HAMMON Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 Imi bateam capul in ultimele doua luni ca tot imi scapa aer roata din spate, Tubeless. Nu am gasit nici un service care sa faca ceva, sa nu mai zic de echilibrare. Asa ca, va rog, daca stiti adrese, puneti aici. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobo_zxr Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 te nanunt ca avem in oras echilibrat de roti , poate se pricep si la mica ta problema cu scapatu aerului , serviceul este langa pompieri pe strada aceeea in constructie daca o sti si pe baiat il cheama dani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 Pai ar fi cel putzin 2. 1. Thunderbikes.. la iesirea din Tm catre Lipova, pe stanga.. chiar langa Rapid Service 2. Best Wheels - in Ghiroda.. 0741/080844 sau 0729/068452 3. Maxi Scooter... da' nu stiu sigur daca au scula de echilibrat... www.maxiscooter.ro Bafta! DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 si mie imi scapa un pic aer tot cu tubeless, puii mei merg si bag aer la benzinarie, daca o fi problema si peste iarna ma duc sa o rezolv, oricum un sezon a trecut apropae si ma paste si pe mine echilibratu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 Am auzit ca Best Wheels se va inchide,din pacate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maz55 Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 Pai ar fi cel putzin 2. 1. Thunderbikes.. la iesirea din Tm catre Lipova, pe stanga.. chiar langa Rapid Service 2. Best Wheels - in Ghiroda.. 0741/080844 sau 0729/068452 3. Maxi Scooter... da' nu stiu sigur daca au scula de echilibrat... www.maxiscooter.ro Bafta! DDC Maxi scooter, in Sag, au aparat de echilibrat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 (editat) aia din sag au de echilibrat dar din pacate lucreaza cu motoarele de parca is mopede nu motoare de mii de euro...in sensul ca nu conteaza daca iti zgarie putin bascula sau janta...asta e... AM PATIT-O! Editat Decembrie 4, 2008 de KristaKe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HAMMON Postat Decembrie 4, 2008 Autor Share Postat Decembrie 4, 2008 Thunderbikes NU ARE! In Ghiroda are echilibrare ochiometrica! La maxiscooter chiar nu am ajuns, dar ma voi duce sa vad ce scule au. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 (editat) Thunderbikes NU ARE!In Ghiroda are echilibrare ochiometrica! La maxiscooter chiar nu am ajuns, dar ma voi duce sa vad ce scule au. Mergi la Dani, in Sagului vis-a-vis de Pompieri, unde avea Red Dust-ul service. Editat Decembrie 4, 2008 de disabled_Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maj Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 eu mi-am echilibrat in ghiroda si nu era ochimetric, aveau aparat. plus ca lucreaza bine si nu zgarie nimic. eu sunt foarte multumit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad_Draku Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 eu mi-am echilibrat in ghiroda si nu era ochimetric, aveau aparat. plus ca lucreaza bine si nu zgarie nimic. eu sunt foarte multumit aparatul ala pe care pune roata e degeaba ... El tot ochiometric face ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 (editat) Vad ca nimeni nu spune nimic de preturi. Una dintre sursele de mai sus mi-a cerut 100 Ron pentru schimbat cauciuc + echilibrare (cauciucul meu) sau 70 Ron cu cauciucul cumparat de la ei (super oferte si aici - cel putin din punctul lor de vedere). Incerc sa vizualizez clientii celor din Ghiroda (despre Best Wheels este vorba mai sus, da) si mecanismul client (iq client, portmoneu, cunostiinte tehnice) - afacere (iq afacerist, cerere, oferta) prin care asemenea preturi pot fi mentinute. Probabil de asta si-au "extins" afacerea la Salonta sau Marghita (nu mai retin). @ Hammon : Verifica starea (si varsta) cauciucului, a jantei si a valvei. Eu asa as face. Sper sa nu te deranjeze parerea mea. Editat Decembrie 4, 2008 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zeno Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 Am fost in vara asta cu un prieten cu o honda la maxi scuter sa isi schimbe guma spate ...... si ce sa vezi vine un "angajat minune" cu o cheie de buteli sa dea roata jos......imaginativa ce a urmat....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaviS Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 Ar fi pacat sa inchida Florin de la best whels, din ghiroda. Eu il recomand cu incredere! Chiar are scula de echilibrat, lucreaza bine, are scule si rabdare, dar nu e genul de afacerist feroce, de aia mi-a si placut de el. Imi aduc aminte un detaliu: a dat cu spray degresant pe discuri, desi nici nu cred ca le atinsese, doar asa, de obicei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 Eu unul am fost foarte multumit de cel din Ghiroda... Ii drept ca am fost acolo acum mai bine de un an jumate... Si era pe la inceput.. La vremea aia am platit 50 RONi pentru schimbatu' ambelor cauciucuri, cu cauciucurile mele, nu cumparate de la el. Omu' o lucrat foarte atent, foarte curat, si super bine! Deci n-am avut de ce sa ma plang. La Maxi Scooter n-am avut ocazia sa merg pentru ca nu mi-am schimbat niciun cauciuc de cand au ei scula de echilibrat. La Thunderbikes... Ma mir ca nu au scula de echilibrat, mai ales la cate scule au ei acolo.. Cristi D. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motor_bla Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 subscriu la opinia antevorbitorilor mei vis-a-vis de baiatul din ghiroda...a facut treaba ca lumnea, desi era la icneput cand am fost eu la el, nu avea preturi mari, si nu si-a batut joc de munca ... despre restul nu ma pronunt pt ca nu stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorangel Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Aveti o adresa din Ghiroda? am un cauciuc cu camera ce vreau sa-l pun sus pe o janta spitata de URAL. Pot merge acolo sau unde sa ma duc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kapno Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 Aveti o adresa din Ghiroda? am un cauciuc cu camera ce vreau sa-l pun sus pe o janta spitata de URAL. Pot merge acolo sau unde sa ma duc ? mergem, stiu eu unde e baiatu. si mie mi-a facut o pana care toti ziceau ca nu o sa reziste. e tot acolo de aproape un an. restekpa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motor_bla Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 il indic si eu cu incredere pe baiatul din ghiroda...desi am fost de ceva vreme la el, a fost corect si in acelasi timp foarte amabil, ajutandu-ma cu prblema gasirii unei camere second, pe care mi-a dat-o la un pret de nimic...pe principiul ca era second-hand pt ca naoua nu avea la dimnesiunea respectiva...in acelasi timp, trebuie sa precizez (daca tot e de facut reclama di antireclama...) ca eu avea o camera nou-nouta pe care o tineam mandru in punguta ei sigilata...surpriza a fost ca, la montaj, camera avea de fapt alta dimensiune si alt balonaj decat cel inscris...motiv pt care omul a fost nevoit sa caute una adecvata...drept urmare, mutlumiri omului ca ma ajutat si rusine celor care mi-au comercializat-o(nu dau nume...e un magazin destul de mediatizat...)...din pacate intamplarea la magazin neffind prima de acest gen(am cumparat placute de stanga,precizat neapart stanga, erau pt spate...si ele erau de dreapta)...asadar...ca sa revin la subiect, baiatul din ghiroda e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brainwash Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 Subscriu si eu pentru Ghiroda, cu ceilalti n-am avut experienta, mi-am montat cauciucuri noi acum un an si si acum merg bine. Cat despre desteptul de mai sus care scria de 'roata' de echilibrare - exista echilibrare dinamica (cum vezi la vulcanizari) si echilibrare statica cu balanta de torsiune, cum are baiatul. Asa ca nu e chiar ochiometric, rezultatul e acelasi cu cel obtinut la echilibrare dinamica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HAMMON Postat Decembrie 16, 2008 Autor Share Postat Decembrie 16, 2008 Buuuun! În concluzie, in tot satul nostru, exista un service care echilibreaza „nu chiar ochiometric”, dar lumea e multumita de rezultate, si anume cel din Ghiroda. Se poate un numar de tel sau o adresa? Se pare ca singura scula moderna de echilibrat roti de motoare din Timisoara se afla la service-ul BMW de pe Lugojului, insa pot fi echilibrate doar roti de BMW, ca are nu stiu de sistem de le merge doar astora. La cele peste 2000 de motoare care sunt in Timisoara..... cum de nu se gandeste nimeni sa faca asa o investitie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motor_bla Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 am fost cu o cunostinta zilele trecute in ghiroda...din pacate omul nu mai e acolo...l-am sunat, sperand ca e tot prin timisoara...dar este in judetul bihor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 echilibrarea statica este perfecta ..e gresit spus ochiometric considerati ca este folosita cu succes in toate marile competitii de la SSp la WSBK si motoGP..totul se echilibreaza manual cu un aparat care costa 40€ in louis preturi bune ptr clientii mei are Dani de la RED DUST...70ron montat +echilibrat (fata spate) ..acum s'a mutat langa ghiroda dupa intersectia care duce la aeroport pe stanga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SAT Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 echilibrarea statica este perfecta ..e gresit spus ochiometric considerati ca este folosita cu succes in toate marile competitii de la SSp la WSBK si motoGP..totul se echilibreaza manual cu un aparat care costa 40€ in louis preturi bune ptr clientii mei are Dani de la RED DUST...70ron montat +echilibrat (fata spate) ..acum s'a mutat langa ghiroda dupa intersectia care duce la aeroport pe stanga se poate un numar de telefon? Multumesc, C. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 dani 0723133214 de luni pana vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate