Nechifor Solitaru' Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 bai frate, nu mai poate sa faca omul un smen pe forumurile astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grownup.punk Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 da ce tupeu pe asta .... nu m-ar mira ca si asta sa fie pe la o scoala de politie - am mai fost descoperit unu asta vara (tot pe forum) care fura motoare si culmea era student la academia de politie ce lume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Noiembrie 14, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2008 (editat) da ce tupeu pe asta .... nu m-ar mira ca si asta sa fie pe la o scoala de politie - am mai fost descoperit unu asta vara (tot pe forum) care fura motoare si culmea era student la academia de politie ce lume Ba voi sunteti prosti dea binelea zic ca pt un preten ii trebuia si voi ca eu si faceti pe prosti .. si acum despre mine io la 16 sa conduc ktm de 690 cc hai sa fim seriosi si sami bag pla in el forum cai plin de oameni prosti care sunt trecuti de 22 de ani PS : io apelez daca ii cineva cu ktm dinala sa ajut un preten... si vad ca ii plin forumu de prosti si de oameni care fac off topic am scris de 100 topic inchis Editat Noiembrie 14, 2008 de mdanut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Ba voi sunteti prosti dea binelea zic ca pt un preten ii trebuia si voi ca eu si faceti pe prosti .. si acum despre mine io la 16 sa conduc ktm de 690 cc hai sa fim seriosi si sami bag pla in el forum cai plin de oameni prosti care sunt trecuti de 22 de ani PS : io apelez daca ii cineva cu ktm dinala sa ajut un preten... si vad ca ii plin forumu de prosti si de oameni care fac off topic am scris de 100 topic inchis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Ba voi sunteti prosti dea binelea zic ca pt un preten ii trebuia si voi ca eu si faceti pe prosti .. si acum despre mine io la 16 sa conduc ktm de 690 cc hai sa fim seriosi si sami bag pla in el forum cai plin de oameni prosti care sunt trecuti de 22 de ani PS : io apelez daca ii cineva cu ktm dinala sa ajut un preten... si vad ca ii plin forumu de prosti si de oameni care fac off topic am scris de 100 topic inchis Te iubesc nespus fiindca ai prieteni niste ciori maneliste de la Petrosani, care umbla cu Duke-uri speriate si fiindca in momentul cand a inceput sa puta treaba ai sters repede si atasamentele alea cu acte de 2 lei din topicul cu scuterul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Noiembrie 14, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2008 (editat) Te iubesc nespus fiindca ai prieteni niste ciori maneliste de la Petrosani, care umbla cu Duke-uri speriate si fiindca in momentul cand a inceput sa puta treaba ai sters repede si atasamentele alea cu acte de 2 lei din topicul cu scuterul. Ia posteaza frate ce atasamente sa vad si io si toti cas curios Stai ca acum fac inventarul la toate lucrurile care le am furate : pai Incep Ktmu ala .un lamborghini , vreo 10 lingouri de aur , motoare cu garla ,vreo 50 scutere si cam atat :-?? .. vezi nu ma eneva ca ramai fara motor =)) PSS adevarul ii ca il am si pe gutza in petrosani =)))))))) Editat Noiembrie 14, 2008 de mdanut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Juniorul se pare ca e in bransa http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...002-146389.html P.S. Nu-i asa ca te-a luat "tovarasu" la rost de ce ai facut atata valva in jurul mobrei lui fara acte ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Noiembrie 14, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2008 (editat) Juniorul se pare ca e in bransa http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...002-146389.html P.S. Nu-i asa ca te-a luat "tovarasu" la rost de ce ai facut atata valva in jurul mobrei lui fara acte ? Io il rog sa atesaeze pozele ps : si acum ce vrei sa demonestrzi..? da-ma la politie ca putin imi pasa ( a da si alea erau scuterele mele ) Io il rog sa atesaeze pozele ps : si acum ce vrei sa demonestrzi..? da-ma la politie ca putin imi pasa ( a da si alea erau scuterele mele ) Gata scrieti ce vreti pe topicul asta io nu mai rapuns la nimeni si nimic gea :-H Editat Noiembrie 14, 2008 de mdanut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Noiembrie 15, 2008 Share Postat Noiembrie 15, 2008 (editat) .. vezi nu ma eneva ca ramai fara motor =)) Editat Noiembrie 15, 2008 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Noiembrie 15, 2008 Share Postat Noiembrie 15, 2008 era o vorba... mama ta e tigan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cats Postat Noiembrie 15, 2008 Share Postat Noiembrie 15, 2008 (editat) era o vorba... mama ta e tigan? pai la ce pm suav mi-a trimis tanarul...se pot trage mai multe concluzii, una fiind ca probabil a absolvit clasa 1 pe pile. iaca aici sa radeti si voi gea , Yesterday, 08:17 PM tu nesapalato meri in plm cine teo bagat pe tine in seama sti si tu cei ala motor si gata.. si in legatura cu femiele sti tu ce femei am io si nu stiu io daten plm meri si fa sex oral pe centura ! X( ( din avataru tau vad ca ai o fatza sick.gif le: da am uitat sa intreb, poate ma lumineaza cineva: ce inseamna gea? Editat Noiembrie 15, 2008 de cats Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dt_yamaha Postat Noiembrie 15, 2008 Share Postat Noiembrie 15, 2008 (editat) Deci toata treaba asta este de rahat! Nu mai zic ce si cum, dar eu am luat ban 1 luna pentru un link de doi lei postat pe matrimoniale (pus de mine intradevar, recunosc greseala) si un putoi nesimtit injura pe tota lumea pana ii vine rau si tot degeaba! Ce uameni frate! Sigur trebuie gasita o cale de triere a membrilor acestui forum pentru ca nu se mai poate. Deja forumul e jenant cu specimene din acestea pe aici! Ca sa fiu ontopic: sunt si oameni care nu cumpara furaciuni mai desteptule si sincer sper sa nu gasesti ce-ti trebuie, de fapt, mai degraba sper sa te gaseasca cine trebuie pe tine ! Editat Noiembrie 15, 2008 de dt_yamaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Noiembrie 15, 2008 Share Postat Noiembrie 15, 2008 Merge,merge treaba Danut? Pai tu crezi ca daca susti sus si tare ca tu nu ai voie sa conduci un motor de 690 cc ,prin urmare nu este al tau(vD),iti merge cu lupii astia batrani? Mor de ras !! Mai vorbesti si urat,ameninti,etc...La ce te asteptai? Personal,sper sa iti rupi capul pe loc daca te urci macar pe acel motor,daca nu sa vi-l rupa proprietarul/ii motorului/or. Doamne ajuta ! Daca zici ceva ,macar sa nu fie''topic inchis'' ca deja cred ca o sa l-i se faca mila la admini de tine si te fac direct moderator sa-l inchizi pe bune P.S. ai putea sa ma ajuti cu o chestie? ai putea sa faci cumva sa te prind in timp ce incerci sa furi un motor (nu conteaza a cui)? Mi-ai face un mare favor,dar sa nu uiti sa imi spui cum te cheama inainte sa lesini ,sa stiu ce sa iti scriu pe placa .Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat Noiembrie 15, 2008 Share Postat Noiembrie 15, 2008 Hai frate temrina am zis topic inchis sutneti prosti toti?Ps: si inca ceva ce plm ati dat voi bani pe motor asa ca gura cine o dat o dat asta e la toti ni greu mai ales tie......... uitativa aici : http://coordinamento.mininterno.it/servpub..._targhe_ing.htm asta e site-ul oficial al politiei italiene unde is trecute 99% din furaciuni.......... incercati aici inainte sa cumparati un motor .........s-ar putea sa va ajute.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhn05 Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 Ba voi sunteti prosti dea binelea zic ca pt un preten ii trebuia si voi ca eu si faceti pe prosti .. si acum despre mine io la 16 sa conduc ktm de 690 cc hai sa fim seriosi si sami bag pla in el forum cai plin de oameni prosti care sunt trecuti de 22 de ani PS : io apelez daca ii cineva cu ktm dinala sa ajut un preten... si vad ca ii plin forumu de prosti si de oameni care fac off topic am scris de 100 topic inchis ''ai plin de oameni prosti care sunt trecuti de 22 de ani'' concluzie trasa de un pusti de 16 ani ''ai plin de oameni prosti care sunt trecuti de 22 de ani'' concluzie trasa de un pusti de 16 ani Chiar nu il vede nimeni???/Pustiu e complice la furtul unui motor(cu sau fara voia lui).Nu se autosesizeaza politia in sensul asta??? Asta e linkul la pagina lui de hi5 si posibilii complici.... http://hi5.com/friend/p116188571--DaNuTz_DaNuTz--html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 Gata, e prea mult. Mai si tineti jegul asta de topic sus. Sa puna mana un moderator sa il stearga, sau macar sa il mute la locul lui, "Furturi Moto". Si daca foamea de trafic nu-i asa mare, puteti sa ii dati ban lui Danutu de pe forum si de pe bikeshop. Hai adminii si moderatorii, trezirea, ca s-au mai sters topicuri pe subforumul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 Draga Danut, pai tu cu mwia aia te bagi in seama cu noi mha? Bai cocalar electronic, du-te mha si mai spala-te pe fatza ca te-ai innegrit de tot cu atata jeg ce ai pe tine, sau poate.. aia e culoarea pielii tale ? Jet0n ( ca sa fiu in ton cu tine ) Si nu ma iau de maica-ta.. saraca, incearca si ea sa te creasca cum poate, mai o centura, mai un trotuar.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daan Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 Daniele, cunosc eu niste baieti de baieti la Udriste care iti fac ce acte vrei tu. Da-mi datele motocicletei pe PM si in 4-5 zile ai actele dar te costa 500 eur plus 100 comisionul meu . Ne vedem la Udriste pentru acte. Vezi ca Udriste s-a mutat pe Sos. Pipera. Trebuie sa te deplasezi pana la Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhn05 Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 Draga Danut, pai tu cu mwia aia te bagi in seama cu noi mha? Bai cocalar electronic, du-te mha si mai spala-te pe fatza ca te-ai innegrit de tot cu atata jeg ce ai pe tine, sau poate.. aia e culoarea pielii tale ? Jet0n ( ca sa fiu in ton cu tine ) Si nu ma iau de maica-ta.. saraca, incearca si ea sa te creasca cum poate, mai o centura, mai un trotuar.. laso ma pe masa in pace ca se inceaca cu cozile de semintze dupa buze.u nu ai ce face si te iei ce o ciorica nespalata care impotriva eticii neamului vrea sa treaca in legaliate.sa iti fie rusine sa te iei de borati astia ca sunt si ei oameni si vor si ei sa fure legal.sincer imi pare rau de ei la fel si ca de hartia igienica care nu are nici o vina....... laso ma pe masa in pace ca se inceaca cu cozile de semintze dupa buze.u nu ai ce face si te iei ce o ciorica nespalata care impotriva eticii neamului vrea sa treaca in legaliate.sa iti fie rusine sa te iei de borati astia ca sunt si ei oameni si vor si ei sa fure legal.sincer imi pare rau de ei la fel si ca de hartia igienica care nu are nici o vina....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Derek Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 Danut, te ajut eu. Da-mi PM cu datele tale de contact si vbim . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rottweiler Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 KTM LC4 690 SM an fabricatie 2008 .. rulat cca 500 km .. practic nou .. furat in septembrie din fata hotelului Casa Locato de pe B-dul 1 Mai din bucuresti ..(de vis-a-vis de dioda ) ! Motoreta culoare KTM clasic adica portocaliu .... motoreta .. repet impecabila ( Jegule .. daca e la Petrosani .. prietenu tau e dus ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Ai numere de telefon, mecla lui, orasul e mic Good will hunting Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 KTM LC4 690 SM an fabricatie 2008 .. rulat cca 500 km .. practic nou .. furat in septembrie din fata hotelului Casa Locato de pe B-dul 1 Mai din bucuresti ..(de vis-a-vis de dioda ) ! Motoreta culoare KTM clasic adica portocaliu .... motoreta .. repet impecabila ( Jegule .. daca e la Petrosani .. prietenu tau e dus ! arde-l pe cumatru,poate ii face cineva cadou si o pereche de bratari. saracu,prietenul lui facea blateanu cu mobra si s-a apucat pustiu sa anunte juma de tara ca are furaciune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Noiembrie 21, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2008 (editat) arde-l pe cumatru,poate ii face cineva cadou si o pereche de bratari.saracu,prietenul lui facea blateanu cu mobra si s-a apucat pustiu sa anunte juma de tara ca are furaciune. Nici macar nui motorul ala deoarce ii adus de dincolo.. cand il vad pe tip de mai are motorul ii fac si poze sa vedeti seriile degeaba credeti cai din tara da din pacate ii din austria sau italia asa stiu :-? Nici macar nui motorul ala deoarce ii adus de dincolo.. cand il vad pe tip de mai are motorul ii fac si poze sa vedeti seriile degeaba credeti cai din tara da din pacate ii din austria sau italia una din astea stiu :-? Editat Noiembrie 21, 2008 de mdanut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 Nici macar nui motorul ala deoarce ii adus de dincolo.. cand il vad pe tip de mai are motorul ii fac si poze sa vedeti seriile degeaba credeti cai din tara da din pacate ii din austria sau italia asa stiu :-? Nu te tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate