Dan R Postat Noiembrie 27, 2003 Share Postat Noiembrie 27, 2003 uite niste poze luate de pe alt forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan R Postat Noiembrie 27, 2003 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2003 sau mai sugestiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Noiembrie 27, 2003 Share Postat Noiembrie 27, 2003 Fault la arbitru , o "meritati" hehehe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Noiembrie 27, 2003 Admin Share Postat Noiembrie 27, 2003 Hmmm ... daca imi aduc bine aminte, pozele astea au dat nastere la discutii furtunoase referitoare la "chinuitul" motoarelor non-enduro/cross pe munte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Noiembrie 27, 2003 Share Postat Noiembrie 27, 2003 Am eu toate pozele acasa, de la CataM, dar nu am avut timp sa pe pun pe site, scuze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan R Postat Noiembrie 27, 2003 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2003 Hmmm ... daca imi aduc bine aminte, pozele astea au dat nastere la discutii furtunoase referitoare la "chinuitul" motoarelor non-enduro/cross pe munte Eu cred ca mai tare s-a chinuit tipul decat GPZ-ul. Cert e ca asa cum mie nu-mi place sa-i dau la KTM mai mult de 120 km/h pe strasse asa nicu cu (,) carenata nu m-asi baga pe drum naspa, desi ideea de ma ajunge la Babe si Sfinx "calare" pe motor imi surade f. mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Noiembrie 27, 2003 Share Postat Noiembrie 27, 2003 Tipul, adica eu, nu s-a chinuit deloc...singurul deraj a fost ca am luat un milimetru-doi din cric la cateva portiuni mai accidentate , dar acum mi-am luat un MZ 251 pe care vreau sa-l echipez cu cramponate...sa vezi la vara trasee . Si ar mai fi o kestie...e cam naspa drumul pe sosea pana la munte cu un cross..asa ca sincer, la un drum forestier mai lejereanu' care se afla la vreo 300 km de Bucuresti parca as fi tentat sa iau GPZ-ul. Voi ce parere aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan R Postat Noiembrie 28, 2003 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2003 speed - touring pana la sinaia si apoi scos din "rucsac" cross-ul mic. cand am zis ca te-ai chinuit ma gandeam ca a trebuit sa mergi incet si sa te concentrezi mai mult la mers. oricum, imi place ce ati facut iar ideea cu mz-ul e buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannym Postat Noiembrie 28, 2003 Share Postat Noiembrie 28, 2003 problema la noi e ca nu prea santem in legatura...weekendul trecut am fost plecat la munte la baia de fier( parang) dar fiind nou in ale enduroului nu am avut cui sa-i dau vreo invitatie asa ca ma dusei singur si ma dadui pe parang... eu plec destul de des in plimbari de astea, asa ca daca as mai cunoaste niste adepti, am putea sa mergem si noi ca sa nu ne mai fie rusinica.... ca despre drunu pana acolo nu-i mare problema... eu i-mi pun motoru pe break si mai am un porbagaj pe care pot sa-l pun la dispozitie... cred ca a-r trebui sa existe si un colt pentru "organizari plecari"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan R Postat Noiembrie 28, 2003 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2003 Parandul - Transalpina am pus-o pe lista de prioritati la vara. Ca si Apusenii, Bucegii si Rarau & Giumalau. Mai la vara o sa initiem pe forum niste "strigari" adica cine planuieste o tura interesanta sa ii anunte si pep ceilalti amatori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Noiembrie 28, 2003 Share Postat Noiembrie 28, 2003 mai la vara (ca sa se topeasca zapada pe sus) am de gand urmatorul traseu: Valea Oltului-Voineasa-Lacul Vidra-Obarsia Lotrului(de-aici e numai drum forestier)-traversare Carpati pe la 2000m spre Novaci (aici e ceva mai accidentat drumul) am incercat cu un Hyundai si a trebuit sa dau inapoi. Orice traseu ar fi ...contati pe mine ca sunt innebunit sa ma catar cu motoreta pe munte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sibo Postat Noiembrie 28, 2003 Share Postat Noiembrie 28, 2003 Subscriu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi P Postat Noiembrie 28, 2003 Share Postat Noiembrie 28, 2003 Motorul pe break?? Ori esti superman, ori iei toata familia cu tine sa te ajute sa-l urci )) ADI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannym Postat Noiembrie 28, 2003 Share Postat Noiembrie 28, 2003 stai linistit, i-mi trebe inca vreo 3 flacai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Decembrie 9, 2003 Share Postat Decembrie 9, 2003 da ce ziceti de astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Decembrie 9, 2003 Share Postat Decembrie 9, 2003 da de astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Decembrie 9, 2003 Share Postat Decembrie 9, 2003 ma voi vreti sa dati de urs.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicole Postat Decembrie 9, 2003 Share Postat Decembrie 9, 2003 prima poza e super. Dar cu a doua ce s-a intamplat? Cred ca a intrat la apa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Decembrie 10, 2003 Share Postat Decembrie 10, 2003 prima poza e super. Dar cu a doua ce s-a intamplat? Cred ca a intrat la apa Sorry site-ul e de vina ca poza era mai mare si ca sa incapa a iesit ce a iesit.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Decembrie 10, 2003 Share Postat Decembrie 10, 2003 Andrei, nu are site-ul nici o vina. A fost facut un resize pe o singura axa. O sa corectez eu poza cand ajung acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Decembrie 10, 2003 Share Postat Decembrie 10, 2003 Andrei, nu are site-ul nici o vina. A fost facut un resize pe o singura axa.O sa corectez eu poza cand ajung acasa. DANKE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scuterica Postat Decembrie 10, 2003 Share Postat Decembrie 10, 2003 un alt traseu super: moroeni - lespezi -scropoasa - bolboci - padina - babele - omu - piatra craiului - pestera dambovicioarei - rucar. Merita incercat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamih Postat Februarie 9, 2004 Share Postat Februarie 9, 2004 un alt traseu super: moroeni - lespezi -scropoasa - bolboci - padina - babele - omu - piatra craiului - pestera dambovicioarei - rucar. Merita incercat. si mie imi surade ideea asta, mai ales ca la babele si rucar vreu sa ajung neaparat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvian Postat Martie 3, 2004 Share Postat Martie 3, 2004 Ce ziceti de baietii astia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Postat Martie 8, 2004 Share Postat Martie 8, 2004 Sunt tare curios cum s-a comportat GPZ-ul la drum de munte? Putine sunt zonele in care poti sa o folosesti la adevarata valoare! Nu ai lovit carena? Daca e de mers in gasca merg si eu am un prieten care are o Africa Twin , eu am un Pegaso 650. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate