remu1 Postat Octombrie 4, 2005 Share Postat Octombrie 4, 2005 Mai inti Harleyuri in actiune ! Altele .. Harley cu motor Rotax ! Va vine sa credeti sau nu el totusi exista . Si merge foarte bine. Am vrut sa le pun separate dar le-am ingramadit ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRY Postat Octombrie 4, 2005 Share Postat Octombrie 4, 2005 (editat) Armata austriaca pe KTM...nu prea bun camuflaju´ Armata din Indonesia in actiune.... idem, doar in Thailanda Iar cei mai mese´: JORDANIAN SPECIAL FORCES, Jentile au rol de canistre de combustilibil (4,3 gallons/janta) Nu mai stiu daca sunt si blindate, desi dupa cum se ascunde ala dupa ele, inclin sa cred ca da. Transmisie...si pe fata, si pe spate. Iar pentru Army-Harley mai un link: http://perso.wanadoo.fr/mike.werner/BlogPi...austria_ktm.jpg Editat Octombrie 4, 2005 de SRY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
btbw Postat Octombrie 4, 2005 Share Postat Octombrie 4, 2005 O mai gade.......i want to join JORDANIAN SPECIAL FORCES...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Octombrie 4, 2005 Share Postat Octombrie 4, 2005 Ural Ranger (cu tractiune si pe atas) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Octombrie 4, 2005 Share Postat Octombrie 4, 2005 first, you should join a crash course on english.de ce va stresati sa vorbiti cu romani in alta limba decat romana, oameni buni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Octombrie 4, 2005 Autor Share Postat Octombrie 4, 2005 Honda xr 250 si o motocicleta cu senile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Octombrie 4, 2005 Share Postat Octombrie 4, 2005 o motocicleta cu senile Cred ca roata din fata e doar de forma, ca in nici un caz n-are cum sa vireze din ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Octombrie 4, 2005 Share Postat Octombrie 4, 2005 Iar cei mai mese´: JORDANIAN SPECIAL FORCES, Jentile au rol de canistre de combustilibil (4,3 gallons/janta) Nu mai stiu daca sunt si blindate, desi dupa cum se ascunde ala dupa ele, inclin sa cred ca da. Transmisie...si pe fata, si pe spate. Cei din poze nu sunt sigur Jordanian Special Forces. Am trăit suficient în țara aia ca să Âştiu asta. Da, au vehicole drăguțe, dar tipii din poze sunt albi caucazieni, forțele speciale din Iordania sunt compuse numai din anumite triburi de beduini Âşi toți sunt foarte închiÂşi la culoare, aproape negri (dar nu sunt din rasa neagră). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 5, 2005 Share Postat Octombrie 5, 2005 Cred ca roata din fata e doar de forma, ca in nici un caz n-are cum sa vireze din ea... Cred ca e sudata "pe drept" si ghidonul e acolo doar ca sa aiba de ce sa se tina tovarasu pilot. Dan Popescu, ai vazut concurenta patrucicletei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 In Venezuela... Si o Cagiva in armata franceza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 Mai are cineva poza aia cu jawa de armata pe schiuri? Ma mananca in coor sa fac rost de o foaie de arc si 2 schiuri scurte si parca as vrea sa mai aalizez nitel poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 Da de modelu asta ce zici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Noiembrie 22, 2005 Admin Share Postat Noiembrie 22, 2005 WWII AIRBOURNE MOTORBIKES - PARACHUTED IN tot din WWII HD: BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 Da de modelu asta ce zici ? nu, dar nu e rea ideea. Era o jawa veche cu schiuri la jumate puse pe o tija transversala. in rest era pe rotile originale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate