yulii_87 Postat Septembrie 12, 2010 Share Postat Septembrie 12, 2010 (editat) multumesc de ajutor soimule. am manualul de la el dar italiana mea e cam de balta. am pus cateva poze cu el. de curiozitate un burgman 650 din 2007 si cu maxim 20.000 de km cam cat ar costa? Editat Septembrie 12, 2010 de yulii_87 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 (editat) Ce bijuterie....nu am cuvinte. Editat Septembrie 13, 2010 de bassu86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soimul Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 multumesc de ajutor soimule. am manualul de la el dar italiana mea e cam de balta. am pus cateva poze cu el. de curiozitate un burgman 650 din 2007 si cu maxim 20.000 de km cam cat ar costa? Supermisto!...sa ai grija de el!...vezi ca in Bucuresti densitatea de hoti pe km2 de de vreo 50-60 mai mare decat cea de la Onesti...daca nu stai la parter sa-l bagi noaptea in casa, nu ai un garaj, o curte bine asigurata, pune-i o alarma buna, niste lanturi solide si sa fie parcat cit mai la vedere, sub geam, etc....si neparat mereu sub o husa(ziua sau noaptea cind nu mergi cu el)..cele mai bune sint alea argintii cu mijloc negru pe care scrie OXFORD...sa nu iei Luis ca nu sint bune de nimic si sint si scumpe. Lasa mai in pace Burgmanu de 650!!!..cati ani ai pe asta de 400?...ma rog, daca esti om bogat, poti sa-ti iei si unul de 650, numai sa ai timp sa umbli cu ambele!...mai ales in afara!...si cu cel de 400 nu e usor de mers in oras, mai ales de strecurat(fata de un moped, sau ceva mai mic)... parerea mea este ca 650 merita daca esti navetist intre doua localitati la distante de peste 150-200 km, sau sa strabati Europa de la un capt la altul...mie mi-ar place ca toate facilitatile de la 650 sa fie disponibile si pe cel de 400, asta e altceva. Totusi sa nu uitam ca si Burgmanul de 400 are peste 200 kg si nu este deloc usor de manervat fara motor; iar cel de 650 are vreo 300 kg...si nu cred ca are marsarrier...deci si mai greu de manevrat...eu zic sa te bucuri de asta de-l ai, sa ajungi sa-l simti una cu tine, o prelungire a corpului tau, si apoi in timp sa mai incerci si alte chestii de la prieteni. Pretul la un 650/2007/20k km poate depinde de multi, multi parametri....daca el este ok, cred ca este peste 6000 e.. Mesaj completat Eu sint curios ce zice LOVE de tratamentul cu DURALUBE....daca mai papa asa mult ulei, daca trage mai bine, etc... Mesaj completat yulii_87, zi-mi si mie ce performante de consum ai scos cu el la drum scurt, la drum lung....etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yulii_87 Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 nu vreau sa-l schimb doar de curiozitate ca am vazut dotarile de pe el:)). am doar 2 luni, iar consumul, am scos o medie de 4la suta. la drum lung cred ca am scos 3,5 si prin oras cam 4,5. cam asa am calculat eu si asa arata si el. eu o sa stau in agronomie in campus si nu prea am unde sa-l las decat in fata caminului. am un antifurt care se pune pe discul din fata si blocheaza roata si mai am un lant cumparat pe care inca nu lam folosit. pelerina pentru el e gri si nu scrie nimic pe ea. asa am primito. am o geaca si o vesta de vanzare amandoua sunt pentru moto. vreau sa le dau pt ca mie imi sunt mari si ma unfla vantu. le-am primit o data cu motorul de la fostu proprietar. o sa atasez zilele viitoare niste poze si preturile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 wellcome ! gecile le dai sau le vinzi ? ce masura sunt ? astept detalii poate ..... iau ceva ! parcheaza la lumina , leaga e un stalp o roata si monteaza-i o alarma cu pager ! intotdeauna un antifurt costa mai putin decat obiectul asigurat ce poate fi furat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 13, 2010 Admin Share Postat Septembrie 13, 2010 (editat) Asa este! Eu o leg pe a mea cu doua lanturi profi( care nu pot fi taiate cu gura de lup) si am si alarma cu pager!. Combinatia este ideala, dormi linistit.. Editat Septembrie 13, 2010 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yulii_87 Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 va intalniti vineri la ikea? si daca da, la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 Cancel this Friday ! sunt la Craiova ( cu Rapid ) , cu motorul bineinteles ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yulii_87 Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 sunt in bucuresti. am facut de la onesti la buzau 2 ore. la buzau am vizitat niste colegi si am ajuns pe seara in buc. vreau sa montez o alarma. vreau una buna si ieftina. unde ma indrumati sa ma duc si ce sa cumpar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johny72 Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 (editat) cauta Dragonul rosu gasesti sigur alarma ieftina Editat Septembrie 17, 2010 de johny72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 vezi cateva posturi mai sus in semnatura lui l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mugurel87 Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 sal as vrea sa imi cumpar si eu un burgman de 400 din 2003 ma gandeam sa imi iau un motor dar nu stiu de ce bani o sa dispun...si m-am gandit sa incep intai cu un maxi... daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu sfaturi si pareri despre el multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soimul Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 citeste pe topicul asta postarile din urma... Mesaj completat in general motocicletele (mai ales supersporturile) sint mai ieftine decat Burgmanurile...depinde ce caracteristici doresti de la vehicului pe 2 roti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mugurel87 Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 citeste pe topicul asta postarile din urma...Mesaj completat in general motocicletele (mai ales supersporturile) sint mai ieftine decat Burgmanurile...depinde ce caracteristici doresti de la vehicului pe 2 roti... am cautat si am vazut ca un burgman din 2003 ajunge pe la 1200 in germania sau italia ma gandeam ca e bun pt inceput iar dupa aceea sa trec la o sportiva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepinno Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 Asa este!Eu o leg pe a mea cu doua lanturi profi( care nu pot fi taiate cu gura de lup) si am si alarma cu pager!. Combinatia este ideala, dormi linistit.. asa e, lanturi shmechere dar "teava" ....."teava".....??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soimul Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 am cautat si am vazut ca un burgman din 2003 ajunge pe la 1200 in germania sau italiama gandeam ca e bun pt inceput iar dupa aceea sa trec la o sportiva... ....cum spuneam, depinde ce vrei de la un vechicul pe 2 roti...parerea mea personala este ca acei care folosesc motociclete supersport in afara circuitelor sportive nu sint in regula din multe puncte de vedere; o motocicleta SS nu e pt. circulat pe drumuri publice si mai ales in orase. O SS o folosesti numai pe circuit(acolo macar nu omori si pe altii daca cumva gresesti), altfel o transporti pe remorca, nu o strici pe drumurile din RO, si nu o supui limitarilor de viteza din sate si orase; cu ea faci sport si atat, nu te dai grande in trafic sau la terasa si apoi iti rupi gatul ca ai luat o denivelare de canal in pasaj la Bucur Obor. ...insa pt. transport personal, confort si placerea de a te bucura mersul pe 2 roti, cred ca un maxiscuter este mai mult decat suficient; cum spui la 1200 euro un burgman din 2003 este o afacere f buna, numai ca trebuie verificat sa nu fie inainte de un RK... ...sfatul meu este daca ai de ales sa preferi sa iei din Germania si nu din Italia....de, si noi ne tragem de la Roma!..si din Germania sa te uiti bine de la cine cumperi; exclus turci , pakistanezi, polonezi , romani....sa fie neamt curat sau firma nemteasca cit mai mare, care sa tina la numele lor, sa nu iei tzeapa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mugurel87 Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 ....cum spuneam, depinde ce vrei de la un vechicul pe 2 roti...parerea mea personala este ca acei care folosesc motociclete supersport in afara circuitelor sportive nu sint in regula din multe puncte de vedere; o motocicleta SS nu e pt. circulat pe drumuri publice si mai ales in orase. O SS o folosesti numai pe circuit(acolo macar nu omori si pe altii daca cumva gresesti), altfel o transporti pe remorca, nu o strici pe drumurile din RO, si nu o supui limitarilor de viteza din sate si orase; cu ea faci sport si atat, nu te dai grande in trafic sau la terasa si apoi iti rupi gatul ca ai luat o denivelare de canal in pasaj la Bucur Obor. ...insa pt. transport personal, confort si placerea de a te bucura mersul pe 2 roti, cred ca un maxiscuter este mai mult decat suficient; cum spui la 1200 euro un burgman din 2003 este o afacere f buna, numai ca trebuie verificat sa nu fie inainte de un RK... ...sfatul meu este daca ai de ales sa preferi sa iei din Germania si nu din Italia....de, si noi ne tragem de la Roma!..si din Germania sa te uiti bine de la cine cumperi; exclus turci , pakistanezi, polonezi , romani....sa fie neamt curat sau firma nemteasca cit mai mare, care sa tina la numele lor, sa nu iei tzeapa. ms frumos pt sfaturi... si eu sunt de aceeasi parere ca pt inceput este foarte bun un maxiscuter iar dupa aceea pot sa trec si la sport sau altceva... oricum am un vecin mecanic care aduce masini si motoare din germania si o sa vb cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 salutare caut un manual de reparatii pentru suzuki burgman an 400 din 2001 vreau sa ma ocup eu singur de micile probleme ce apar...asa o sa pot sa fac si drumuri mai lungi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 22, 2010 Admin Share Postat Septembrie 22, 2010 http://www.manualedereparatie.info/downloa...-reparatie.html Sa-l folosesti cu placere.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 http://www.manualedereparatie.info/downloa...-reparatie.htmlSa-l folosesti cu placere.. multumesc foarte mult...cand ajungi prin sibiu da-mi un semn sa ne vedem la o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circarul Postat Septembrie 25, 2010 Share Postat Septembrie 25, 2010 Salutare tuturor.Am revenit in Bucuresti cu circ cu tot in en-gros Flora,pana pe 10 octombrie poate ne vedem pana plec iar Viitore,David si ceilalti fericiti posesori de Burgman.Cam atat mai multe cand ne vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
david_secret Postat Septembrie 26, 2010 Share Postat Septembrie 26, 2010 Salutare Sebi !!!!! Ce mai faci omule? hai ca incercam sa trecem pe la tine sapamana asta (timpul ma omoara) dar .... vb cu Viitore si gasim 1-2 h libere . vb mai multe cand ne vedem . vara asta ai tras chiulul la greu ) sa ai grija de tine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circarul Postat Septembrie 26, 2010 Share Postat Septembrie 26, 2010 Salutare.Of of ce as fi vrut si eu sa pot iesi la plimbare cu voi,dar banii arzai focu ca fara ei nu putem avea grije de fam noastre si de Burgmanelele noastre.AA am vazut motorul tau David vineri parcat pe scoarul de la Unirii,dar pe tine nu te-am vazut.Hai sa ne vedem si mai vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat Septembrie 27, 2010 Autor Share Postat Septembrie 27, 2010 Pai haideti cu intalnirea .... Locatie, ora , etc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
david_secret Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 (editat) haideti sa haidem !!!!!! m-am uitat pe prognoza meteo ...vineri si sambata e frumos . in rest ploua. deci eu propun vineri la 17:00 la Ikea Baneasa, in parcare . PREZENTA OBLIGATORIE ! toata lumea ...cu neveste , cu amante ...gay ....zoofili ..si alte perversitati ))))))) Va pupa David ! ))) Editat Septembrie 28, 2010 de david_secret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate