darian Postat Decembrie 27, 2012 Autor Share Postat Decembrie 27, 2012 He,he...Stai sã vezi ce-njur eu,când se-ntâmplã sã fie si re-tapitzatã peste vinilinul original...Am de scos 2 rânduri de capse...Am avut de scos chiar si câte 3 rânduri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkMoto46 Postat Decembrie 27, 2012 Share Postat Decembrie 27, 2012 pai asa a fost asta =))) peste cel original Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 27, 2012 Autor Share Postat Decembrie 27, 2012 Si când mai sunt si ruginite si se rup,când vrei sã le scoti,atunci sã vezi distractie...Cã dacã las chiar si-un singur piciorus de capsã,ne-scos,exact acolo o sã pun vreun deget.Am pãtzit-o de nu-stiu-câte-ori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkMoto46 Postat Decembrie 27, 2012 Share Postat Decembrie 27, 2012 urmele alea de pe burete crezi ca poti sa le scoti ? sa nu se mai simta man zilele astea ne auzim acum nu mai am incotro )) daca am dat vinilinul jos de pe ea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 27, 2012 Autor Share Postat Decembrie 27, 2012 No problem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkMoto46 Postat Decembrie 29, 2012 Share Postat Decembrie 29, 2012 salut ai gasit vinilin stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 29, 2012 Autor Share Postat Decembrie 29, 2012 Salut Da !Am si alb,acuma. în primul rând,am courãtzat plasticul,de toate vârfurile de capse...Am mai scos vreo 10-15...Pânã mâine searã,e gata cu totul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkMoto46 Postat Decembrie 30, 2012 Share Postat Decembrie 30, 2012 iti multumesc mult , abea astept sa vad cum iese .. Te mai astept cu detalii pozee )) ceva noutati ? !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 30, 2012 Autor Share Postat Decembrie 30, 2012 Lucrez (si) la ea...I-am lipit plusul de burete,dupa ce-am modificat unghiul,cu peria.Am completat gaurile,cu silicon.Cat timp sta la uscat, capsez o sea de Dragstar.Cum ziceam,pina diseara,e gata,si-a ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkMoto46 Postat Decembrie 30, 2012 Share Postat Decembrie 30, 2012 multumesc mult astept poze pana vin maine sa o i.au .. Pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Decembrie 31, 2012 Share Postat Decembrie 31, 2012 Stie cineva un magazin sau mai multe cu piele ecologica in Bucuresti ? Vreau pentru masina , poate stie careva si niste preturi , astept PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Decembrie 31, 2012 Share Postat Decembrie 31, 2012 Stie cineva un magazin sau mai multe cu piele ecologica in Bucuresti ? Vreau pentru masina , poate stie careva si niste preturi , astept PM. gasesti pe Delea Veche, au un depozit acolo..uite, au si site...http://www.anatex.org/contact/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 31, 2012 Autor Share Postat Decembrie 31, 2012 (editat) Sau la Bucur Obor,au la mai multe raioane.26-30 ron/m liniar.Mai aveau si la Sharbek.Cu plãcere...! Seaua de CBR F3. Editat Decembrie 31, 2012 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkMoto46 Postat Ianuarie 1, 2013 Share Postat Ianuarie 1, 2013 multumesc mult darian ..recomand defapt cam asa arata saua )) .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Ianuarie 2, 2013 Share Postat Ianuarie 2, 2013 Te mai bagi la husa ptr panzer-ul meu?...am vb noi la telefon prin toamna...nu mi-ai mai dat raspuns... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 3, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 3, 2013 (editat) Problema e cã fâs bun,mai gros,peliculizat ca lumea,adicã material sã tzinã destui ani în toatã gama de conditii si temperaturi,am gãsit doar într-un singur loc,si e foarte scump - 40ron/m...Acu' o lunã,i-am fãcut din materialul ãsta,unui prieten, niste huse pt. scaunele masinii - un Jeep decapotabil.Omu' are bani gârlã,nu-l interesa pretzul,ci calitatea...O sã mai caut într-un loc,mâine sau poimâine,când o-r da drumu' odatã,anu' ãsta...Poate gãsesc ceva la pretz mai decent..Intrã aproape 8 m la o husã pt. tanc ca al tãu... Sei de Dragstar 650,modificate substantial (mai ales cea a pasagerului). în poza asta,se vede cât am adãugat,si-n ce hal era buretele original... Editat Ianuarie 3, 2013 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkMoto46 Postat Ianuarie 3, 2013 Share Postat Ianuarie 3, 2013 (editat) Eu unul nu sunt multumit , SUNT FOARTE MULTUMIT de cum a iesit saua Multumesc Darian o lucrare de nota 10 Eu unul nu sunt multumit , SUNT FOARTE MULTUMIT de cum a iesit saua Multumesc Darian o lucrare de nota 10 Editat Ianuarie 3, 2013 de DarkMoto46 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 3, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 3, 2013 Mersi,mersi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Ianuarie 10, 2013 Share Postat Ianuarie 10, 2013 (editat) http://www.ebay.de/itm/Abdeckplane-Motorrad-XL-Suzuki-VL-1500-Intruder-VL1500-/250807929623?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item3a65514b17#ht_1498wt_954 Problema e cã fâs bun,mai gros,peliculizat ca lumea,adicã material sã tzinã destui ani în toatã gama de conditii si temperaturi,am gãsit doar într-un singur loc,si e foarte scump - 40ron/m...Acu' o lunã,i-am fãcut din materialul ãsta,unui prieten, niste huse pt. scaunele masinii - un Jeep decapotabil.Omu' are bani gârlã,nu-l interesa pretzul,ci calitatea...O sã mai caut într-un loc,mâine sau poimâine,când o-r da drumu' odatã,anu' ãsta...Poate gãsesc ceva la pretz mai decent..Intrã aproape 8 m la o husã pt. tanc ca al tãu... Uite aici sunt niste dimensiuni daca nu reusesti sa iei legatura cu Silviu...Poti sa le faci cu 5-10 cm mai mari in fata (ca eu am parbriz si lateral spate pentru coburi)...mai bine un pic mai larga decat prea stramta (in cazul de fata e invers decat la femei ). Sa imi dai de stire ca la primavara musai tre sa am una. Daca nu ai timp cumpar de-a gata..Hai toate bune si sa ai un an maxim in tot ce iti doresti... http://www.ebay.de/itm/Abdeckplane-Motorrad-XL-Suzuki-VL-1500-Intruder-VL1500-/250807929623?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item3a65514b17#ht_1498wt_954 Editat Ianuarie 10, 2013 de rommel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
malyn Postat Ianuarie 11, 2013 Share Postat Ianuarie 11, 2013 Salut, am un Dominator din 91, tapiteria e uzata, daca se poate si ai timp sa schimbi tapiteria, motorul e albastru cameleon, intrebare cand ai avea timp sa te ocupi avand in vedere ca trebuie sa vb pentru transportul de la Tg-Mures pina la tineRespect Salut, Revin cu povestea cu Dominatorul din 91, n am reusit sa gasesc nici un amic ce merge spre tine, rugaminte sa facem cumva sa mi dai adresa unde sa ti trimit saua, si sa mi faci un pret inainte de asta, ca si culoare ideea e sa ramana saua albastra, Respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 12, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2013 Salut Îti dau PM cu adresa mea si restul detaliilor.Mersi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Ianuarie 12, 2013 Share Postat Ianuarie 12, 2013 salut Darian, saua mea in ce stadiu mai e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 12, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2013 (editat) Salut.Cred cã marti,îmi faci o vizitã.Si nu pleci cu mâna goalã... Editat Ianuarie 12, 2013 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Ianuarie 12, 2013 Share Postat Ianuarie 12, 2013 oo, semne bune anul are! o poza, doua - teaser se poate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Ianuarie 25, 2013 Share Postat Ianuarie 25, 2013 salut, am si eu o sa foarte incomoda de SV650 la care as vrea adaugare de burete/silicon pt confort la drumuri lungi. Se poate folosi parte vinilin si parte cauciucul original de pe sa la retapitare(sa ramana si acel cauciuc pe partea de sus a seii)? Eventual si un pret? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate