Carturaru' Postat Martie 5, 2006 Share Postat Martie 5, 2006 deci in Grecia stateam si-mi beam cafeaua pe terasa unui hotel oarecare. Liniste perfecta, in zare marea, era vreo 9 dimineatza, cald de te pishai pe tine. Prin fazta hotelului, o mare sosea. Frate cand au trecut niste maimutzoi cu 4 mopezi am zis ca au venit Hell's Angels la intrunire. Deci faceau de sus pe cel mai jmeker Harley posibil. I-am auzit de la 2 km dreq. Am scos capul sa ma uit pe sosea sa ved ce mama draq de motorete sunt, si cand colo, niste puradei pe niste panarame de mopezi. Ce neoane, ce stickere, kanci. Numai niste mici tobitze pe care scria Micron Am ramas masca de ce zgomot faceau parapantele alea. Yo cred ca-mi duceam motorul in 10.000 sa fac ca ăia ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Martie 5, 2006 Share Postat Martie 5, 2006 deci in Grecia stateam si-mi beam cafeaua pe terasa unui hotel oarecare. Liniste perfecta, in zare marea, era vreo 9 dimineatza, cald de te pishai pe tine. Prin fazta hotelului, o mare sosea. Frate cand au trecut niste maimutzoi cu 4 mopezi am zis ca au venit Hell's Angels la intrunire. Deci faceau de sus pe cel mai jmeker Harley posibil. I-am auzit de la 2 km dreq. Am scos capul sa ma uit pe sosea sa ved ce mama draq de motorete sunt, si cand colo, niste puradei pe niste panarame de mopezi. Ce neoane, ce stickere, kanci. Numai niste mici tobitze pe care scria Micron Am ramas masca de ce zgomot faceau parapantele alea. Yo cred ca-mi duceam motorul in 10.000 sa fac ca ăia ) Exact asa si eu! Pe sfarsitul perioadei de sedere deja m-am obisnuit sa aud/vad numai scartze din acelea... Interesant este facptul ca am fost si in Italia, dar nu aveau acele tobe macaronarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micro Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 ceva care da aceiasi ptere dar nu fac atat zgomot.NU? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 In cuvintele unui mare clasic in viata: Dayum Nigga ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micro Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 c viteza o prinde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 Cum ar fi sa te depaseasca asa ceva pe autostrada ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 Ai de capu meu cat pot rade, esti de vis SnapShot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 Cum ar fi sa te depaseasca asa ceva pe autostrada ? doar in zbor, ca pe autostrada sigur nu ramane!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 O alta dilema: daca Vehiculul de Lupta pt Infanterie (IFV) este considerat tancul saracului, atunci masinaria aceasta poate fi considerata tancul boschetarului ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micro Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 ultimelor doua scootere tre' sa le puna cate doua aripi de4 deltaplan si pot sa-si ia permis de zbor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Martie 14, 2006 Autor Share Postat Martie 14, 2006 Io cand spuneam tuning ma refeream la niste tuninguri mai putin radicale....desi mi-ar cam surade un scuter dinala cu rachete,sa ma fac si eu cosmonaut . cat despre scuterul ala banana....parca a fost rupt la mijloc si legat cu 2 betze.Cat despre raportul dintre ampatamanet si inaltimea burtii la sol banuiesc ca nu are rost sa ma exprim... hahahaha din nou un comentariu la scuteru banana cricul central vine si in varianta din lemn de mahon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andu Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 si eu am fost in grecia si am vazut ce fac aia cu scuterele... dau gaura in toba (k majoritatea la ei sunt din plastic) si scot un sunet de zici k e harley... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 technoscoots alta de ce ai baga atatia bani in scuter si nu intr-un vmax?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddye Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 acuma vad numai topicu asta...daca te intereseaza tunning la moped, intra aici: /index.php?showtopic=45123 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Mai 25, 2006 Share Postat Mai 25, 2006 technoscoots alta eu as spune ca scuterul asta ii facut doar pt prezentari si show-uri... de aratat, arata fain... de mers, poate ca merge, dar nu cred ca ai acelasi confort pe care il avea inainte de modificare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate