halfgoddess Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 reply 4 BogdanSHA Abia astept sa vad pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nox1300 Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 a inceput sa iasa soarele, un Valcea ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
halfgoddess Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 a inceput sa iasa soarele, un Valcea ceva? in seara asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nox1300 Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 (editat) DE CE NU! dar sa schimb niste leve ramase... Editat Noiembrie 18, 2008 de nox1300 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigDuke Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 Am facut si io niste poze sambata. http://picasaweb.google.ro/radu.bidiuc/VelikoTarnovo# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogdanSHA Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 Gata, astea-s ale mele la rezolutie mult micsorata. Si-am sters o gramada din ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
halfgoddess Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 Gata, astea-s ale mele la rezolutie mult micsorata. Si-am sters o gramada din ele Pfiuuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andu_wasup Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 Sa dea dracii voi ati auzit de PM ? Folositi-l ca umpleti pagini de poze degeaba! Ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nox1300 Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 Deja imi geme hardu de atata Veliko. Gata, bagam o Valcea next time? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 a inceput sa iasa soarele, un Valcea ceva? Mah, Valcea e cam departe. Dar se pare ca va trebui sa trag o fuga pana in Pitesti pe la 5 juma, sa ajut un prieten. Te tenteaza ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nox1300 Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 (editat) Mah, Valcea e cam departe. Dar se pare ca va trebui sa trag o fuga pana in Pitesti pe la 5 juma, sa ajut un prieten. Te tenteaza ? nu cred ca scap de la job atunci... dar nu ar strica un drum pana acolo. ... sa mai stau de vorba cu Bart , dak il cunosti! Editat Noiembrie 18, 2008 de nox1300 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
halfgoddess Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 nu cred ca scap de la job atunci... dar nu ar strica un drum pana acolo. ... sa mai stau de vorba cu Bart , dak il cunosti! Moaaaamaaaa!!! nu pot sa cred ca plecati fara mine (Andu, scz de offtopic) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nox1300 Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 Moaaaamaaaa!!! nu pot sa cred ca plecati fara mine (Andu, scz de offtopic) chill out my lady, i will not dare to do such thing! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Noiembrie 18, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2008 Cum se numeste mancarea asta, ca imi lasa gura apa ??? Ce ati mancat acolo, ca arata foarte bine cu ciupercile alea ? Eu am halit din aia dar sa dea naiba daca imi aduc aminte ce era. Eu zic sa printezi poza si sa te duci acolo spunand: eu vreau asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moldovean Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 Cateva poze si de la mine ! http://picasaweb.google.com/stanibogdan06/VelikoTornovo# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nox1300 Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 (editat) foarte multumesc si pentru pozele de la tine! Vanjule, tu nimic? Editat Noiembrie 19, 2008 de nox1300 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate