shackalu Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 Bulă ajunge la școală, Alinuța îi arunca o hartie mototolită în cap strigând: - Head Shot! El ia cartea și îi plesnește una peste față: - FACEBOOK! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 Nu e ceva de ras, dar e interesant. MI-a placut. http://creator.iqads.ro/dovemen/creatie/841 Ps: e facut in Cluj filmuletul. puteti da si un vot daca o sa considerati ca merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 gg Bono! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 as vrea sa stiu unde are atelierul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lexus Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 as vrea sa stiu unde are atelierul cred ca e in curte la fabrica de pensule, langa clubul Boiler, daca bine vad eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robbflynn Postat Septembrie 9, 2011 Share Postat Septembrie 9, 2011 cred ca e in curte la fabrica de pensule, langa clubul Boiler, daca bine vad eu nu e langa gara, pe str kovari laszlo? eu acolo am fost la un moment dat cu motorul la bibilit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Septembrie 10, 2011 Share Postat Septembrie 10, 2011 Bono e la Bucuresti acum...iar atelierul nu-l mai are de ceva vreme la Mechatronics. Cel mai bine il sunati pe sapt. viitoare...cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Septembrie 10, 2011 Share Postat Septembrie 10, 2011 Bono e la Bucuresti acum...iar atelierul nu-l mai are de ceva vreme la Mechatronics. Cel mai bine il sunati pe sapt. viitoare...cred. s-a mutat sau e cu treaba? m-ar interesa sa-l intreb de unde iau panglica de azbest ce pune el pe esapamente. nu stiu unde se gaseste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightfox Postat Septembrie 11, 2011 Share Postat Septembrie 11, 2011 s-a mutat sau e cu treaba? m-ar interesa sa-l intreb de unde iau panglica de azbest ce pune el pe esapamente. nu stiu unde se gaseste Bono-0742579201 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 (editat) Nice JOB! Editat Septembrie 13, 2011 de Kirk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 Cat de BARBAT...CREZI ca esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shak Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 Nu stiu daca e de ras sau de plans. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 -Draga mea, trebuie sa-ti marturisesc ceva. -Ce? -Sunt casatorit! -Pff, ce m-ai speriat...credeam ca BMW-ul nu-i al tau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klentzi Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 Salariul Ceapa: il vezi, il iei in mana si iti dau lacrimile. Salariul Dietetic: te face sa mananci din ce in ce mai putin. Salariul Ateu: te indoiesti de existenta lui. Salariul Magic: face cateva miscari si dispare. Salariul Furtuna: nu stii cand o sa apara si nici cat o sa tina. Salariul Prezervativ: iti taie pofta. Salariul Impotent: atunci cand ai mai multa nevoie te dezamageste. Salariul Menstruatie: vine o data pe luna si tine 4 zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimicu Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 Mama, sotul iarasi a urlat la mine. Vin sa traiesc la voi. - Nu, draga mea, el trebuie sa plateasca pentru pacate. Ma mut eu la voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lautrec Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 http://www.ofertadelux.ro/oferta/profita-de-noul-trend-cosmetic-albire-anus-sau-inghinal-sau-axile-doar-75-lei-in-loc-de-150-lei-pentru-efectuarea-a-3-sedinteefectul-este-definitiv_164.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexoctavian Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=nOcjMDSEfXY&feature=player_embedded Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBeauty Postat Septembrie 18, 2011 Share Postat Septembrie 18, 2011 http://tvfunnycommercials.blogspot.com/2011/09/lenin-state-farm-successful.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remus20 Postat Septembrie 18, 2011 Share Postat Septembrie 18, 2011 cam are boase baiatu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Septembrie 20, 2011 Autor Share Postat Septembrie 20, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 las ca limba lor ii tare faina o minune de limba ce sa zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCT Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 (editat) Scuze daca e repost, dar am lesinat de ras, descriere accident auto. Editat Septembrie 20, 2011 de DCT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=HNMq8XS4LhE&NR=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrDre Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 LOL! Asta e reclama la etnobotanice? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Septembrie 22, 2011 Autor Share Postat Septembrie 22, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate