lazar_viorels Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 Caut nipru,la un pret mic,ca nu prea am bani sunt si io la inceput,binenteles inscris in circulati(chiar cu numere vechi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 Caut nipru,la un pret mic,ca nu prea am bani sunt si io la inceput,binenteles inscris in circulati(chiar cu numere vechi) ..si vrei sa si mearga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 am eu unul care m-a costat deja vreo 800, e pe numele meu, asigurare, itp pe bune, dar inca nu e gata. ma gandesc ca iau 200 pe el... sau nu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 Salut. Depinde, ce cauti, ce vrei de la el, ce ceri, ce oferi... Am un Nipru in lucru. Din ce scrie la tine la <profile> esti din Calarasi. Nu e asa o mare problema. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazar_viorels Postat Decembrie 3, 2008 Autor Share Postat Decembrie 3, 2008 vreu un nipru cu acte si fara probleme mari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 Cat esti dispus sa dai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 ..si vrei sa si mearga? Normal sefu ca tre sa mearga.Ce are pretul cu mersul.Mai avem putin pina la craciun.Fi si tu mai ingaduitor cu cei tineri,da-i omului un sfat o vorba buna poate te cinsteste cu un wiski si o cana de vin fiert la Apasu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazar_viorels Postat Decembrie 4, 2008 Autor Share Postat Decembrie 4, 2008 vreu un nipru la 300 e atat dispun(stiu ca valoare lui este mult mai mare) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 Normal sefu ca tre sa mearga.Ce are pretul cu mersul.Mai avem putin pina la craciun.Fi si tu mai ingaduitor cu cei tineri,da-i omului un sfat o vorba buna poate te cinsteste cu un wiski si o cana de vin fiert la Apasu. ..pai ma gandeam si eu ca poate vrea sa ajunga pe ia pana acasa!! ..un sfat, zici? hai sa cautam babe vaduve, care au nipre de pe la raposti... O cana de vin la arpasu? Asta da, de o saptamana ma gandesc la ea ...nipru la 300 e atat dispun(stiu ca valoare lui este mult mai mare) mah, ..la banii astia gasesti doar fara acte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 (editat) Niprul meu e din nou la vanzare 300 de euro. Are acte e functional si se afla in Galati 0724042348 Alex Sau un schimb cu ceva mai mic si cu atas. Asta as fi prima optiune. Editat Decembrie 4, 2008 de kama3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 ...nipru la 300... Surpriza! ..i-a auzi ultima strigare! Niprul meu e din nou la vanzare 300 de euro. Are acte e functional si se afla in Galati0724042348 Alex BOMBA zilei! bravo kama3! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 Totusi astept pana la sfarsitul anului poate gasesc un ij sau o simsoneta cu atas. Daca nu gasesc atunci e batut in cuie "de vanzare" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazar_viorels Postat Decembrie 5, 2008 Autor Share Postat Decembrie 5, 2008 Niprul meu e din nou la vanzare 300 de euro. Are acte e functional si se afla in Galati0724042348 Alex Sau un schimb cu ceva mai mic si cu atas. Asta as fi prima optiune. Salut,daca vrei iti pot oferi un voshod cu acte,are secmenti ,piston,lant,pinioane noi(id lazar_viorels)sau tel :0727595175 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 Imi pare rau dar tocmai asamblez un voshod - de fapt fac din doua una. Bani sau ceva cu atas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 Am vazut un nipru la 300 de euroi pe bikeshop, introdus de curand la vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudosoiu_tudor Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 sal man stiu un nipru la un mos dr nu prea vrea sal dea ,are dragoste mare de el pt ca fura pepeni an atas ca un haiduc ,nustiu sa mai ancerc sa al conving si te anunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan17 Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 sal man stiu un nipru la un mos dr nu prea vrea sal dea ,are dragoste mare de el pt ca fura pepeni an atas ca un haiduc ,nustiu sa mai ancerc sa al conving si te anunt Te intelegi tu cu mosu' ca doar esti si tu haiduc. Am vazut ca ai Mz-u preparat de haiducie. :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 Nu mai e de actualitate.Vandut lu Bunu.Sanatate tuturor.Bunu.Ma refer la Nipra lui Kama3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 (editat) Cine are/stie vreun Nipru, preferabil cu atas (preferabil si cu tractiune pe el), de vanzare? Sau cadru cu acte? Editat Ianuarie 10, 2009 de Mikulaish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 Te intelegi tu cu mosu' ca doar esti si tu haiduc. Am vazut ca ai Mz-u preparat de haiducie. Am vazut multe,dar MZ-u preparat de haiducie inca nu.Oare cum o arata un Simson pentru haiduci?Dar un Nipru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 Salut,daca vrei iti pot oferi un voshod cu acte,are secmenti ,piston,lant,pinioane noi(id lazar_viorels)sau tel :0727595175 Am vazut nipra, este deja la bunu! ...este super! ...pana te cacai tu alegi si nu culegi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bn13hor Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 Cine are/stie vreun Nipru, preferabil cu atas (preferabil si cu tractiune pe el), de vanzare? Sau cadru cu acte? la ce suma te gandesti cand spui ca vrei nipru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 (editat) Ma gandesc la un interval destul de mare in functie de stare/acte/tractiune, etc. Tu ai luat Niprul lui Florin parca si nu iti placea? Editat Ianuarie 11, 2009 de Mikulaish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 (editat) pai eu zic sa vb cu nea Dany ca zicea ca pregateste ceva ca in filmele alea . Hai sa traiesti domnu Mikulaish. Doar stii ca si pe dansul il interesau de SImson chestii. Editat Ianuarie 11, 2009 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 In ideea asta ma interesau acte de Nipru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate