darian Postat Decembrie 10, 2009 Autor Share Postat Decembrie 10, 2009 Domnule,dac-o sa ai rabdare,pina maine,o sa pun poze c-o sea de....Varadero! O termin azi sau maine, e-a lui @Emil_cz. Referitor la optiunea de culori,s-ar putea sa fie o mica problema,cu auriul...Timp de executie:4-5 zile,ca lucrez la mai multe,in acelasi timp.Ca model,ar fi cam ca cea din prima poza,ca forma seii de Varadero,e cam asa,daca nu cumva, chiar aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Unchiu' Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 Ramasesem dator cu nejte Boze....da le-am facut astazi ...chiar la rece , cred ca ne mai vedem inca odat la o cafea ceva ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinbarbone Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 Dariane,uite protectia pt incaltaminte de care am vorbit: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 11, 2009 Autor Share Postat Decembrie 11, 2009 Aha.Cred ca n-o sa te superi,dac-o sa fac o chestie mai desteapta.Adica,reglabila si-n fatza,o chinga mai lata,si s-o croiesc din cordura de 1100,cea mai groasa care exista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinbarbone Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 (editat) Aha.Cred ca n-o sa te superi,dac-o sa fac o chestie mai desteapta.Adica,reglabila si-n fatza,o chinga mai lata,si s-o croiesc din cordura de 1100,cea mai groasa care exista. e bineeeeee Editat Decembrie 11, 2009 de florinbarbone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PUTZUBIKER Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 Domnule,dac-o sa ai rabdare,pina maine,o sa pun poze c-o sea de....Varadero! O termin azi sau maine, e-a lui @Emil_cz. Referitor la optiunea de culori,s-ar putea sa fie o mica problema,cu auriul...Timp de executie:4-5 zile,ca lucrez la mai multe,in acelasi timp.Ca model,ar fi cam ca cea din prima poza,ca forma seii de Varadero,e cam asa,daca nu cumva, chiar aia. RESPECTE DOMNULE RABDARE AM ,POT ASTEPTA . CA MODEL MI-AR FI PLACUT ACEST MODEL DACA SE POATE ADAPTA LA VARADERO,IAR IN PRIVINTA CULORII AURII O PUTEM INLOCUI CU PUTIN PORTOCALIU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serbanika Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 Felicitari esti un aedvarat profesionist nu ma asteptam sa iasa ceva atat de frumos am ramas pur si simplu uimit cand am vazut cat de bine a fost lucrata. Chiar te pricepi la ceea ce faci numai bine!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 11, 2009 Autor Share Postat Decembrie 11, 2009 (editat) Mersi! Ma bucur ca-ti place. Sa ai grija,ca se pateaza foarte usor,albul ala. ...Si vroiam s-o fac simai-si...Eheeeee....Daca-i puneam chedere negre,la imbinarile dintre alb si portocaliu,asa cum vroiam eu.... Editat Decembrie 11, 2009 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serbanika Postat Decembrie 12, 2009 Share Postat Decembrie 12, 2009 app dak vrei pot sa pun si niste poze mai clare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmoldo Postat Decembrie 12, 2009 Share Postat Decembrie 12, 2009 buna, ma intereseaza o sea din piele pentru o honda helix . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 12, 2009 Autor Share Postat Decembrie 12, 2009 Pai,suna-ma cand vrei,si stabilim detaliile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 12, 2009 Share Postat Decembrie 12, 2009 RESPECTEDOMNULE RABDARE AM ,POT ASTEPTA . CA MODEL MI-AR FI PLACUT ACEST MODEL DACA SE POATE ADAPTA LA VARADERO,IAR IN PRIVINTA CULORII AURII O PUTEM INLOCUI CU PUTIN PORTOCALIU o daaa , cred ca ma bag si eu la a mea ( tot varadero) ce zici, daca ti le dam odata merge ? ca sunt la fel respect si pe curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinbarbone Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 uite: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 14, 2009 Autor Share Postat Decembrie 14, 2009 (editat) Mda,e-o provocare interesanta.Ramine cum am stabilit,cu culorile alea @foxbat: ok,nicio problema. Editat Decembrie 14, 2009 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinbarbone Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 Mda,e-o provocare interesanta.Ramine cum am stabilit,cu culorile alea @foxbat: ok,nicio problema. ok,merci,astept vesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virus.infected Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 Salut Dariane, mersi inca o data pt ajutorul dat cu cele 2 sei, asa cum am vb si cu permisiunea ta pun si eu un anunt pt cei interesati , mai am material pt 1 sa sau 2 in functie de marimea ei , imitatie de carbon , material special impermeabil pt sei moto si tapiterii barci. pt bucata ramasa pretul este de 50 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Decembrie 19, 2009 Share Postat Decembrie 19, 2009 Plus 1 Varadero.Sa fie moaleee .Vorbim la telefon Dragos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geobhd Postat Decembrie 19, 2009 Share Postat Decembrie 19, 2009 Salut Darian, Sunt George de la Brasov cu FJR-ul, cum esti te-ai facut bine ultima oara erai un pic racit. Vroiam sa stiu in ce stadiu este seaua mea. Astept un semn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGIAN Postat Decembrie 20, 2009 Share Postat Decembrie 20, 2009 A sosit si saua mea de hornet sa pun si eu cateva poze : Foarte multumit nici nu ma asteptam , multa sanatate Darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GES Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 Salut Darian, ma intereseaza sa modific saua de la kawasaki zr7. Principala problema actuala este ca pasagerul aluneca in fata din cauza inclinatiei si lipsei unei delimitari intre cele 2 locuri. Te rog sa imi spui cat ma costa in varianta neagra. Am vazut in posturile recente cateva modele dragute. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 29, 2009 Autor Share Postat Decembrie 29, 2009 Salut In primul rand ,negru sau colorat,tot aia e...Nu-i nicio diferentza de pretz - ca tai materialul dintr-o culoare,sau alta,tot atita costa.Modificarea,la seaua ta,cred c-o sa coste max. 150 ron - probabil ca doar 120 ron.Am vrut sa vad o poza mai mare,cu motoreta ta,da' tot mica e,si aia de la profilul tau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roberttulli Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 (editat) Salutare, Cum am promis am sa pun si eu niste poze cu doua sei modificate se Maestrul Darian. Lucrare de exceptie.Recomand cu incredere. Multumesc. Va salut cu farul. Ps: in poza cu Intruderul se vad seile nemodificate. Editat Decembrie 29, 2009 de roberttulli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GES Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 SalutIn primul rand ,negru sau colorat,tot aia e...Nu-i nicio diferentza de pretz - ca tai materialul dintr-o culoare,sau alta,tot atita costa.Modificarea,la seaua ta,cred c-o sa coste max. 150 ron - probabil ca doar 120 ron.Am vrut sa vad o poza mai mare,cu motoreta ta,da' tot mica e,si aia de la profilul tau... E in regula atunci. Cand si unde pot veni sa ti-o aduc? Mai vorbim atunci de modelul final. Oricum o fac. Ti-am atasat 2 poze mai mari. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roberttulli Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 Inca o piesa de arta a Maestrului Darian , o sa de Diversion. Cateva poze inainte si dupa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barboge Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 Nu am reusit sa ma lamuresc daca lucrezi si cu piele. M-ar interesa o sa pentru TDM 850 si una pentru Virago 535(de fapt, eu am varianta cu 2 sei). Cam cat ar costa din sintetic si cam cat ar fi daca le faci din piele(bineinteles, daca lucrezi cu piele). Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate