Purghy Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 Poze cu motoarele si nu numai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 multam pentru poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 La cetate nu ati fost?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Noiembrie 16, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2008 Poze cu natura din Veliko si nu numai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 f frumos bravo pt excursie si ce vreme frumoasa ati prins...................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 si ce vreme frumoasa ati prins...................... Daaa, de unde... Astea sunt poze din cele 3-4 ore de soare de azi dimineata. Ca in rest, mai ales pe drum la plecare si venire, a fost cam jale. Eu o sa pun pozele maine, nu-mi mai arde azi nici sa le scot de pe camere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Noiembrie 16, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2008 (editat) Ce se poate spune pe scurt despre experienta la Veliko Tarnovo: - la bulgari, ieftin ca braga, de la mancare la cazare... (am mai experimentat asta la Kavarna) - am baut limonada Diamant cu gust exact ca licoarea copilariei noastre (de pe vremea raposatului, normal) - la Veliko e plin de case etajate pe coline care asteapta partea lor de soare. Noi nu prea am avut parte asa ca le lasam lor placerea... - in orasul asta pisicile sunt la rang de caine si isi fac datoria pazind motoarele, iar cainii, putini la numar, se cred pisici si se freaca de picior (cu botul, nu va ganditi la prostii) - mancarea e super buna si multa (in ciuda carcotasilor care critica grasimea), totul e sa stii ce naiba comanzi, chiar daca e scris si in engleza - strazile sunt asa de inguste, ca toti localnicii ar trebui sa fie motociclisti - poti foarte usor sa fii asiatic, sa te pui in fund si sa canti la un instrument si toti oamenii sa iti arunce bani ca si cand tu nu ai avea - culmea chicioseniei - a se vedea poza cu ?castelul? cu Lamborghini in fata - pe sistemul... cand regelea avea super masina... Eu cred ca acolo sta un Becali de-al lor... - de multe ori, cand te duci la restaurant, nu trebuie sa iti fie foame pentru ca ti se va face cu siguranta asteptand si vei crede ca s-a intors lumea cu susul in jos, sau masa... - nu prea poti face enduro daca nu prea ai cu ce... cine stie cunoaste - noaptea e super fain in centru, totul e sa nu iti fie rau si cand ceilalti beau bere pe intuneric pentru ca s-a oprit curentul in bar, tu sa nu te indopi cu ceai - biserica din cetate a fost biserica si acum e muzeu cu cruce deasupra. Am avut un soc cand am intrat si am vazut picturi moderne (made in 1985) in loc de icoane. Si ma gandesc si la altii care au fost ca mine si cati vor mai fi... Apropo, tanti aia gen Playboy cu pruncul la san nu e fecioara Maria. Mi-a spus ghida dinauntru... e Bulgaria! ) - Veliko Tarnovo a fost capitala Bulgariei si e unul dintre cele mai vechi orase din partea asta a lumii - imi e dor de filmele americane subtitrate in bugareste la Studio (ki)x... Editat Noiembrie 16, 2008 de Purghy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 - nu prea poti face enduro daca nu prea ai cu ce... cine stie cunoaste Ah, ce rau imi pare ca nu v-am vazut. Trebuia sa opresc si sa fug cu aparatul dupa voi. Pe mine tocmai ma oprise o tipa (care stia engleza si franceza), sa-mi spuna ca drumul ala e din ce in ce mai rau si sa nu o luam pe acolo... Altfel cred ca ne strangeam toti gramada acolo jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 (editat) Cateva poze.... Editat Noiembrie 16, 2008 de binox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihneaRatte Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 http://s4.transfer.ro/storage/15-16_noiembrie_2008_-_Veliko-Bulgaria-cbb6e.rar Pozele de la mine! Seara faina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nox1300 Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Ah, ce rau imi pare ca nu v-am vazut. Trebuia sa opresc si sa fug cu aparatul dupa voi. Pe mine tocmai ma oprise o tipa (care stia engleza si franceza), sa-mi spuna ca drumul ala e din ce in ce mai rau si sa nu o luam pe acolo... Altfel cred ca ne strangeam toti gramada acolo jos. moama ce jale ar fi fost!!! nu vreau sa ma gandesc ce gramezi de oameni si motoare tavalite puteai admira!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihneaRatte Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 (editat) o scurta selectie Editat Noiembrie 17, 2008 de MihneaRatte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nox1300 Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 poze de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Misto de tot tura voastra !!!!! Bafta multa si la cat mai multe ture frumoase fara evenimente neplacute !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A.TW. Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Dumnezeule, Da cati ati fost fratilor ca le-ati umplut strazile la bulgari de motoare, Saracii oameni or fi zis ca este invazie. Da frumos, frumos de tot. Sa va ajute Dumnezeu sa va mai bucurati de asa ceva. Si atentie cat mai multe poze caci cu asta ramanem si cu acel sentiment ca ti se umple sufletul de multumire si de incantare. Bravo si asfalt curat in continuare. Si eu care crezusem ca am incheiat pe anul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Nu merge localizat pe google earth , nu e rezolutie suficienta in zona aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nox1300 Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 cred ca este vorba de Bugs Bunny... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Nu merge localizat pe google earth , nu e rezolutie suficienta in zona aia. Eu zic ca rezolutia e destul de buna aici: Wikimapia. Doar ca eu nu mai stiu exact unde era restaurantul ala. Recunosc parcul si pizzeria unde am mancat de dimineata. Cine stie mai bine restaurantul, sa-l adauge... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nox1300 Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 exact unde e punctul de centru e restaurantul ala http://wikimapia.org/#lat=43.0818226&l...;search=krinika Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 (editat) Am facut peste 100 de poze. Greu de selectat... Dana, as vrea si eu pozele tale full size si serie completa. Poti sa pui si tu o arhiva pe unde pune Mihnea ? Editat Noiembrie 17, 2008 de FanFane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mkl Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Prima mea tura cu mobristii de pe motociclism.ro a fost peste asteptari si "ariciul vrea de acum in colo sa stea cu voi in casa" Am invadat Bulgaria , militia luand rapid actiune. Eu sunt unul dintre cei 3 notati in carnetel la "elemente destabilizatoare". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogdanSHA Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 (editat) Multumesc frumos pentru poze! Uite cele 2 filmuletze: Iar tu, mkl-ule, esti chiar element destabilizator - am ras mult cu tine!! Editat Noiembrie 17, 2008 de BogdanSHA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 Multumesc frumos pentru poze! Uite cele 2 filmuletze: Super tare, Bogdane !!! De cand imi doream sa aud si eu cum suna motorul altfel decat de pe el... Mi-ai indeplinit dorinta cu filmuletul al doilea. Ai o bere de la mine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogdanSHA Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 Si iata ca am ajuns cu bine (acolo). De observat ce dotari avea gagiu' pe vila. + ca vorba cuiva - "asta cred ca are toata strada la cate case are" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate