Bogdan_30 Postat Februarie 22, 2012 Share Postat Februarie 22, 2012 Salut. Da, mi-au venit rolele+ambreiaj. Urmeaza sa dau comanda la curea pentru a schimba totul deodata. Am negociat cu el si am primit un pret mai bun. ti-au venit rolele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 22, 2012 Share Postat Februarie 22, 2012 Salut. Da, mi-au venit rolele+ambreiaj. Urmeaza sa dau comanda la curea pentru a schimba totul deodata. Am negociat cu el si am primit un pret mai bun. Super asteptam efectele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan_30 Postat Februarie 22, 2012 Share Postat Februarie 22, 2012 Da, si eu abia astept. Trebuie sa ajung si la RAR pentru schimbare de culoare. Eventual daca ai timp ...cand o fi ...sa vin la tine sa le schimb ? (contracost ) Super asteptam efectele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 22, 2012 Share Postat Februarie 22, 2012 Daca este timp te ajut cu placere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Februarie 22, 2012 Share Postat Februarie 22, 2012 dar sa puneti si niste poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Februarie 22, 2012 Share Postat Februarie 22, 2012 Salut tuturor burghezilor ! Pe acest topic am vazut super discutii despre intretinerea Burgmanului , din care unii utilizatori au reusit sa fenteze service-urile si sa le repare acasa....foarte tare....dar , cred ca ar fi mai bine daca am avea forumul nostru separat de motociclism.ro , care sa se numeasca maxiscuter.ro sau burgman.ro sau mai stiu eu cum. Asa am reusi sa evitam si discutiile de genul "voi astia cu WC-uri nu sunteti băh motociclisti adevarati" sau mai stiu eu ce altfel de discutii...Soimu' stie ) Daca semnalele din partea voastra vor fi pozitive poate reusim sa facem o treaba frumoasa...astept pareri , sugestii si opinii pertinente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 22, 2012 Share Postat Februarie 22, 2012 Salut tuturor burghezilor ! Pe acest topic am vazut super discutii despre intretinerea Burgmanului , din care unii utilizatori au reusit sa fenteze service-urile si sa le repare acasa....foarte tare....dar , cred ca ar fi mai bine daca am avea forumul nostru separat de motociclism.ro , care sa se numeasca maxiscuter.ro sau burgman.ro sau mai stiu eu cum. Asa am reusi sa evitam si discutiile de genul "voi astia cu WC-uri nu sunteti băh motociclisti adevarati" sau mai stiu eu ce altfel de discutii...Soimu' stie ) Daca semnalele din partea voastra vor fi pozitive poate reusim sa facem o treaba frumoasa...astept pareri , sugestii si opinii pertinente Daca primiti si un silver wing ratacit prin club,ma bag si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Februarie 22, 2012 Share Postat Februarie 22, 2012 Greseala mea...orice fel de maxiscuter-ist este super bine primit...sa fie un forum dedicat maxi-urilor de tot felul...dar rege sa fie Burgman-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popicadi Postat Februarie 23, 2012 Share Postat Februarie 23, 2012 poate intereseaza pe cineva: oferta la magazinul LIDL manusi cu protectie kevlar. la 80 lei incepand cu 23 feb. poate intereseaza pe cineva. mai incep oferta si la o trusa de scule mai complexa in valaoare de 190 lei am si spotul publicitar insa nu stiu cum sa-l pun aici. daca poate cineva sa-l puna sa imi dea o adresa de e-mail sa il trimit si spotul publicitar aici: http://dl.transfer.ro/transfer_ro-17feb-e078e9fe4e6.zip manusile nu fac nici 30 de lei. Am fost eu azi de m-am uitat. De trusa de scule am si uitat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Februarie 23, 2012 Share Postat Februarie 23, 2012 (editat) Esti prea radical. Eu zic ca raportul calitate-pret e ok. M-a amuzat eticheta, in schimb: Editat Februarie 23, 2012 de anothergxg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popicadi Postat Februarie 23, 2012 Share Postat Februarie 23, 2012 Esti prea radical. Eu zic ca raportul calitate-pret e ok. M-a amuzat eticheta, in schimb: 1. de unde sa stiu daca am pielea originala:)) 2.vantul sa fie cald, ploaia probabil sa lipseasca 3.marketing 4.Nu stiu ce inteleg ei prin suprafata palmei, probabil era vorba de dosul palmei 5.marketing 6.e vorba de scaiul acela? 7.marketing 8.marketing ideea e ca sunt niste manusi normale dar care au o intaritura din ,,ceva'' pe dosul palmei folositor eventual cand ii aranjezi mustata cuiva care desi esti cu faza lunga prin oras tot nu te-a vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Februarie 23, 2012 Share Postat Februarie 23, 2012 4. e chiar suprafata palmei, cum cazi pe asfalt te protejeaza kevlarul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan_30 Postat Februarie 23, 2012 Share Postat Februarie 23, 2012 (editat) La banii astia chiar nu cred ca te protejeaza. Eu am ajuns la concluzia ...ca mai bine dai un ban ...si sa te si tina ..nu dupa 2 spalari sa le arunci. Legat de trusa ...ma indoiesc ca la banii aia poti lua ceva cat de cat de calitate. La noi oricum oricum cam tot ce e ieftin e si de proasta calitate. Romanu e cam tolomac ..ii ia ochii pretu ...nu se mai uita si la altceva. Si tu Florin ...te pretezi a fi un mecanic bun si recomanzi produse de genul asta ..(de la Lidl......pfffff)? Probabil vei lua foc ....dar fara suparare ... Cine are posibilitatea ori da un ban in tara ...ori isi cumpara din afara ceva de calitate. La noi foarte multe chestii sunt vandute la misto ...doar sa-ti ia ochii ..(stii f bine la ce ma refer). TNG ...ieri am comandat si cureaua (originala Suzuki) ..cam in 2 sapt vine...te tin la curent si cum e si timpul tau vin sa le schimbam ..... Eu oricum pot merge cu burgu fara probleme ...chiar sunt curios sa masor cureaua care e acum ....sa vad diferentele. Legat de schimbare ......caci schimb totul ...role+ambreiaj Dr.Pulley (si curea noua)....o sa vezi pe propria piele ....faci tu prima tura Si cum am spus .Cum ai si tu timp ...si binenteles contra cost ... Editat Februarie 23, 2012 de Bogdan_30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Februarie 23, 2012 Share Postat Februarie 23, 2012 @Valentino : prea multa tastatura si prea putini km ! sa ne inchipuim ca n-avem net si ne vedem doar pe motoare , Vinerea ultima din luna la parcare IKEA ! seara dupa 18.00 . nu vad rostul unui alt forum , cine vrea sa te balacareasca intra oriunde ! @Bogdan : cat costa ambreiaj , role si curea ? dar manopera montaj ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan_30 Postat Februarie 23, 2012 Share Postat Februarie 23, 2012 Victor ... Am dat asa .. Role + Ambreiaj Dr.Pulley = 950 ron. Curea originala care urmeaza sa vina 620ron. Mentionez ca daca luam de pe site-ul german role+ambreiaj (dr.pulley) ....era minim 1500ron . @Valentino : prea multa tastatura si prea putini km ! sa ne inchipuim ca n-avem net si ne vedem doar pe motoare , Vinerea ultima din luna la parcare IKEA ! seara dupa 18.00 . nu vad rostul unui alt forum , cine vrea sa te balacareasca intra oriunde ! @Bogdan : cat costa ambreiaj , role si curea ? dar manopera montaj ? Salut ... burgman.ro e luat de Adrian ...un burgamnist dintre noi ...eu chiar lucrez la un forum ...astept doar parola sa schimb si sa poata fi accesat de pe burgman.ro. Salut tuturor burghezilor ! Pe acest topic am vazut super discutii despre intretinerea Burgmanului , din care unii utilizatori au reusit sa fenteze service-urile si sa le repare acasa....foarte tare....dar , cred ca ar fi mai bine daca am avea forumul nostru separat de motociclism.ro , care sa se numeasca maxiscuter.ro sau burgman.ro sau mai stiu eu cum. Asa am reusi sa evitam si discutiile de genul "voi astia cu WC-uri nu sunteti băh motociclisti adevarati" sau mai stiu eu ce altfel de discutii...Soimu' stie ) Daca semnalele din partea voastra vor fi pozitive poate reusim sa facem o treaba frumoasa...astept pareri , sugestii si opinii pertinente Victor ? manopera ? gandeste-te ca toate sunt in acelasi loc ..mai mult de 50 ron ...la reprezentanta nu costa . Capacul jos ..desfacut 2 suruburi cu pistolu ...si asta e. Victor ... Am dat asa .. Role + Ambreiaj Dr.Pulley = 950 ron. Curea originala care urmeaza sa vina 620ron. Mentionez ca daca luam de pe site-ul german role+ambreiaj (dr.pulley) ....era minim 1500ron . Salut ... burgman.ro e luat de Adrian ...un burgamnist dintre noi ...eu chiar lucrez la un forum ...astept doar parola sa schimb si sa poata fi accesat de pe burgman.ro. Victor ... Am dat asa .. Role + Ambreiaj Dr.Pulley = 950 ron. Curea originala care urmeaza sa vina 620ron. Mentionez ca daca luam de pe site-ul german role+ambreiaj (dr.pulley) ....era minim 1500ron . Salut ... burgman.ro e luat de Adrian ...un burgamnist dintre noi ...eu chiar lucrez la un forum ...astept doar parola sa schimb si sa poata fi accesat de pe burgman.ro. Victor ? manopera ? gandeste-te ca toate sunt in acelasi loc ..mai mult de 50 ron ...la reprezentanta nu costa . Capacul jos ..desfacut 2 suruburi cu pistolu ...si asta e. Azi a venit Viorel pe la mine ..l-a vazut ..noua culoare si noul parbriz ...a ramasa impresionat cum a iesit ...si sa speram ca revine si el pe 2 roti tot cu un Burgman. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Februarie 23, 2012 Share Postat Februarie 23, 2012 cred ca le schimb si eu sa nu mai port grija uzurii , te sun eu maine sa-mi dai detalii pt comanda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan_30 Postat Februarie 23, 2012 Share Postat Februarie 23, 2012 (editat) Suna-ma ...dar eu am luat role+ambreaj dintr-un anunt .....si am negociat ....ca altfel sunt mult mai scumpe .. Sper sa am si rezultate pe masura Dar ma gandesc ca tu macar cureaua sa o schimbi....sau cel putin verifica si tu ...asta ca sa nu ai vre-o grija in bucuresti. cred ca le schimb si eu sa nu mai port grija uzurii , te sun eu maine sa-mi dai detalii pt comanda Editat Februarie 23, 2012 de Bogdan_30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
david_secret Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 Victore , eu am luat Malossi si ai vazut si tu cum merge . Te-ai plimbat cu ea (cand am schimbat si acauciucurile) si eu sunt multumit. role aprox.= 30 euro ambreiaj aprox= 180 euro curea aprox.= 100 euro . pentru tine banii astia sunt......restul la sifoane . daca desfaci acolo sa te uiti si la oala, variator ...arc, ulei transmisie,rulment bafta ! p.s dintr-un minimarket ce manusi moto vrei sa iei? adica la ce calitate te astepti? de aia de la farmacie cumperi medicamente , la service repari masina (moto) iar de la magazine cu specific moto vei cumpara produse moto. dai un ban si stai in fata , in fond ne protejam INAINTE de a cadea. unii se trezesc si ei vorbind .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 (editat) Si tu Florin ...te pretezi a fi un mecanic bun si recomanzi produse de genul asta ..(de la Lidl......pfffff)? Probabil vei lua foc ....dar fara suparare ... Cine are posibilitatea ori da un ban in tara ...ori isi cumpara din afara ceva de calitate. Am mai spus eu ca facerea de bine este fu.te.re dar na, nu ma invat minte. Nu are legatura cu ce sunt si ce fac eu. am postat un link un care daca intereseaza pe cineva bine daca nu iarasi bine. Daca mentionam ca da, SUNT SUPER, CUMPARATI-LE atunci intelegeam postul tau. sa inteleg ca tot ce este de proasta calitate pe lumea astea este vinovat unul care posteaza un link? Nu am luat foc, nu este un motiv de a lua foc. Am considerat ca tine de motociclism si ca poate..........asta a fost rostul postului. nu mi o lua in nume de rau dar nu strica sa gandim putin inainte de a tasta ceva pe aici. ce zici? Reusim? In rest numai bine !!! uite aici......../index.php?/topic/673873-lidl/ multa lume a fost a vazut..........restul e can can Editat Februarie 24, 2012 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan_30 Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 Nu am de ce sa ma gandesc inainte.....asta e realitatea . Vorba lu David "...in fond ne protejam INAINTE de a cadea..." ...dar cum? ....asta alege fiecare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 (editat) Nu am de ce sa ma gandesc inainte..... ok, am inteles. daca nu vrei, nu vrei. Editat Februarie 24, 2012 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan_30 Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 Pffff ...daca asta ai inteles .... Sa fi sanatos. ok, am inteles. daca nu poti nu poti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 Pffff ...daca asta ai inteles .... Sa fi sanatos. toti sa fim sanatosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 Vad eu bine, sau Soimul a scapat de pedeapsa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan_30 Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 Neah, inca nu. Vad eu bine, sau Soimul a scapat de pedeapsa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate