darian Postat Iulie 5, 2011 Autor Share Postat Iulie 5, 2011 Mda...Sa vad daca mai gasesc negru mat,cu textura gen "brobonele".Ar merge in combinatie cu negru mat,simplu.Si cum ziceai si tu,cu cusaturi si broderie ,rosii.Cusaturile,o sa le fac c-o atza cat se poate de groasa,ca sa fie cat mai vizibile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan_BV Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 La sfarsitul saptamanii sper sa primesc si eu saua de la TDM refacuta si backrestul de pe topcase, voi posta poze imediat cum le primesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddmkro Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Salut. Am un sportster 1200 Low. 1.Poti construi de la 0 o sa solo, cu arcuri ? Vreau sa spun si scheletul metalic si sistemul de prindere ? 2.Vreau sa modific saua existenta - sa de 2 persoane - extensie si pe inaltime, si pe latime. Am vazut ca poti asa ceva. 2.1.Cat ar dura asa ceva ? Nu am decat o sa, si nu vreau sa stau foarte mult pe bara 2.2.As vrea sa iti explic fata in fata, cu saua, unde vreau sustinerea laterala, si ce materiale de amortizare (o sa vreau din mai multe straturi, si materiale diferite). E posibil asa ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iulie 7, 2011 Autor Share Postat Iulie 7, 2011 Salut Chiar ieri,vorbeam cu un prieten care tocmai si-a luat un Drifter,si vrea sea solo cu arcuri....Scheletul metalic,baza adica,n-am cum s-o fac.N-am atelier mecanic,inafara de scule casnice...Tabla,deja fasonata si cu prinderile aferente,chiar si cu arcuri cu tot,se poate cumpara de pe ebay. Exista chiar mai multe modele (atat forma/dimensiunea tablei,cat si a arcurilor).Restul,adica buretele si invelisul de piele sintetica,pot sa le fac,no problem.Referitor la seaua ta,aia stock;da,pot s-o modific.Acu'de curand,am modificat o sea de VN900 Custom,care seamana mult,cu aia de la Sportster.Respectiv,i-am latzit partea pasagerului,si-am imbracat toata seaua,cu un strat suplimentar de burete,ca sa fie simai confortabila.Banuiesc ca vrei cam acelasi lucru...Da-mi un telefon,si stabilim cand sa treci pe la mine,sa vorbim cu Ăśbectul' in fatza... Revin cu niste poze...Va rog faceti abstractie de potaia care mi-a intrat in cadru.....mi-a fost mila,sa-l deranjez...Se vede modificarea groso-modo,cu silicon,la o sea de Africa Twin,si o sea de Transalp,usor modificata,ca forma - adus la orizontala,locul pasagerului,si ca de obicei, facuta toata,mai moale... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 (editat) Atasez imagine cu ce as vrea sa fac....discutam telefonic despre detalii Deci ca sa mai scriu o data aici, sa ai informatia si scrisa.... Am notat cu 1....4 zonele din sa pentru o mai buna referinta zona1 - sa fie cu un anumit tip de material si cusatura sa nu fie cu cheder (ci doar bordura de imbinare asa cum o faci de obicei) zona2 - modifici forma in asa fel incat sa fie circular (semiluna) Cusatura dintre zona 1 si zona 2 daca se poate cu cusatura dubla. Si un alt tip de material Cusatura dintre zona 2 si zona 3 tre sa aibe un cheder ca in poza te culoare neagra zona 3 - alt tip de material, la fel cu cel din zona 1. De mentionat ca zona 3 tre sa nu fie mai lata de 3 degete. Cusatura dintre zona 3 si zona 4 sa fie de preferat tot dubla si cu ceva buretel sub...ca sa aibe o oarecare delimitare, usor scoasa in relief zona4 (sezut pasager), aceiasi culoare ca material cu zona 2. De asemenea aici poti pune iarasi bordura. Editat Iulie 7, 2011 de marius.roibu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iulie 10, 2011 Autor Share Postat Iulie 10, 2011 Seaua de TDM 850,una de Z750 (modificata ca forma,si facuta mai moale),si cea de VN900,cu partea pasagerului,latzita si facuta mai moale: ....Era sa uit.....domnu'Marius,acuma va place ...?! NA ! Pe arc de cerc,cum doreai...! Am desfacut totul,acolo,si-am turnat alt silicon.Mi-a fost mai simplu,decat sa modific ce facusem initial.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Iulie 10, 2011 Share Postat Iulie 10, 2011 Altceva .....exact cum discutasem la telefon....cel mai mare..... E perfect....acum astept doar mostrele....si ne apucam de tapitat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
99GYO Postat Iulie 10, 2011 Share Postat Iulie 10, 2011 (editat) SALL pentru mine - in partea centrala albastru iar lateralele rosu, aum te las pe tine sa iasa bine. Ne auzim la tel saptamana asta ajunge saua la tine Editat Iulie 10, 2011 de 99GYO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iulie 11, 2011 Autor Share Postat Iulie 11, 2011 OK.Desi,in poza,pare mai curand visiniu,decat rosu...Sau vrei sa-l revopsesti...?! In fine....Fac colorat,cum vrea clientu'... Apropo - uite o sea de Aerox,terminata/predata ieri.Era rupt materialul original si deja,se tocise destul de rau si buretele din zona respectiva . Am carpit buretele si-am imbracat toata seaua intr-un strat suplimentar de burete,ca sa maschez orice denivelare,si sa fie simai moale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 deja s-a invechit de cand am facut-o dar eram obligat sa revin cu poze -lucratura faina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 (editat) deja s-a invechit de cand am facut-o dar eram obligat sa revin cu poze -lucratura faina Iar te dai ma, mare? da mai bine burta aia de chopperist jos ca nu se pupa cu sheaua. P.S. Cat despre lucratura, subscriu Editat Iulie 13, 2011 de foxdesert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iulie 13, 2011 Autor Share Postat Iulie 13, 2011 Mersi pt. aprecieri. Tocmai am mai predat o sea,de care sunt foarte mandru,de cum a iesit: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 Mersi pt. aprecieri. Tocmai am mai predat o sea,de care sunt foarte mandru,de cum a iesit: dap e o sea de ducati 750s-revin cu poze cu ea pusa pe mobra-mersi nene! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iulie 15, 2011 Autor Share Postat Iulie 15, 2011 Si-nca una - de Kawasaki Drifter 800...A venit cum se vede-n prima poza - chiar nu-nteleg de ce italianul a imbracat-o-n blugi,pe partea de sezut...motocicleta e rosie... ...In fine - a plecat de la mine,asa cum se vede-n celelalte poze.Si cu ceva burete mai putzin,c-am subtiat-o (originala,arata ca o gogoasa )... Mai bifez una,de pe lista cu "ce n-am mai reparat pin-acuma"...Trike Harley: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
99GYO Postat Iulie 17, 2011 Share Postat Iulie 17, 2011 a ajuns si saua mea la tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iulie 17, 2011 Autor Share Postat Iulie 17, 2011 a ajuns si saua mea la tine? E deja in lucru...A durat mai mult la altele,si de-aia n-am apucat s-o termin.Marti e gata.Pina una-alta,uite alta sea de scuter,tot asa, personalizata,cu model unicat.Cererea a fost sa fie negru cu gri. .....Si-o sea de Dragstar 650,chopper.A venit numai plasticul,fara pic de burete...Scuze,poza facuta seara,cu telefonul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orvo Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 Salut Dariane ! ... back from vacation .... Ce zice perinitza ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iulie 18, 2011 Autor Share Postat Iulie 18, 2011 Salut Dariane ! ... back from vacation .... Ce zice perinitza ? Aproape gata..Maine ti-o trimit.Am tot uitat sa cumpar fermoar,ca sa pot s-o termin.Da' sa stii ca n-am adresa de retur...! Pe cutie,nu e scris nimic.Si cand a venit,eu nu eram acasa,a primit-o maica-mea,care n-a stiut sa-i ceara curierului,adresa ta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orvo Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 Aproape gata..Maine ti-o trimit.Am tot uitat sa cumpar fermoar,ca sa pot s-o termin.Da' sa stii ca n-am adresa de retur...! Pe cutie,nu e scris nimic.Si cand a venit,eu nu eram acasa,a primit-o maica-mea,care n-a stiut sa-i ceara curierului,adresa ta... Da nu-mi trebe fermoar la ea .... Sau asa crezi tu ca-i mai bine ? Important e sistemul de fixare, sa-i bagi suruburi dinalea speciale .... Ai adresa mea pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 cand ajunge seaua mea la tine , sa-i faci niste poze , sa o vad si eu macar daca nu pot sa o simt sub mine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iulie 18, 2011 Autor Share Postat Iulie 18, 2011 Da nu-mi trebe fermoar la ea .... Sau asa crezi tu ca-i mai bine ? Important e sistemul de fixare, sa-i bagi suruburi dinalea speciale .... Ai adresa mea pe PM. Trebe...! Cum crezi tu ca se-mbraca pernutza ?! De altfel,asa era si originala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 (editat) E deja in lucru...A durat mai mult la altele,si de-aia n-am apucat s-o termin.Marti e gata.Pina una-alta,uite alta sea de scuter,tot asa, personalizata,cu model unicat.Cererea a fost sa fie negru cu gri. .....Si-o sea de Dragstar 650,chopper.A venit numai plasticul,fara pic de burete...Scuze,poza facuta seara,cu telefonul... Frumos a iesit seaua la Dragstar! Uite si scaunele mele de la BMW 1. 2. 3. Ce sanse am sa se poata repara...? Editat Iulie 18, 2011 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iulie 18, 2011 Autor Share Postat Iulie 18, 2011 In principiu,da....Da' cum o sa le trimiti ...?! Sau imi trimiti doar husele? Stai sa vorbesc cu @dkid,sa vedem daca n-o avea drum si prin zona ta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 In principiu,da....Da' cum o sa le trimiti ...?! Sau imi trimiti doar husele? Stai sa vorbesc cu @dkid,sa vedem daca n-o avea drum si prin zona ta... Ahoi, apoi le trimit pe rand prin posta sau curier, dar prima oara cred ca bancheta din spate o trimit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 Atasez imagine cu ce as vrea sa fac....discutam telefonic despre detalii Deci ca sa mai scriu o data aici, sa ai informatia si scrisa.... Am notat cu 1....4 zonele din sa pentru o mai buna referinta zona1 - sa fie cu un anumit tip de material si cusatura sa nu fie cu cheder (ci doar bordura de imbinare asa cum o faci de obicei) zona2 - modifici forma in asa fel incat sa fie circular (semiluna) Cusatura dintre zona 1 si zona 2 daca se poate cu cusatura dubla. Si un alt tip de material Cusatura dintre zona 2 si zona 3 tre sa aibe un cheder ca in poza te culoare neagra zona 3 - alt tip de material, la fel cu cel din zona 1. De mentionat ca zona 3 tre sa nu fie mai lata de 3 degete. Cusatura dintre zona 3 si zona 4 sa fie de preferat tot dubla si cu ceva buretel sub...ca sa aibe o oarecare delimitare, usor scoasa in relief zona4 (sezut pasager), aceiasi culoare ca material cu zona 2. De asemenea aici poti pune iarasi bordura. Salut Darian... M-am hotarat in ceea ce priveste culorile ce le voi folosi la sa zona1: negru semi lucios zona2: negru mat cu brobonele zona3: negru semi lucios zona4: negru mat cu brobonele la spate incheiem cu negru semi lucios Chederele vreau sa le faci din negru lucios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate