Frana Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Hexapost ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 sa dea cineva delete..scuze !! ... ca nu stiu cum sa le sterg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 astazi pe platou in bucegi au fost 24 de grade,deci o sa prindeti super vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Horia, hai tata si tu. Te duci cumva in alta parte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valbi Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 Horia, hai tata si tu. Te duci cumva in alta parte? as fi mers si eu. da ma duc la monteoru, bag endureala weekendu asta. salutari la lume si drum bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_imv Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 Merg si io da as vrea sa ajungem pana in BV daca se poate ca am o treaba de rezolvat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 Horia, hai tata si tu. Te duci cumva in alta parte? cu mare placere as fii venit dar Duminica,sint mort de oboseala,un pas nu pot sa fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 A fost tare misto in excursie. Pacat ca la intoarcere m-am pierdut de restul grupului. Oamenii rapizi in fata, aia mai lenti in spate. Si totusi cumva i-am ratat pe toti... Sa stiti ca mancarea aia din Brasov a picat tare rau. Si oboseala, si mancarea - n-am prea mai fost sigur pe mine la intoarcere, asa ca a trebuit sa o iau ceva mai incet. Data viitoare nu mai iau decat un fel de mancare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 (editat) Cunosc asta cu pierdutu'. Am practicat-o si eu de cateva ori Eu parca tin minte ca ne-ai depasit o data...Eu si Purghy am ramas ultimii..si mergeam cu 80. Opriri au fost in Rompetrol-ul de dupa Comarnic si cateva minute la Petromul din Ploiesti. Dupa care am luat-o prin oras. Editat Noiembrie 1, 2008 de CosX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Noiembrie 1, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2008 Cunosc asta cu pierdutu'. Am practicat-o si eu de cateva ori Eu parca tin minte ca ne-ai depasit o data...Eu si Purghy am ramas ultimii..si mergeam cu 80. Opriri au fost in Rompetrol-ul de dupa Comarnic si cateva minute la Petromul din Ploiesti. Dupa care am luat-o prin oras. Hei! Am ajuns si eu acasica, deh, Berceniul e departe... Nici eu nu inteleg cum ai ramas in urma ca am mers chiar incet de cred ca m-au injurat toti. Dar a fost foarte frumos... Hai cu pozele cu coastele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 Mda, eu am luat-o pe centura. De aia nu v-am mai gasit. Desi cel mai probabil am trecut pe langa cei din fatza in Comarnic. E, data viitoare o sa tin minte sa intreb pe unde ne mai regrupam. Hei! Am ajuns si eu acasica, deh, Berceniul e departe... Nici eu nu inteleg cum ai ramas in urma ca am mers chiar incet de cred ca m-au injurat toti. Dar a fost foarte frumos... Hai cu pozele cu coastele! Pai nu in urma, inainte. Am tot sperat sa-i vad pe cei din fata opriti pe undeva. Dar cand am vazut ca nu mai dau de ei, m-am oprit de abia la o benzinarie de pe centura. Voi deja erati pe alta directie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 Doamnie doamnie fanfane ne-ai speriat un pic ca te-ai pierdut!! Las ca data viitoare mergem toti la unison. Stabilim o viteza de croaziera de comun acord si aia e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Noiembrie 1, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2008 Toate ca toate dar eu nu am retinut id-ul celor care au fost azi. In afara de cosx si fanfane... Cine ma ajuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 lacroyx sunt eo, suzi in culoare hafabusa si costumu negru cu agv pe bostan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 Nici eu nu inteleg cum ai ramas in urma ca am mers chiar incet de cred ca m-au injurat toti. Nu te-a injurat nimeni, a fost placut la intoarcere sa mergem mai incet. A fost frumos, iar companionii pe masura. Ne vedem la proxima plimbare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piccolino Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 io-s cu transalp-ul albastru. vin si pozele imediat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Noiembrie 1, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2008 io-s cu transalp-ul albastru. vin si pozele imediat! Da, pe tine te-am omis, dar sa stii ca iti retinusem nick-ul ca e haios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piccolino Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 astea-s cele cinci poze facute toata ziua: trei pe traseu: doua la carciuma, inainte si dupa macel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Noiembrie 1, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2008 (editat) Au iesit super, alea de pe traseu. Pacat ca n-a fost o excursie pt. facut poze ca mai mult ca sigur ca ne apuca noaptea pana sa ajungem la Cheia. Restaurantul mi s-a parut exceptional (inauntru). Dar nu i s-a parut nimanui ca are un nume de... inmormantare? Editat Noiembrie 1, 2008 de Purghy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piccolino Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 crede-ma ca m-am abtinut sa ma opresc la pozat de cate ori am vazut ceva demn de luat in seama. ma enerveaza si manusile astea de iarna care m-i le-am luat ca se pun foarte greu inapoi pe mana si m-am lasat pagubas. ramane sa fac poze cand plec singur in tura sa nu stea nimeni dupa mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 (editat) Frumos scoate fisheye-ul ala. Mai mai ca imi vine sa ma apuc de strans bani sa iau si eu unu Pana scoteam eu casca, cagula manusile...facut poza...pus casca, cagula manusile...disparea tot chefu de pozat..plus ca ar fi trebuit sa astepte ceilalti pana imi satisfaceam talentul fotografic Editat Noiembrie 1, 2008 de CosX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigDuke Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 (editat) Eu sunt Bigduke, adica radu care o lua de nebun . Oricum nici voi nu veneati la mult timp in urma mea desi eu am mers cu mult mai mult decat 80 . Oricum si mie mi-a placut excursia si ma bucur ca am intalnit lume buna. O sa pun si pozele maine ... trebuie sa le developez . Daca nu v-a displacut prezenta disparitia si iar prezenta (si tot asa ) mea poate ne mai grupam. Intr-adevar four roses ... dar coastele sunt de exceptie si ionut poate confirma! Si eu sunt din berceni ... chiar am trecut pe langa tine pe la tineretului Editat Noiembrie 1, 2008 de BigDuke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 Data viitoare poate reusim si o poza de grup la un moment dat. Punem poza si identificam participantii pe ea. Eu n-am facut nici o poza. V-am vazut cu aparate serioase si am zis ca va las pe voi. In plus, tre sa gasesc o modalitate de a tine aparatul la indemana, ca mi-ar fi luat si mie cate o pauza de 3 minute la fiecare poza. Apropo de peisaje, ati ajuns vreodata la Manastirea Crasna ? Voiam sa va sugerez sa ajungem juma de ora si pe acolo, dar am trecut de ea imediat dupa ce m-am intalnit cu voi. Sa vedeti acolo cate poze ati face... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigDuke Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Si cu intarziere si scuzele de rigoare cateva poze de la mine: http://picasaweb.google.com/radu.bidiuc/CheiaNoiembrie2008#. Bafta si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate