switch Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 (editat) Salutare Am si eu o mica julitura pe rezervorul metalic. Nu e mare, insa pe acolo s-a cam luat vopseaua si... na, e tabla deci o sa rugineasca. Intrebarea mea: in afara de a revopsi portiunea, ce as putea face pentru a preveni rugina? Multam pentru orice sfaturi! Editat Noiembrie 21, 2008 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rechinulalb Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Da cu grund inainte de a revopsi... Daca e adanca zgarietura, da si cu chit. Salutare Am si eu o mica julitura pe rezervorul metalic. Nu e mare, insa pe acolo s-a cam luat vopseaua si... na, e tabla deci o sa rugineasca. Intrebarea mea: in afara de a revopsi portiunea, ce as putea face pentru a preveni rugina? Multam pentru orice sfaturi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Noiembrie 21, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2008 Si pana la revopsit ce fac? Cam asta e ideea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Si pana la revopsit ce fac? Cam asta e ideea... O lasi asa, cand vrei s'o vopsesti cureti rugina si aplici vopseaua... Sau o pastrezi intr'un mediu fara oxigen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vishco Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 aceeasi problema o am si eu. am fost sfatuit sa incerc temporar cu oja/lac de unghii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 O lasi asa, cand vrei s'o vopsesti cureti rugina si aplici vopseaua... Sau o pastrezi intr'un mediu fara oxigen. Adica o trimiti in spatiul cosmic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Noiembrie 21, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2008 Mai baieti am enduroaica nu racheta Ceva lac sau alta tampenie de stilu asta nu exista? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
whiteman Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Exista bre, lac de unghii. Acum serios, de ce nu meri la un vopsitor sa iti faca un retus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Mergi la un centru care prepara vopsele,iti face vopseaua potrivita,iti face un marker cu ea iar cu markerul vopsesti zgarietura. Daca pretul e prea mare margi la Carrefour,iei de acolo un marker cu o culoare cat mai asemanatoare (pana in 10 RON) si vopsesti zgarietura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 nush cum o fi la modelul '96 si exact unde e zgirietura insa eu te incurajez sa o lasi asa. Eu am rezervorul raschetat rau pe partea dinspre aripa fatza si de un an e cumintica si tot neriginita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 pana o vopsesti da cu vaselina/ulei. Daca prinde rugina iti cumperi FERUGINOL sau alta solutie care fosfateaza rugina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 polish pt zgarieturi... il gasesti pistolocu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Noiembrie 21, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2008 nush cum o fi la modelul '96 si exact unde e zgirietura insa eu te incurajez sa o lasi asa. Eu am rezervorul raschetat rau pe partea dinspre aripa fatza si de un an e cumintica si tot neriginita. Pai ce alta piesa metalica are la vedere dominatoru? M-am lamurit... ori vopsit ori ciuciu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate