusi, varianta asta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 trec pe la service si mai iau niste vasilina d-aia neagra si dau si pe fata, pentru ca pe maini inca nu s-a curatat de tot...am munca de birou si am maini de mecanic, pline de negreala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate