Kamikazee Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 eu am sticker de genul ala din videoclip si in mijloc pe langa bizon scrie "daca vezi un politist zambeste-i, il dezorienteaza" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Noiembrie 23, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cervo Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 Intra o d-na bine intr-un sex shop. Se uita lung vreo jumatate de ora prin tot magazinul, apoi se apropie de vanzator si zice: -As dori, va rog doua vibratoare - aratand cu mana-, pe acesta albastru si pe acesta rosu! Vanzatorul foarte amabil: -Doamna, pe cel albastru vi-l impachetez imediat, cat despre extinctor ma duc sa-l intreb pe sefu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Noiembrie 24, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2010 Cand Dumnezeu a instituit casatoria, i-a promis femeii ca va gasi un barbat ideal in orice colt al Pamantului.Dupa aia, Dumenzeu a facut Pamantul .. rotund! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 http://www.geekologie.com/2008/11/good_ide...its_drawing.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Noiembrie 25, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2010 http://www.funnyordie.com/videos/363c3a3d0...fail?rel=player Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 http://www.geekologie.com/2008/11/good_ide...its_drawing.php Asemenea oameni exista? M-am stricat de ras la raspunsul automat pe mail "sunt plecat intr-o calatorie in timp si ma voi intoarce saptamana trecuta". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Noiembrie 30, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herur Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soldi Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 La scoala: - Ce sunt parintii tai Bula? - Mama e gladiatoare si tata procuror! - Cum asa? - Pai mama vinde gladiole si tata le procura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 Imnul de bun-simt al Romaniei Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Decembrie 4, 2010 Share Postat Decembrie 4, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trogheru Postat Decembrie 4, 2010 Share Postat Decembrie 4, 2010 ....pietonilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oximoto Postat Decembrie 5, 2010 Share Postat Decembrie 5, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soldi Postat Decembrie 6, 2010 Share Postat Decembrie 6, 2010 O bomba intr-un port la Dunare, cu stuf si pesti sarati agatati la grinda.E noapte cu luna si un betivan iese clatinindu-se din crisma. Deoarece Pamintul se-nvirte se propteste intr-un perete si pleaca cu o scrumbie in mina. Din reflex o baga in buzunarul de la pantaloni si pleaca spre casa. Pe drum il taie nevoia si se opreste linga un stalp. Se chinuie el sa desfaca pantalonii si, in final, nimereste scrumbia, o scoate din buzunar si fericit isi da drumul. Dupa ce termina, usurat, scutura scrumbia, o priveste in lumina palida a Lunii si exclama: - "Dom'le, de 45 de ani ma pi* cu tine si nu stiam ca ai ochi albastrii...." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soldi Postat Decembrie 6, 2010 Share Postat Decembrie 6, 2010 O bomba intr-un port la Dunare, cu stuf si pesti sarati agatati la grinda.E noapte cu luna si un betivan iese clatinindu-se din crisma. Deoarece Pamintul se-nvirte se propteste intr-un perete si pleaca cu o scrumbie in mina. Din reflex o baga in buzunarul de la pantaloni si pleaca spre casa. Pe drum il taie nevoia si se opreste linga un stalp. Se chinuie el sa desfaca pantalonii si, in final, nimereste scrumbia, o scoate din buzunar si fericit isi da drumul. Dupa ce termina, usurat, scutura scrumbia, o priveste in lumina palida a Lunii si exclama: - "Dom'le, de 45 de ani ma pi* cu tine si nu stiam ca ai ochi albastrii...." Mesaj completat O cioara survola o cale ferata. La un moment dat vede o surata zdrobita de un tren. Se uita indignata cu un ochi si zice: - E, ce sa zic, Anna Karenina! Mesaj completat O cioara survola o cale ferata. La un moment dat vede o surata zdrobita de un tren. Se uita indignata cu un ochi si zice: - E, ce sa zic, Anna Karenina! Mesaj completat O cioara survola o cale ferata. La un moment dat vede o surata zdrobita de un tren. Se uita indignata cu un ochi si zice: - E, ce sa zic, Anna Karenina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Decembrie 6, 2010 Autor Share Postat Decembrie 6, 2010 Doi rechini povesteau. Primul zice: ma, eu am inghitit odata un surfer care era dat cu un ulei de plaja asa puternic incat trei zile am avut diaree. Al doilea: asta e nimic. Odata, eu am inghitit o blonda care avea asa gol capul incat trei zile nu m am putut scufunda. doua blonde pe strada gasesc o oglinda. prima o ia, se uita in oglinda si zice: mie imi e cunoscuta fata asta. a doua ia oglinda si se uita si ea si zice: ioi tu ce fraiera esti! doar asta sunt eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cervo Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 uite ce stie Federer... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soldi Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 Un tip cu jeepanu' vede ca s-a facut rosu si se opreste maiestuos la stop. Un Fiat 500 vine in graba mare si bang! i se infige in spate. Soferul jeepului simte o usoara zguduitura, se uita calm in stanga, in dreapta, nu vede nimic. Apoi pe ecranul computerului de bord apare un mesaj "New hardware found. Do you wish to install it? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 Foarte tare Remi asta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Decembrie 9, 2010 Autor Share Postat Decembrie 9, 2010 Doi nuntasi la masa. Unul catre celelalt: - Asta e cea mai hidoasa mireasa pe care am vazut-o la o nunta!Celalalt raspunde sec:- E fata mea!- Vai, ma scuzati, nu am stiut ca sunteti tatal fetei, spuse primul. - Nu sunt tatal, sunt mama! Intr-o gara, un barbat cara doi bebelusi, cate unul sub fiecare brat.Trece o femeie pe langa el si spune:- Sint asa de draguti...cum ii cheama? - Habar n-am.- Sint baieti?...fetite?...- Habar n-am. - Dar ce fel de tata esti dumneata?...- Nu sint eu tatal lor cucoana. Eu sint doar vanzator de prezervative, iar astia sint doua reclamatii...pe care le duc inapoi la firma.... "... cele trei nazuinte ale barbatului: 1. sa fie asa frumos cum crede maica-sa ca e 2. sa fie asa bogat cum crede fiu-su' ca e 3. sa aiba atatea femei cat suspecteaza nevasta-sa ca are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate