calin.m Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 Ghidonu ala nu-i cam diavolesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 Acum bicicleta cu lanţ de aur stă degeaba, Becali e plecat la brutărie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=zZGNk8pUj4Y Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lake_of_tears Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mottofreee Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 Valabil ,dar nu si in Romania. Cam greu cu manevrarea ... la urma urmei e posibil dar la noi nu tine ca noul cod prevede ceva cu limita gabaritului. Ai vazut copertina la benzinarie luata de un camion inalt ? Dar camion implantat sub pod ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HpQ4vqYyyHc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriela25 Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 oare cum se uita asta dupa gagici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mottofreee Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 Intrebarea e retorica ,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1st. Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=I5sbpVerIvI&feature=player_embedded Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
netrox Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 (editat) http://video.rol.ro/motociclist-facut-praf-icirc-ntre-doua-tiruri-68726.htm Shit, shit ...... shit . Editat Septembrie 14, 2013 de netrox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lake_of_tears Postat Septembrie 17, 2013 Share Postat Septembrie 17, 2013 comment: cred ca ai gresit topic-ul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robbflynn Postat Septembrie 18, 2013 Share Postat Septembrie 18, 2013 http://link interzis/view?i=37b_1378633407#tudzzjqYOrKJXgBu.01 ascultati pana la capat si urmariti subtitrarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mottofreee Postat Septembrie 18, 2013 Share Postat Septembrie 18, 2013 hahaha ,ce am ami ras Acum poti sa traduci ce au povestit ca din imagini se intelege ca ua vrut sa si-o masoare dar nu s-au putut intelege din care capat al mesei . Тем не менее, мастер фитинг ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robbflynn Postat Septembrie 19, 2013 Share Postat Septembrie 19, 2013 hahaha ,ce am ami ras Acum poti sa traduci ce au povestit ca din imagini se intelege ca ua vrut sa si-o masoare dar nu s-au putut intelege din care capat al mesei . Тем не менее, мастер фитинг ! in mod cert, linkul nu ti se adreseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mottofreee Postat Septembrie 19, 2013 Share Postat Septembrie 19, 2013 Si atunci de ce nu l-ai dat pe particular celor carora se adreseaza ,ca tu ii sti - mai exclusivistule ,mai! (lista o ai scrisa sau e numai retinuta?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Septembrie 19, 2013 Share Postat Septembrie 19, 2013 :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Z3US Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 in mod cert, linkul nu ti se adreseaza poate nu intelege omul engleza decat tradusa....) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 crash cage pe scuter... :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mottofreee Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 Multumesc Z3US de lamuriri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Septembrie 22, 2013 Share Postat Septembrie 22, 2013 crash cage pe scuter... :crack: da e tare asta dar cred ca transporta o poarta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Septembrie 22, 2013 Share Postat Septembrie 22, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Septembrie 24, 2013 Share Postat Septembrie 24, 2013 Un evreu sarac si singuratec, traind intr-un apartament, in comun cu omama oarba, in rugaciunile sale zilnice, il tot ruga pe Dumnezeu sa-iimbunatateasca viata.La un moment dat Domnul s-a indurat de el si i-a spus ca ii poateimplini o singura dorinta.Zice evreul:"Multumesc Doamne! Singura mea dorinta este ca mama mea sa vada.....cum nevasta-mea agata de gatul fiicei mele un colier de$20.000.000 in Mercedesul meu 600, parcat langa bazinul vilei melesuperbe din Beverly Hills!"Dumnezeu:"Drace!... Mai am multe chestii de invatat de la evreii astia." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate