MTM Moto Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 (editat) Salut, am doua semnale de fata ptr. ZZR 400. Unul dintre ele este spart (vezi poza). 10 Euro amandoua. Telefon 0761661638. Cheers. Care parte e sparta? PS: Cea sparta poti sa o si arunci,ca nu ai ce face cu ea Editat Ianuarie 25, 2012 de adyfikus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 Vand carena interioara dreapta ZZR 600 93->... Are o mica fisura,nu este rupta-total.Abia se vede. Pret 100lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Ianuarie 30, 2012 Share Postat Ianuarie 30, 2012 Ok.Dar tot nu am aflat ce ma intetreseaza.Prinderea galeriilor pe motor,e identica? D-ul meu avea 4-1. Erau infipte in blocul motor si toba finala prinsa cu colier la scarita pasagerului. Astea erau singurele puncte de fixare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 Toba sport pt zzr cu o singura evacuare,se potriveste la fix: /index.php?/topic/673265-toba-sport-cobra/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 (editat) /index.php?/topic/217437-donatii/page__pid__3049711__st__240#entry3049711 hint! nu se dau pt revinzare! Editat Februarie 7, 2012 de Black_wolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni_83 Postat Februarie 8, 2012 Share Postat Februarie 8, 2012 Daca vreti piese pt zzr400/600 1995 mai am ceva piese.Ea era de 400 Mai am CDI,releul de incarcare,de care as vrea sa scap mai repede,dar si tot ce e prin lista din anunt /index.php?/topic/667500-dezmembrez-kawasaki-zzr400600-1995/page__gopid__3050660#entry3050660 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Februarie 17, 2012 Share Postat Februarie 17, 2012 (editat) Mi-am modificat evacuarea la zzr 600.Am facut din galeria cu 2 iesiri Y,una cu o singura iesire.Am pus la capa un Marving din carbon.Suna foarte frumos. Nu am observat nici o schimbare la felul in care trage motorul.Deci e ok pana acum.Bafta! Editat Februarie 17, 2012 de tamas_09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 am manual in pdf pt ZZR 600 model D si E. Cine doreste add pe yahoo: tamas_09 Mi-am modificat evacuarea la zzr 600.Am facut din galeria cu 2 iesiri Y,una cu o singura iesire.Am pus la capa un Marving din carbon.Suna foarte frumos. Nu am observat nici o schimbare la felul in care trage motorul.Deci e ok pana acum.Bafta! Revin.Merge impecabil. Mi-a tot fost frica,,ca va face figuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 prieteni zezeristi!! unde gasesc un amortizor spate pt 1100 C ?? de pe care alt model ar mai potrivi? vine sezonul si stau pe tusa al meu, pur si simplu a curs uleiul din el dintr-o data,si nu mai amortizeaza deloc, e doar arcul....se mai poate repara? ati mai patit careva asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Virago Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 prieteni zezeristi!! unde gasesc un amortizor spate pt 1100 C ?? de pe care alt model ar mai potrivi? vine sezonul si stau pe tusa al meu, pur si simplu a curs uleiul din el dintr-o data,si nu mai amortizeaza deloc, e doar arcul....se mai poate repara? ati mai patit careva asa? servus, eu cand mi-am luat mobra avea amortizoarele din fata fara ulei/lichid si la fiecare denivelare imi scotea zgomote ciudate. am fost la service si ptr. un pret destul de mic au pus cei de acolo lichid in cantitatea si proprietatile necesare si de atunci a mers foarte bine; tind sa cred ca daca mai ai arcul la amortizorul din spate se poate proceda la fel; doar sa nu mergi mult asa cu ea ca distrugi, evident, arcul. toate cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo81 Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Salutare, am scos si eu batranica mea de la hibernat (zzr '91), si as vrea sa-i fac o sincronizare de carburatoare. Aveti sa-mi recomandati un dr. in asa ceva? Multumesc! Numai de bine!! Gasesc si eu doua tobe pt zzr400 din 91, primul mode? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Nu mai imi vand motorul, mi-am gasit un job ok in cele din urma... Ma bucur sa aud si vesti bune! Are cineva ideie daca se potriveste sistemul complet de evacuare de pe zzr 600 D pe model zzr 600 E? Deci,inculsiv prinderea galeriilor pe motor si pana in spate. Multumesc! Nu se potrivesc, sunt alte dimensiuni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Salutare, am scos si eu batranica mea de la hibernat (zzr '91), si as vrea sa-i fac o sincronizare de carburatoare. Aveti sa-mi recomandati un dr. in asa ceva? Multumesc! Numai de bine!! Gasesc si eu doua tobe pt zzr400 din 91, primul mode? Am eu 2 tobe de ZZR 400 '91 daca te intereseaza, anuntul de dezmembrare este in semnatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 (editat) Hi hi! sper sa reintru in aria zzeristilor seznonul aceasta! @Mihai - Merci Editat Martie 20, 2012 de delu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo81 Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 Hi hi! sper sa reintru in aria zzeristilor seznonul aceasta! @Mihai - Merci Salut Delu, poti sa-mi recomanzi pe cineva pentru reglat/sincronizat carburatoare?Stima! Am eu 2 tobe de ZZR 400 '91 daca te intereseaza, anuntul de dezmembrare este in semnatura Salut, care este pretul lor? Ai si semnalizatoarele din fata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 (editat) 150 RON bucata, sunt complete (nu au fost golite). Semnalele fata s-au dat deja din pacate. Te pot ajuta si cu carburatoarele, dar numai la sincronizat; pentru reglaj amestec (color tune) trebuie sa apelezi la cineva care are bujie transparenta sau analizor de gaze. Editat Martie 21, 2012 de X-eL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 Salut Delu, poti sa-mi recomanzi pe cineva pentru reglat/sincronizat carburatoare?Stima! Salut, care este pretul lor? Ai si semnalizatoarele din fata? vorbeste cu X-eL pentru sincronizare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Virago Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 Salut Delu, poti sa-mi recomanzi pe cineva pentru reglat/sincronizat carburatoare?Stima! Salut, care este pretul lor? Ai si semnalizatoarele din fata? am eu un post anterior cu poze la semnalele de ZZR400 pe care le am, unul dintre ele este ciobit, dar dc esti din Buc. ne putem intalni si le vezi. pretul e acum 30lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntIs0cI@L Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Imi dezmembrez ZZR-ul! Daca aveti nevoie de piese va rog luati legatura cu Mexykanu(el stie ce a fost vandut pana acum si ce mai are). ZZR 400, an'96 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan192 Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Alex, te roaga eu sa iti faci timp WE-ul asta sa dai niste pamant jos din niste carburi. Dau bere. Sau suc. Sau pamant de carburi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Virago Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 semnalele de fata de la ZZR 600 nu se potrivesc cu cele de la ZZR 400 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 (editat) Se potrivesc, daca sunt din aceeasi generatie: ZZR 400 K = ZZR 600 D (1990-1992) ZZR 400 N = ZZR 600 E (1993-2001) Spun asta si din proprie experienta, deoarece am avut semnale de ZZR 600 pe motor si le-am vandut mai departe tot unui motociclist cu ZZR 600 Singura diferenta dintre modele este la numarul de fire si soclul becului; respectiv 3 pentru modelul de Japonia (cel de 400), comparat cu 2 pentru modelul european (cel de 600). Se datoreaza faptului ca modelele pentru Japonia au becuri de stop (5/21W) in semnal, deoarece folosesc faza de 5W drept pozitie. Acest aspect nu conteaza totusi, deoarece soclul in 3 fire de la modelul de 400 se potriveste perfect in semnalul de pe modelul de 600. Editat Martie 27, 2012 de X-eL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Se potrivesc, daca sunt din aceeasi generatie: ZZR 400 K = ZZR 600 D (1990-1992) ZZR 400 N = ZZR 600 E (1993-2001) Spun asta si din proprie experienta, deoarece am avut semnale de ZZR 600 pe motor si le-am vandut mai departe tot unui motociclist cu ZZR 600 Singura diferenta dintre modele este la numarul de fire si soclul becului; respectiv 3 pentru modelul de Japonia (cel de 400), comparat cu 2 pentru modelul european (cel de 600). Se datoreaza faptului ca modelele pentru Japonia au becuri de stop (5/21W) in semnal, deoarece folosesc faza de 5W drept pozitie. Acest aspect nu conteaza totusi, deoarece soclul in 3 fire de la modelul de 400 se potriveste perfect in semnalul de pe modelul de 600. semanele is la mine si se potrivesc perfect pe zzr 600 90 92 offtopic( poate ne intelegem si al parbrizul ala ) ,,spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 @ bogdan192: imi pare rau, dar am de lucru prin parcare pe la motoarele mele in weekend-ul asta, ca a inceput sezonul. daca reusesti sa cureti carburatoarele intre timp, gasim o ora pe undeva libera sa rezolvam cu sincronizatul. @el_nynios: desigur, ai PM cu pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 semnalele de fata de la ZZR 600 nu se potrivesc cu cele de la ZZR 400 se potrivesc daca sunt de pe acelasi model cum zice si alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate