Bogdan_30 Postat Mai 27, 2011 Share Postat Mai 27, 2011 Salut .. Frumos traseul .....ne bagam ... dar parca 10-11 ...e cam tarziu ....maxim 10 zic eu ...ca e ceva de mers ...si as prefera la intoarcere fara autostrada pitesti-bucuresti ) .... Oricum, ne auzim pe seara sa stabilim !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soimul Postat Mai 27, 2011 Share Postat Mai 27, 2011 ..da...incercam daca e posibil ora 9...mai negociem....cu un sculat la ora 7 ora 9 e ok...bine ca am format nucleul care pleaca oricum...cine vrea sa mai aditioneze, intrarea libera! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriangbs Postat Mai 27, 2011 Share Postat Mai 27, 2011 Cine merge pana la urma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Mai 27, 2011 Share Postat Mai 27, 2011 (editat) Bogdan , George si Adrian , nu ti-e clar ? ca io ma duc la mare la 2 Mai ( daca vrei sa te bagi......esti binevenit , detalii la intalniri ) insa data viitoare poate bagam Olanestiul ! Editat Mai 27, 2011 de Vittore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soimul Postat Mai 27, 2011 Share Postat Mai 27, 2011 In final a ramas sa plecam la ora 9:00 de la ARC...numai pt academicieni, sfertul academic, dar nu mai mult:)..a ramas batuta in cuie plecarea! Vittore, sa bagi niste acceleratii maxime pe la 140 sa-i desfunzi jiclerele si sa mai cureti bujiile, si sa vezi daca e ok kilometrajul.Si noteaza kilometrajul la care ai facut schimbul de ulei ca sa vezi cit mai completezi dupa 1000 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriangbs Postat Mai 27, 2011 Share Postat Mai 27, 2011 2 Mai suna mai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soimul Postat Mai 27, 2011 Share Postat Mai 27, 2011 2 Mai suna mai bine! Posibil, dar parca prea e drumul drept si pe soare...noi cautam umbra si verdeata, serpentine si peisaj, opriri dese, mai multe conversatii, planuri de viitor, si nu foarte multe radare...si nici viteza excesiva...vrem sa ne bucuram de aer racoros, umbra, plaisir de voie, peisaje si siguranta...daca vrem, adrenalina putem cumpara citeva fiole de la farmacie..2-3 lei/buc si e bine sa ai daca esti alergic si te intzeapa vreo albina... Daca mergi la mare o sa facem schimb de impresii si poze daca nu vom uita sa facem...sa nu-ti uiti slipul, au zis la TV ca temp apei va fi de 22 grd...deci se impune o baie in mare! Iti uram drum bun si daca mergi la mare si daca vii cu noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 ok! eu voiam ceva mai mare si m-am gindit ca daca tot ai zis ca vrei sa cumperi... oricum, uita-te bine la ce cumperi, ca piesele nu-s chiar ieftine, iar unele piese nu are rost sa le iei la mina a doua ca pot fi mai proaste decit alea pe care le iei tu. pe mine reparatia la motor m-a costat vreo 500 de euro (cilindru, piston segmenti) manopera + piese originale. mai vrei ceva mai mare..)) /index.php?/topic/662222-hayabusa-2001/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriangbs Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 (editat) Azi de la prima ora, Burgman-ele au efectuat: Bucuresti-Ploiesti-Valenii de Munte-Brasov-Bran-Predeal si acasa. Toate bune si frumoase, mai putin un eveniment neplacut la Valenii de Munte. Un motociclist a fost lovit de o masina cu numere de Prahova (femeie la volan). Urmeaza poze. Editat Mai 28, 2011 de adriangbs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soimul Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 da...clasica drama pt motociclisti!...o proasta ce venea de pe contrasens cu motociclistul avirat brusc stanga si a intrat in el, care mergea perfect regulamentar inainte!..motorul facut zob, motociclistul dus la spital cu salvarea...era viu, socat, sa speram ca nu are nimic grav... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriangbs Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 (editat) Accidentul de la Valenii de Munte 28.05.2011. Editat Mai 28, 2011 de adriangbs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soimul Postat Mai 29, 2011 Share Postat Mai 29, 2011 Adrian, ar trebui postat la Accidente....vad ca pina acum nu a posta nimeni...motociclistul era prahovean... Azi de la prima ora, Burgman-ele au efectuat: Bucuresti-Ploiesti-Valenii de Munte-Brasov-Bran-Predeal si acasa. Toate bune si frumoase, mai putin un eveniment neplacut la Valenii de Munte. Un motociclist a fost lovit de o masina cu numere de Prahova (femeie la volan). Urmeaza poze. ei, nu chiar la prima ora!!!...prima ora , as putea zice ca a fost fooooarteeee devreme pt. obiceiurile noastre de burgmanisti burghezi....mi-a placut f mult, a fost o iesire excelenta!!!...foarte relaxata, am verificat si raza de actiune la drum lung lejer, la un consum de 3,3L/100 km, am atins 400 km si cind am facut plinul mai avea 0,7 L. ...mai mentionez ca la ora de plecare la ARC a aparut si Luigi, cu noul lui armasar superb...sa ne ureze drum bun!(fost burgmanist de 650)....frumos-frumos-frumos..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fgerjlse Postat Mai 29, 2011 Share Postat Mai 29, 2011 Azi de la prima ora, Burgman-ele au efectuat: Bucuresti-Ploiesti-Valenii de Munte-Brasov-Bran-Predeal si acasa. Toate bune si frumoase, mai putin un eveniment neplacut la Valenii de Munte. Un motociclist a fost lovit de o masina cu numere de Prahova (femeie la volan). Urmeaza poze. eu v-as fi propus alta varianta care mie mi se pare interesanta, mai ales ca, din cite observ eu, nu e o varianta umblata nici macar cu masina: bucuresti - tartasesti - racari - targoviste - campulung - drgaslavele - rucar - bran si de aici pe unde vreti voi spre bucuresti. bucuresti - bran pe varianta asta ar fi cam 200 km pe un drum nu foarte aglomerat. eu ma gindeam sa merg in recunoastere pe doua roti dar azi (dum.) am fost, neplanificat pe patru. am facut targoviste - bran (112 km) in 1 ora 50 min. drum fara probleme insurmontabile. doua portiuni de parcurs cu ceva atentie, la iesirea din dambovita in arges spre campulung si putin pina in rucar (parca). mie mi s-a parut mai fain decit transfagarasanu`, mai ales ca la un moment dat gps-ul arata (parca) 1350 m altitudine, cu un drum bun si un peisaj de tinut minte. poate nu va spun noutati, da` mie mi se pare un drum de facut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soimul Postat Mai 29, 2011 Share Postat Mai 29, 2011 Sintem deschis la orice propuneri...cu mare placere..si la fel parcticipare!...numai sa fie drumul bun, sa nu ne sara maselele si carenajele, sa nu ni se desfaca motoarele in bucati, ca le place doar asfaltul bun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fgerjlse Postat Mai 29, 2011 Share Postat Mai 29, 2011 e un neajuns ca nu am mai fost cu voi nicaieri (sper sa repar asta cit de curind, desi nu sunt din buc.). asa ca nu stiu ce inseamna pentru voi drum inabordabil cu burgmanu`. daca pot, o sa incerc sa fac cu moto macar partea mai rea ca sa imi dau seama cum e, desi mie nu mi s-a parut de speriat. sint gropi pe o portiune de 7-8 km. daca nu alergi ca disperatu`, le poti ocoli fara probleme. altfel, din cite am vazut, gropi sunt peste tot. asa cum e si nisip lasat de vreun dorel care a tencuit acu` o juma de an cotetzu` porcului si n-a mai avut ce face cu tot nisipu pe care alt nea vasile i l-a trintit din caruta in fata portii. in fine... daca aveti treaba in zona chiar si cu masina, incercati traseul. daca mai trec pe acolo, pun si poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan_30 Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 (editat) Fotografii din plimbarea de Sambata - 28 Mai : Editat Mai 30, 2011 de Bogdan_30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soimul Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 ...Frumoasa excursie, frumoase peisaje...pacat ca infrastructura e necorespunzatoare (cu exceptii) in cele mai frumoase zone... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 Dragi prieteni burgman-isti . Va propun o tura pe Transalpina cu motoarele noastre ..aici gasiti mai multe detalii : http://www.transalpina.biz/ Poate reusim sa organizam ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLI Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 am fost eu acum o luna, si m-am intors din cauza zapezii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soimul Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 Ce sa facem?..asteptam caldurile sa topeasca zapada... ..acum 2 w/e am incercat si noi cu 2 burgmanuri, dar tocmai cind papam mititei la o terasa din Curtea de Arges, a inceput o ploaia rapaita care ne-a blocat cam 2 ore pe tarasa....am facut o tentativa de continuare, dar dupa un timp ne-am pus cozile-ntre picioare, si ne-am intors pe alt drum frumos catre Bucuresti, intrand in zona uscata si cu soare...o sa mai incercam, pina reusim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 ce nenorocit...i-as da intalnire si l-as duce la politie http://www.okazii.ro/catalog/54717296/vand-suzuki-burgman-650-cm.html "am pierdut actele" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan_30 Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 Eu am vazut scuteru asta, vis-a-vis de Sectia 13. Sincer ...e terminat, totul e julit (pana si geamul de la bord) ...spart .....nici macar pentru piese nu merita sa il cumperi ....si legat de acte ...zicea ca face rost ..cu 200e )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 ce nenorocit...i-as da intalnire si l-as duce la politie http://www.okazii.ro/catalog/54717296/vand-suzuki-burgman-650-cm.html "am pierdut actele" daca militia nu se sesizeaza, nu are rost sa te agiti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 nu..asa este..numai ca in ultimele 2 zile am dat de un harley davidson tot asa..cu "acte pierdute" si de burgman-ul asta care pe langa ca arata furat mai e si distrus..pacat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soimul Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 Atentie marita!...Or sa inceapa sa apara pe piata, in curand, "Burgmanuri impecabile la preturi bune si kilometri putini (mai putini decat la dl.Vik de la Arad)...si tot din Italia"- de la o sursa demna de incredere....feriti-va! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate