The Mentalist Postat Ianuarie 26, 2012 Share Postat Ianuarie 26, 2012 Asta cu merge pasager la tine nu cred ca o sa tina. Merge o data, de 2 ori, i se infige microbul mai adanc si gata, pune banii de motoreta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horhe Postat Ianuarie 26, 2012 Share Postat Ianuarie 26, 2012 baiatu daca vrea sa ishi cumpere, ishi cumpara si el pe langa tine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Ianuarie 26, 2012 Share Postat Ianuarie 26, 2012 saaau .. isi ia permisul si nu-l foloseste.. amandoi impacati .. oricum merge pasager la mine Intr-un sezon si jumatate nu am vazut baiat pasager la fata, bine, nici n-am prea iesit in grupuri, ca nu poate sa se tina nimeni dupa mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Ianuarie 26, 2012 Share Postat Ianuarie 26, 2012 oho .. si cati am vazut/dus .. ca sa nu mai vorbim de cei care au stat pasageri pe mobrele lor chiar ..cu alte cuvinte..lasa frigiderul si iesi mai mult chiar daca nu se tine nimeni dupa tine ..mai ales in curbe )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Ianuarie 26, 2012 Share Postat Ianuarie 26, 2012 oho .. si cati am vazut/dus .. ca sa nu mai vorbim de cei care au stat pasageri pe mobrele lor chiar ..cu alte cuvinte..lasa frigiderul si iesi mai mult chiar daca nu se tine nimeni dupa tine ..mai ales in curbe )) Hei, nu implica frigiderul in discutia asta Nu se tin dupa mine in sensul ca ma depasesc La vara intentionez sa 'mingle' putin, pana acum mi-era rusine, nu ma descurcam cu curbele la dreapta cata poluare pe topicul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Ianuarie 26, 2012 Share Postat Ianuarie 26, 2012 da domne stiu ca am mai avut discutia asta 1data .. d-aia am si zis ca mai ales pe curbe ...doh asa si? ce daca? e iarna .. cine se mai da pe viscolul asta cu mobra? ne dam pe taste )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Ianuarie 26, 2012 Share Postat Ianuarie 26, 2012 sa vina vara, sa vad si eu niste "fete motocicliste" sa vad daca ma mai intreb "de ce?" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Ianuarie 27, 2012 Share Postat Ianuarie 27, 2012 +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DemonsRun Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lorentziu Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 vazut de curand pe la billa in constanta una bucata fata pe un honda f4i rosh...tot respectul, chiar merita, chiar nu ma mai intreb de ce si cum de acum inainte hahahhaa..ai statea super bine !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_eugen Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 http://stiri.rol.ro/ea-este-cea-mai-sexy-motociclista-din-trafic-calareste-sute-de-cai-doar-in-bikini-878824.html De d-ra ce parere aveti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 Haidi bre, m-ati inebunit cu filmuletul asta. Mare chestie, una goala pe motor, una din fanteziile barbatilor in materie de sex... manual. Am vazut ca erau niste discutii interesante mai sus, ceva mai vechi. Hai sa intreb si eu celelalte motocicliste: cum se impaca barbatul cu motocicleta? @Roxynel, de ce nu ai vrea sa isi ia si al tau mobra? Nu e mai frumos, 2 pe 2 motociclete? Preferi sa il cari pasager? Mie mi se pare "reteta" ideala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpiritofMotions Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 Am vazut ca erau niste discutii interesante mai sus, ceva mai vechi. Hai sa intreb si eu celelalte motocicliste: cum se impaca barbatul cu motocicleta? @Roxynel, de ce nu ai vrea sa isi ia si al tau mobra? Nu e mai frumos, 2 pe 2 motociclete? Preferi sa il cari pasager? Mie mi se pare "reteta" ideala. de vreo 4 ani noi traim "reteta" ideala! chiar i-am adus si imbunatatiri: merge si fiica noastra pe motor! un singur dezavantaj are reteta: costurile de intretinere a celor 3 mobre! in rest credeti-ma: NUMAI AVANTAJE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lorentziu Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 Haidi bre, m-ati inebunit cu filmuletul asta. Mare chestie, una goala pe motor, una din fanteziile barbatilor in materie de sex... manual. Am vazut ca erau niste discutii interesante mai sus, ceva mai vechi. Hai sa intreb si eu celelalte motocicliste: cum se impaca barbatul cu motocicleta? @Roxynel, de ce nu ai vrea sa isi ia si al tau mobra? Nu e mai frumos, 2 pe 2 motociclete? Preferi sa il cari pasager? Mie mi se pare "reteta" ideala. lasa bree..ca si voi o ardeti la..'DEGETZICA' la greu..cand ai un ''iubit'' burtalan si salivati dupa un atlet pe strada seara..yuhuuu..sub cearshaf singurele...hii hii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Iunie 29, 2013 Share Postat Iunie 29, 2013 Don't drink and type! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Iunie 29, 2013 Share Postat Iunie 29, 2013 Don't drink and type! ... ca uite ce iese... Si totusi, nicio fata nu a raspuns la intrebarea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lorentziu Postat Iulie 6, 2013 Share Postat Iulie 6, 2013 mai ''spreya'' mai..fetele au treaba..or fii pe giagichii..! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burtosu Postat Iulie 6, 2013 Share Postat Iulie 6, 2013 Ce naiba e ' giagichii'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lorentziu Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 Giagichi=`treaba`...introducerea dinainte de shoping cu cardul tau..hii hii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate