ZX500 Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Ajutati-ma si pe mine cu o informatie. Vreau sa imi schimb bujiile, si nu stiu exact cum trebuie sa fie cheia de bujii. Stiu ca este de 16, dar fiind foarte adanc locasul lor, nu pot sa imi dau seama daca cheia trebuie sa fie cu exteriorul hexagonal, sau intra si cheia cu exteriorul rotund. Ma intereseaza pentru ca vreau sa imi cumpar acasta cheie. Ca sa intelegeti, pun 2 poze. http://www.louis.de/_3056e20e3fd84dd7a5df5...;TITLE=10003914 http://www.louis.de/_3056e20e3fd84dd7a5df5...;TITLE=10001374 A doua varianta mie mi se pare ok, pentru ca are si prelungitoare, dar vreau sa stiu daca cineva a incercat aceasta cheie si daca merge. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vioxxx Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Ajutati-ma si pe mine cu o informatie. Vreau sa imi schimb bujiile, si nu stiu exact cum trebuie sa fie cheia de bujii.Stiu ca este de 16, dar fiind foarte adanc locasul lor, nu pot sa imi dau seama daca cheia trebuie sa fie cu exteriorul hexagonal, sau intra si cheia cu exteriorul rotund. Ma intereseaza pentru ca vreau sa imi cumpar acasta cheie. Ca sa intelegeti, pun 2 poze. http://www.louis.de/_3056e20e3fd84dd7a5df5...;TITLE=10003914 http://www.louis.de/_3056e20e3fd84dd7a5df5...;TITLE=10001374 A doua varianta mie mi se pare ok, pentru ca are si prelungitoare, dar vreau sa stiu daca cineva a incercat aceasta cheie si daca merge. Merci. foloseste a doua varianta ca o sa dea rezultate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SEBYK Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Cel mai simplu e sa iei o cheie de bujii pt solenza...e de 16 are coada destul de lunga are si o articulatie...eu mi-am facut treaba cu ea fara probleme si e 10 ron maxim, o gasesti la orice magazin de piese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZX500 Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Cel mai simplu e sa iei o cheie de bujii pt solenza...e de 16 are coada destul de lunga are si o articulatie...eu mi-am facut treaba cu ea fara probleme si e 10 ron maxim, o gasesti la orice magazin de piese Am incercat cu o cheie de asta cu 10 Ron. Asa cum ii asta: http://www.autoschrott.ro/index.php?act=go...ductid=U_679371 Cred ca are lungimea de 15 cm, si din locasul bujiilor mai iese doar 5 cm. Nu am forta sa desfac bujiile. Am pus si o inelara pe T si tot nu am putut desface bujiile. Vreau sa imi cumpar de la louis varianta aia cu prelungitor, ca mi se pare "o cheie mai serioasa" dar vroiam sa ma conving ca este buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 caut si eu o maete de frana de zzr 600 din 97, are cineva idee unde pot gasi la un pret rezonabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Cel mai simplu e sa iei o cheie de bujii pt solenza...e de 16 are coada destul de lunga are si o articulatie...eu mi-am facut treaba cu ea fara probleme si e 10 ron maxim, o gasesti la orice magazin de piese ai grija initial am avut si eu la fel cheia dupa multe tentative de a scoate bujiile in prima instatnata am incercat cu o tubulara - teapa alezajul este conic - intra jumate de tubulara apoi am luat cheie de 16 ... am scos 2 bujii apoi problema a aparut la cele din extremitati un brat se lovea de cadru - si cu greu le-am scos ... 1 bujie 30-45 min 2 schimburi apoi am fost la un atelier sa o taie si sa imi puna ceva mai lung sa pot sa oprerez in liniste la tipul acesta de chieie ma refer http://www.autoschrott.ro/index.php?act=go...ductid=U_679371 atentie cand pui la loc bujiile nu le strange foarte tare daca nu au fost shimbate de mult trebuie "convinse" sa fie scaose afara Asfalt Uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anduryl Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 chiar nu are nimeni din romania asta pedala dreapta frana spate pentru zzr 600 an 1993? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vioxxx Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 chiar nu are nimeni din romania asta pedala dreapta frana spate pentru zzr 600 an 1993? chiar nu stie nimeni din lmea asta unde gasesc si yo burdufurile de la etrier frana spate !!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anduryl Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 chiar nu stie nimeni din lmea asta unde gasesc si yo burdufurile de la etrier frana spate !!!!!!!!!! 0745062324 - Doru incearca la el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vioxxx Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 0745062324 - Doru incearca la el dar cine e tipul, cu ce se acupa si de unde e ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anduryl Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 dar cine e tipul, cu ce se acupa si de unde e ??? www.tomina.ro - tipul este din bucuresti si este cel mai vechi importator de moto din tara......nu strica sa incerci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vioxxx Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 www.tomina.ro - tipul este din bucuresti si este cel mai vechi importator de moto din tara......nu strica sa incerci dac nu ai gasit tu pedala de frana crezi ca am sa gasesc eu amaratele alea de cauciuce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anduryl Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 dac nu ai gasit tu pedala de frana crezi ca am sa gasesc eu amaratele alea de cauciuce eu am gasit la el carene de zzr din 1993.......in perfecta stare.....plus semnale.....la un pret foarte bun........eu am zis ca nu strica sa incerci.....nu ca ar avea sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vioxxx Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 PS. Delu ; poza nu e foarte reusita dar parbrizul a iesit OK , dupa ceva chin cand o sa ai drum sa vii sa-l iei , sau gasesti pe cineva sa ti-l aduca a trebuit sa dau jos si folia de pe el ,altfel nu aveam nici o sansa , iar solutia primita de la tine nu a avut nici un efect oricum sunt sigur ca ai sa fii multumit ASFALT USCAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 PS. Delu ; poza nu e foarte reusita dar parbrizul a iesit OK , dupa ceva chin cand o sa ai drum sa vii sa-l iei , sau gasesti pe cineva sa ti-l aduca a trebuit sa dau jos si folia de pe el ,altfel nu aveam nici o sansa , iar solutia primita de la tine nu a avut nici un efect oricum sunt sigur ca ai sa fii multumit ASFALT USCAT sarumana mult te-ai miscat repede dau o (2-3-4-5-6-...-n) bere/i ... sa vad cand pot sa trec sa il iau mai nasol acum cu chestia asta de pe picior Off Topic in timp ce cautam sa imi schimb casca am dat peste un link in care sunt prezentate maimulte tipuri de casti si protectia oferita sper sa nu va speriati de ce purtati eu sunt bucuros ca mi-am luat un Shark S-500 de care sunt multuuumit http://sharp.direct.gov.uk/search/ Asfalt Uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 PS. Delu ; poza nu e foarte reusita dar parbrizul a iesit OK , dupa ceva chin cand o sa ai drum sa vii sa-l iei , sau gasesti pe cineva sa ti-l aduca a trebuit sa dau jos si folia de pe el ,altfel nu aveam nici o sansa , iar solutia primita de la tine nu a avut nici un efect oricum sunt sigur ca ai sa fii multumit ASFALT USCAT mai mai ca nu e al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_zzr Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Da..deci am luat sala... vinerea trecuta...si azi am fost sa fac pregatiri pentru traseu care il am maine...au modificat baietii si sala si traseul, la modul ca la sala...20 de intrebari..tre sa faci 17 si a traseu pe langa jaloane, opturi a mai adaugat ocolirtea unui obstacol si frana de urgenta cu conditii gen...viteaza minim 30 km/h si minim viteza a treia!Sper sa am parte de vreme frumoasa maine la traseu...ca nenea militianu` mi-a zis ca poate sa fie zapada de juma de metru, sa ploua cu galeata ca traseul tot trebuie sa dau!! Ce sa zic...cu Dumnezeu inainte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Da..deci am luat sala... vinerea trecuta...si azi am fost sa fac pregatiri pentru traseu care il am maine...au modificat baietii si sala si traseul, la modul ca la sala...20 de intrebari..tre sa faci 17 si a traseu pe langa jaloane, opturi a mai adaugat ocolirtea unui obstacol si frana de urgenta cu conditii gen...viteaza minim 30 km/h si minim viteza a treia!Sper sa am parte de vreme frumoasa maine la traseu...ca nenea militianu` mi-a zis ca poate sa fie zapada de juma de metru, sa ploua cu galeata ca traseul tot trebuie sa dau!! Ce sa zic...cu Dumnezeu inainte! multa bafta trebuie sa ne vedem sa uzi carnetul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_zzr Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Trebuie trebuie....mai ales ca acum l-am luat!!Ce sa zic...usor de facut, o gramada de cerinte...insa totul a fost bine...sunt in randul vostru acum.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vioxxx Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 multa bafta trebuie sa ne vedem sa uzi carnetul cu ce ar putea sa-l ude ca nici tu dar nici yo nu am fost in stare sa bem jumatate de bere in 2 ore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_zzr Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Cico tata...suc de dude...vedem noi:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vioxxx Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Cico tata...suc de dude...vedem noi:) adevarul e ca as bea ceva Brifcor "pentru cei care au baut pe timpul lui ceasca -era unul dintre cele mai bune sucuri" ASFALT USCAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 (editat) adevarul e ca as bea ceva Brifcor "pentru cei care au baut pe timpul lui ceasca -era unul dintre cele mai bune sucuri" ASFALT USCAT brifcorul e la putere Editat Martie 19, 2009 de delu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_zZr_600 Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Ady_zzr: Felicitari si bine ai venit in randul zzr-istilor. Delu: Daca tot ai pauza asta fortata din pacate , nu redeschizi proiectul " Intalnirea anuala a ZZR-istilor " ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_zzr Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 @Adrian_zzr_600 multumesc Deci....zzrica a inceput sa faca iar probleme la incarcare...am fost la mao...si verdictul este....stator bubuit!!Cine are asa ceva la vanzare...aste oferte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate