blue shoshon Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spednatz Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 Frumos Intruderul. Este exact ca al meu. Sa-l stapanesti sanatos si poate, cine stie, vom face cateva plimbari impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flor!n Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 Ce pot sa zic de Bmw-ul albastru?Superb Este al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
t3r3nt3 Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 super poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 Super tari pozele !! Felicitari pentru poze si pentru traseele pe care le-ai facut si la cat mai multe de acest fel !!!! Apropo poate sa puna oricine poze de acest fel de pe unde a umblat sau este un topic personal ?? MULTA BAFTA !!!!!!! si ASFALT USCAT !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cratoi Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 Zi-ne si noua te rog traseul pe care putem vedea aceste locuri minunate.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oco Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 mai blue shoshon de unde ai mai nebuniile alea de poze????apar intr-o poza 4 mobre ...frumoase ce sa zic.... dar e aia din partea stanga ......olzabest.... probabil ca si la bani....costa cat toate trei la un loc...ma uit la poza si vad ca apare si o mobra (cred) ceva mai sport...un intrus ...o honda ceva....de ce e cu voi ??e mai retras??e singurel??nu-l accepta societatea??e bine ca mai sunt oameni care fac si fapte pioase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexb Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 Salutare! O intrebare: tipul din ultima poza e Mihai Lefter din Campina? Alex Berea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oco Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 Salutare!O intrebare: tipul din ultima poza e Mihai Lefter din Campina? Alex Berea da el este . inca un nefericit care-l cunoaste??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexb Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 Nu chiar nefericit! Da-mi te rog un PM cu tel lui. Nu l-am vazut de prin 2003-2004. Alex Berea de la curse daca e sa-i spui ... ( www.abracing.ro ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oco Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Nu chiar nefericit!Da-mi te rog un PM cu tel lui. Nu l-am vazut de prin 2003-2004. Alex Berea de la curse daca e sa-i spui ... ( www.abracing.ro ) din 2003 nu l-ai vazut???pai si de ce vrei sa-ti tulburi pacea interioara ?? ...0721208467....am constiita incarcata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexb Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Merci! L-am gasit .... cred ca se lasa cu dureri de cap .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oco Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Merci!L-am gasit .... cred ca se lasa cu dureri de cap .... ai fost avertizat..... daca l-ai sunat ....nu mai scapi de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leftanucs Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 va multumesc domnilor pentru apreciere si increderea aratata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oco Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 va multumesc domnilor pentru apreciere si increderea aratata sa ne fie cu pardon ....leftanucs...de ce mai apare si C?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leftanucs Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 voi incerca sa completez perspectiva oferita de tovarasul blue shoshon cu cateva foto realizate in mare parte in cooperare cu respectabilul domn mai sus mentionat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oco Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leftanucs Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oco Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 asa da tovarasu' leftanucs...nu trebuie sa precupetim nici un efort ...pana la ziua le postam...in....de baietel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leftanucs Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 (editat) sper sa placa publicului privitor...daca doriti sa vedeti sau...revedeti respectele mele p.s. va rog sa analizati expresia ursuletului din poza Editat Ianuarie 29, 2009 de leftanucs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 Faina faza cu ursu si Iepurele pai dupa atata vin cred ca se simteau si iei bine !! Frumoase poze felicitari si mai asteptam si altele ! Bafta multa si cat mai multe calatori fara peripeti neplacute !!!! :laugh: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Odi Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 =)))) cred că iepuraÂşu are dinții cam mari.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue shoshon Postat Martie 8, 2009 Autor Share Postat Martie 8, 2009 Zi-ne si noua te rog traseul pe care putem vedea aceste locuri minunate.......... Sunt cam amestecate, nu prea am rabdare ....... 1. Bucuresti - Calarasi - Baneasa - Constanta 2. Bucuresti - Braila - Tulcea - Constanta - Bucuresti 3. Bucuresti - Targoviste - Bran - Fagaras - Sibiu - Cluj - Targu Lapus - Sighet- Bistrita - Sighishoara - Brasov - Campina 4. Bcuresti - Valcea- Brezoi - Voineasa -Obarsia Lotrului - Petrosani- Deva- Sebes - Sibiu - Bucuresti 5. Bucuresti - Valenii de Munte - Brasov - Covasna - Onesti - Bacau 6. Bucuresti - Giurgiu - Corabia - Turnu Severin - Craiova - Valcea- Bucuresti 7. Bucuresti - Cheia -Miercurea Ciuc - Sovata - Sighishoara- Sambata de Jos- Valcea - Pitesti -Bucuresti Ce mi-am adus aminte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 cu tine ne-am intalnit la Lehliu acu vreo 2 saptamani? noi eram 2 - o africana si un 11sute GS albastru ... sau te confund ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue shoshon Postat Martie 31, 2009 Autor Share Postat Martie 31, 2009 cu tine ne-am intalnit la Lehliu acu vreo 2 saptamani?noi eram 2 - o africana si un 11sute GS albastru ... sau te confund ? salve, cu mine v ati intalnit. eu am facut stanga la intrarea pe centura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate