lautrec Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 piciu e tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 Ninsoare mare, o blondă se țineau cu maÂşina după un camion,opreÂşte camionul Âşi Âşoferul vine la blondă la geam: -DomniÂşoară,de 45 de minute vă țineți după mine.. -AÂşa m-a învățat tata,când e zăpada mare să merg după o maÂşină mare. -V-a învățat foarte bine,acum haideți la Carrefour că aici la Metro am terminat de deszăpezit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lautrec Postat Iunie 20, 2012 Share Postat Iunie 20, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iunie 20, 2012 Share Postat Iunie 20, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iunie 20, 2012 Share Postat Iunie 20, 2012 http://www.220.ro/auto/Senzatii-Tari-Pe-Motoreta/dxDja7sdmL/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark1tdr Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 Un medic, dupa o noapte de dragoste cu o pacienta: -Cum ai putut face asta? E pacienta ta! (constiinta) -Nu e chiar asa rau, imi place de ea, s-a intamplat. -Dar nu e moral sa ai relatii cu pacientii! -Sunt tanar, burlac si nici macar nu a fost la spital, am dus-o acasa la mine. -Adu-ti aminte...adu-ti aminte.... esti medic veterinar!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 http://9gag.com/gag/4559917 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lautrec Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 Copy-lot Ponta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 Geoană îl acuză pe Ponta de plagiat: Mă copiază la prostie Fostul preÂşedinte al PSD a lansat un atac dur asupra actualului premier, acuzându-l că-l imită Âşi încearcă să-i fure aura de prostănac. “În ultimele zile Victor Ponta a dat un adevărat recital de prostie. Este clar un atac îndreptat împotriva mea”, a spus Geoană. Geoană spune că nu-l deranjează atât faptul că Ponta încearcă să se impună ca cel mai prostănac om din politică, ci că epatează cu prostia sa. “Prostia este una din acele calități ce trebuie folosită discret, cu măsură. Ponta s-a lăcomit, a făcut în câteva zile atâtea prostii cât am făcut eu în toată cariera mea politică”. În replică, Victor Ponta a trimis un comunicat de presă plin de greÂşeli gramaticale în care a precizat că mai mult de 60% din prostiile pe care le spune Âşi le face sunt originale. “Nu este vorba decât de un alt atac împotriva mea regizat de Traian Băsescu”. Acesta s-a arătat dispus să fie evaluat de o comisie interministerială care să confirme că este prost din proprie inițiativă, nu că vrea să-l copieze pe Geoană. http://www.timesnewroman.ro/politic/7456-geoana-il-acuza-pe-ponta-de-plagiat-ma-copiaza-la-prostie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_moto Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 Trecerea alimentelor din gura in stomac dureaza 7 secunde. Parul omenesc poate suporta o greutate de 3 kg. Penisul unui barbat,are, in medie, de 3 ori masura degetului sau mare, dela mana. Osul dela sold este mai tare decat cimentul. . Inima unei femei bate mai repede decat a unui barbat. Exista in jur de 3 mii de milioane de bacterii in fiecare din laba piciorului tau. Femeile clipesc de doua ori mai des decat barbatii. Pielea corpului omenesc cantareste de doua ori mai mult decat creierul. Corpul tau utilizeaza 300 de muschi, numai pentru a se mentine in echilibru, cand sta in picioare. Daca saliva ta nu poate dizolva un anumit aliment, nu-l poate savura. Femeile au terminat, deja, de citit acest mesaj. Barbatii continua sa-si masoare degetul mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulhm81 Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=iwQjhio1oIs&feature=player_embedded Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_moto Postat Iunie 27, 2012 Share Postat Iunie 27, 2012 FBI, CIA, LAPD (politia din Los Angeles) se laudau fiecare ca ei sunt cei mai buni politisti. Asa ca presedintele le-a dat un test. A luat un iepure si l-a bagat într-o padure. Ei trebuiau sa-l gaseasca. Intra CIA. 2 luni , informatori, urmariri, înregistrari...nimic! Concluzia:iepurele nu exista. Intra FBI. 3 saptamâni,politisti sub acoperire,iar urmariri, nimic! La sfârsit intra în padure, omoara toate animalele si dau foc. Oricum, asta merita iepurele ala. IĹ˝n sfârsit, intra cei de la LAPD. Dupa 2 ore, ies cu un urs batut mar, care urla:"OK, OK sunt un iepure!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iunie 27, 2012 Share Postat Iunie 27, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_01 Postat Iunie 28, 2012 Share Postat Iunie 28, 2012 (editat) http://www.4tuning.ro/moto/video-un-motociclist-s-a-trezit-cu-un-sarpe-pe-ghidon-la-240-kilometri-pe-ora-14510.html Editat Iunie 28, 2012 de robert_01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 De la fratii ungurieni http://www.youtube.com/watch?v=HXGM0-kjxNs&feature=share Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 (editat) merita din plin Editat Iulie 6, 2012 de augustin31 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 I: De ce nu face Skol si bere cu lamaie? R: Pentru ca suna aiurea sa intri in bar si sa zici: "O Skol cu lamaie..." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ValyZ Postat Iulie 24, 2012 Share Postat Iulie 24, 2012 Mai era si varianta : " O Skol pentru prietena mea". Cum ar suna: "O Skol cu lamaie pentru prietena mea" . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lake_of_tears Postat Iulie 25, 2012 Share Postat Iulie 25, 2012 Un restaurant foarte elegant. Unul din clienți Âşi-a legat Âşervețelul la gât. ÂŞeful de sală cheamă ospătarul Âşi îi spune: - Atrage-i, te rog, politicos, atenția, că aici nu se obiÂşnuieÂşte aÂşa ceva! Ospătarul se duce la client Âşi-l întreabă prietenos: - Ce doriți, ras sau tuns? Un musulman devotat se urca intr-un taxi. Foarte politicos ii spune soferului sa inchida radioul pentru ca este impotriva religiei lui sa asculte muzica. - Cum asa zice soferul, dar voi aveti muzica! - Da, zice musulmanul, dar pe vremea Profetului, nu era muzica vestica. Asta este muzica necredinciosilor... Soferul politicos asculta si inchide radioul, dupa care trage masina pe stinga (pentru ca era in Londra) se da jos si deschide usa pasagerului, si ii spune: - Atunci da-te jos, in p…a matii, si asteapta o camila ca pe vremea Profetului tau nu erau nici taxiuri.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 (editat) nu e de ras dar nu stiu unde sa postez. e cel mai inspirational discurs pe care l-am auzit vre-odata... Editat Iulie 26, 2012 de kamikazee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nosferatu Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 nu e de ras dar nu stiu unde sa postez. e cel mai inspirational discurs pe care l-am auzit vre-odata... so true... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_moto Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 Chuck.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate